Svadba 02.07.2022, mam tu niekoho s rovnakým dátumom?

26. jan 202270

Ahojte žienky, tak už sa nám to blíži a čoskoro je to tu. Zaujímalo by ma čo už mate vybavené a ako vám prebiehajú prípravy? Už boli aj problémy?

• My máme v rovnaký deň 🙂

• @yv1234  A co uz vsetko mate? 🙂

• Aj my mame v rovnaký deň 😊 vzhľadom na to že presúvame z minulého roka, tak mame už viac menej skoro všetko 🙉😅

• Sponzor fóra
  • @matika22  My sme uz 2x zrusili, teraz sme sa minuly rok v zime rozhodli ze bud teraz alebo nikdy 😃

• My máme deň predtým. Prípravy sa nám pomaly zintenzívňujú. Také tie hlavné veci máme už dlho - miesto, fotograf, DJ, obrúčky. Po Novom roku sme mohli konečne vyriešiť matriku aj šaty som konečne zohnala. Teraz dolaďujeme oznamká, robila som si ich sama, takže musíme vyriešiť kde ich vytlačiť, riešim pomaly make-up, svadobné koláče a výslužky, a výzdobu.
    Ide nám to dosť pomaly a mám pocit, že veľa vecí sme mali riešiť skôr ale ja chodím do školy takže sa na to plánovanie nemôžem až tak veľmi sústrediť, no a snúbenec... nuž, muži a plánovanie svadby to nejde veľmi dokopy. 😃

• @makulienka1  Moj sa tiez az teraz zacal cinit a si uvedomil ze coskoro je to tu 😃

• @harazinovag  zatiaľ sálu, kostol, fotografa, kapelu, šaty, koláče, make-up a účes 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov