Svadobná kapustnica stále fičí?

Ahojte nevestičky :) Aký máte názor na kapustnicu na letnej svadbe? Už mám z toho hlavu v smútku, organizátori mi tvrdia, že v lete kapustnica nejde a nikto ju neje ale často počúvam od ľudí, že kapustnica na svadbe musí byť.
Odpovedať
Mali sme svadbu v októbri a kapustnica bola len preto, že bola v cene jedla zadarmo. Inak by som ju nedávala. Rezne byť musia pretože niektorý menej zvyknutý a deti si to radi dajú. Z kapustnice relatívne veľa zostalo a keby nebola nič by sa nestalo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ruzovaceruzka:

Ahojte nevestičky :) Aký máte názor na kapustnicu…
@ruzovaceruzka Záleží od chutí hostí. Ak ste rodina, ktorá je kapustnicu aj v lete, hostia ju majú radi, tak si ju dajte. Nasilu, lebo sa to musí, by som ju zbytočne nedávala.
Odpovedať
Profilova fotka
myslím že to je klasika ktorá neomrzí no z vlastnej skúsenosti viem že veľa ľudí kapustu nemusí, možno skôr guláš? no a rezne alebo košovská to sú také osvedčené jedlá tiež 🙂
Odpovedať
nikdy v živote som nepočula/ nezažila že na svadbe bola kapustnica, a to už mám zopar dekád odžitých. jedlo si vyberte aké chcete, kto platí - ten vyberá. záleží od sezóny, počasia v kedy bude svadba, koľko ľudí, ako dlho potrvá ( od obedu do rána, či podvečer a do polnoci, aká bude skladba iného jedla a pod. )
Odpovedať
Záleží, aké sú u vás zvyklosti. Ja som to tiež ešte nezažila, ale tak prečo nie? Keď môžu byť o polnoci švédske stoly, tak prečo by sa nemohla podávať aj kapustnica 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
To je podla mna uplne individualne. Zalezi od svadobcanov. Ja mam v rodine takych, ktori by sa bez kapustnice napriklad absolutne nezaobisli. :-D Takze za mna ano.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa popolnočná kapustnica musí byť, avšak každý máme iné zvyklosti a tradície. :-)
Odpovedať
My sme takisto mali kapustnicu, aj ked si dalo len par ludi, ale aj tak sa zjedla :-D Ono sa treba asi najprv poinformovat, ci sa to vobec bude jest. Kazdopadne, da sa nahradit mnohymi inymi zaujimavymi a chutnejsimi jedlami :-D Ja osobne som ju nejedla.
Odpovedať
Profilova fotka
Kazde jedlo je najchutnejsie ked je omastene hladom 😀 takze spravte dlhsi obrad a ked budu hostia dostatocne hladni zjedia aj kapustnicu 😀
Odpovedať
Nám catering odporučil kapustnicu hlavne z dôvodu toho že sťahuje alkohol. A tak tí ktorí to trošku prehnali vydržali potom až do úplného konca. Mali sme ale aj klasické švédske stoly ako druhú večeru a pri nich kapustnicu. Svadbu sme mali v Auguste a kapustnicu si všetci chválili a zjedla sa. 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?