@77unikk a ake znacky ste videl v tom Rakusku?
@swarovski a su to urcite originaly? Lebo celkom dobre ceny pokial by to boli originaly. Co som pozerala ine stranky polske tak boli vacsinou ze sitie podla originalu.
@mahalo ano, prisli mi priamo z barcelony, v origos obale, s vysackou. salon madonna mi dal len ich latkovy obal na saty. podla mna 900 eciek za model z r. 2010 nie je az tak malo. tu mi ho nukali za 1450. v zivote by som si neobliekla fejky. ani nekupila.
@mahalo tak zalezi aj od narocnosti, ja som mala jednoduche saty. navyse k nim v originale bolo aj bolerko, ale dali sa kupit aj bez neho. s bolerkom boli este o 250 drahsie.
tak prajem pevne nervy. inak ked napises do madonna salonu po anglicky a vypytas ceny, poslu ti. saty posielaju kurierom, alebo si ich mozes vziat osobne, pricom ti ich na mieru upravia.
@swarovski diky za radu, som pozerala tvoj album prave..bola si nadherna nevesticka a mali ste krasnu vyzdobu a vsetko navokol :-) takze ty si nebola osobne v salone? Ja sa tohto trosku bojim bez skusania..a nevies nahodou, ci maju aj viac siat v ponuke ako maju na stranke?
@mahalo ja som praveze do krakowa sla. ale najprv som si to vymejlovala. urobili sme si vylet. nakoniec som si vybrala uplne ine saty, ako som povodne chcela, ale poskusat ma nechali uplne vsetko, na co som ukazala. az posledne saty, pani povedala, ze este vam dam nieco vyskusat a bolo rozhodnute. uplne vedela presne, co mi pristane. este som si zistila cenu siat tu v ba a nakoniec som ich objednala. potom mi pisal, ze dosli a ci ich poslu kureirom. ale opat sme si spravili vylet, pretoze mi ich bolo treba ubrat a urobili mi to na pockanie.
v ponuke maju uplne vsetky modely, no nie vsetky maju v salonoch. v salone na skusanie maju len to, co je na stranke. ale objednaju cokolvek v tych znackach..
a dakujeme :-)
@mahalo dievcata, pridam aj moju skusenost so salonom Madonna...nalakal ma vypredaj, ktory si mi odporucila ty ;-) @swarovski , no bola som neskutocne sklamana. vypisala som si podla stranky modely siat, ktore som si chcela v salone vyskusat ( bolo ich asi 9) a v salone mali jedny! bola som sokovana,nakolko mi predavajuca v telefone povedala,ze maju vacsinu siat,ktore su na stranke,no nebolo to tak. predavacky boli strasne neochotne, mala som pocit akoby sme ich obtazovali,ze sme tam vobec prisli! a este nieco, tie saty,co boli vo vypredaji,boli konkretne tie,ktore mali v obchode a nie nove. a tie saty vyzerali strasne. boli sive,niektore aj znicene. Naozaj som bola velmi sklamana :-( no nakoniec som tam obehla asi dalsich 15 salonov :-D a vybrala som si tie svoje :-)
@patricia33 tak to ma mrzi. pravda je ta, ze ten vypredaj bol asi od jula, takze ak si tam bola o 4-5 mesiacov pozdejsie, tak sa necudujem, ze mali toho malo. ano, saty v salone su znicene, lebo ich maju na skusanie. ja som si nekupovala saty z vypredaja, takze ja som problem rozhodne nemala. bola som objednana na presny cas a majitelka mi odporucila konkretny salon - kedze ich je v polsku viac a v kazdom maju rozne saty. nie v kazdom maju vsetko. ku nam sa spravali uplne uzasne, dokonca nam aj kavicku uvarili, kym som skusala...
takze ako aj v inych prevazkach - zalezi od ludi, salon ako taky s tym nema nic spolocne.
@swarovski no ved to, ze ten vypredaj je za super ceny.ale zase take znicene saty by som nekupila...to si radsej priplatim za nove :-) tak ako si to mala ty.... my sme boli v Krakowe, myslim ze aj ty,nie? ... mas pravdu,ze to velmi zalezi od ludi a pristupu...ja som len bola zarazena z toho, ze do telefonu mi ta pani tvrdila nieco uplne ine ako bola realita :-(