Kde v okolí Žiliny je najlepší výber svadobných šiat?

Profilova fotka
Kočky zo Žiliny a okolia cca 30km. Kde je najlepší výber šiat?
Odpovedať
Ahoj ja som bola v svadobnom salone vanesa to bol jediny salon je tam super pani ktora sa na teba pozrie a da ti vyskusat saty ktore ti budu pasovat fakt skvele poradi podla tvojej postavy kdezto v inych salonoch ti povedia len vyberte si ktore chcete a tam ti ta pani fakt poradi hned peve ktore som si skusala boli super a vyskusala som este jedny a do tych som sa zalubila takze som vyskusala len dvoja saty takze tij to aj usetri vela casu a boli to zrovna take saty co som si povedala ze take si ja nikdy nemozem obliect takze velke plus tomuto salonu ale odradila ma trosku pozicovne vo vyske380e co je pre mna vela ale skutocne odporucam tento salon vsetkymi desiatimi
Odpovedať
Profilova fotka
Saon Diamond odporúčam ja budem mat od nich 😂
Odpovedať
Kocky a oplati sa pozicat? Mozem vediet kolko stoji pozicanie v ZA? Rozmyslam ci si chcem poziciavat saty ktore boli uz mozno aj 20x oblecene.
Odpovedať
Ahojte, tak z mojej skúsenosti: Salón Garisson - milá, príjemná pani, poskúšala som viacero, Salón Diamond - tiež milá, príjemná pani, Salón Dagmar - odradil ma prístup, tak som sa zvrtla hneď vo dverách, cena požičania sa pohybovala od 370 - 550 € a nakoniec som len tak šla okolo Salónu Hella, že keď chodíme, tak poďme kuknúť aj tam, natrafili sme na milú pani majiteľku, že s požičiavaním už síce končia, ale vedia mi šaty ušiť. Takže som spojila cca štvoro šiat čo som skúšala dokopy a dala jej svoj návrh a výsledok sú šaty aké som chcela a hlavne budem ich mať prvá. Takže Salón Hella len a len odporučam
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :-) ja odporúčam salón Lerya v ZA- oproti auparku, nový salón. Celkom niečo nové v Žiline :) krásne šaty, ktoré som nenašla v žiadnom inom salóne... Ja budem mať šaty odtiaľ :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@michaela_krss A ako to tam je s cenou šiat?
Odpovedať
Profilova fotka
@13janka32 bože janka to ako by som čítala presne môj príbeh :-D ...aj ja mám zajednané šaty z Vanessy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonickaxs Tak to záleží od značky a modelu šiat ;-) cca od 350 do 700 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@13janka32 @juliana1911 Dnes som tam len vošla, že len pozriem aké šaty majú a pôjdem preč (ha ha).Vyskúšala som asi 4 šiat, ale medzi dvoma sa rozhodujem. Bola tam presne tá pani ktorú spomínate, fakt odborníčka, pozrela na mňa a keď som si skúsila prvé šaty (úplne iný strih ako som chcela) a vyšla z kabínky tak ľudia ktorí "skúšali" s inou nevestou až zhíkli že waaau :-D Rozhodujem sa či ísť ešte inam alebo si dať ušiť......380e je dosť ale šaty su naozaj nádherné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@4stanka4 no s tým úplne iným strihom to je zaujímavé :-D ...nečakala som ani v sne, že nakoniec budem mať také šaty aké som si vybrala...a tebe držím palce, aby si sa správne rozhodla ;-)
Odpovedať
@anicka212 Ahoj, koľko si dala za ušitie šiat ? Premýšlam , že sa tam pôjdem informovať aj ja.... ale stále mi vŕta v hlave aj Natasha Azariy .... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?