Kde v Košiciach kúpim svadobné šaty?

Dobry vecer, vie mi niekto poradit kde v ke kupim pekne svadobne saty?
Odpovedať
Ahoj ja som si davala sit v salone Emin svet.Saty sa tam daju skusat a podla toho ktore ti padnu do oka ti usiju popripade dorobia nejaky detail ak by si chcela:)Velmi prijemna mlada pani tam robi ,ktora vie aj poradit.Poziciavaju zadarmo zavoj,kruh atd :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skús salón Fairytale. Prípadne, ak nemáš problém "skočiť" do Prešova, odporúčam pani Lýdiu Štoffovú - Merredith. Mne šaty šila na mieru, vie poradiť a samozrejme nemá problém, ak chce klientka niečo špeciálne. Ja som nechcela iba bielu, maľovala mi kvety. Šaty sú nádherné, mali veľký úspech :)
Odpovedať
Profilova fotka
Salon na Mlynskej v takom podchode :)
Odpovedať
@zuzanka1910 Ahoj ja mam cisto nove svadobne saty, nemal ich nikto ani ja iba ked som si ich skusala v salone. Znacka je Ariamo Bridal - Debora. Velkost sa da prisposobit nakolko su vzadu na snurovacku od velkosti 36 az po 40. V pripade zaujmu poslem aj fotky mozno ta zaujmu. Mne su teraz dvoje zbytočne. Cena je 530 € a su cisto nove.
Odpovedať
Svadobný salón Lucy - bola som tam skúšať šaty a tá slečna bola naozaj veľmi milá, poradila, pomohla. Odporúčam aj pre väčšie dámy. :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka1910 súhlasím so Ciarrou, Emin svet :) Salón na profi úrovni, kde ti ušijú šaty presne na teba za veľmi dobrú cenu, toľko dá niekto len za požičanie :) A prístup dám v salóne je skvelý, vždy som sa tam tešila na skúšku :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?