Ahojte baby, aj my mame vybraty termin 30.8.2014, ale nebojite sa ze ako bude aj s dodavatelmi a hostami, kedze to je super predlzeny vikend- volno piatok az pondelok - nebudu mat prave vtedy vo vela pripadoch dovolenky??
Dakujem za nazor
Aj my budeme mať svadbu v roku 2014, v auguste...akurát váhame nad termínom. Zatiaľ to vyzerá na piatok 8.8.2014. Nechcela som svadbu v piatok, ale miesto, ktoré sme si vybrali robí svadby v sobotu len nad 50 hostí, čo my budeme mať asi len 40-45. Tak ešte váham, či svadbu v piatok, alebo pridať pár hostí, ktorých by sme ale inak nepozvali. Čo si ostatné nevestičky myslíte o svadbe v piatok? :-S
ahojte, tak my budeme mať svadbu 7.6.2014, chceli rok dopredu sálu, kapelu aj fotografa a dokonca cukrárku .. čo som sa chytala za hlavu .. :) ale čo už .. :) aspoň bude menej stresov .. a to ešte sa len chystáme tak cca v novembri k farárkovi .. :)
***DUO AXIS - party music
***DUO :-) :-) - kompromis medzi veľkou kapelou a DJ-om pre Vás
Ponúkame hudobnú produkciu pre rok 2014
*** klasické bežné svadby vrámci celej SR
*** medzi regionálne svadby (ak Váš snúbenec/snúbenica pochádza z inej oblasti SK ako Vy... prípadne budete mať na svadbe maďarsky, česky hovoriacich hostí...alebo zahraničia)
***bohatý REPERTOÁR : domáci, zahraničný, český, maďarský(len v prípade potreby )
od oldies cez rôzne štýly až po hity 2013
***ľudovky z celej SK, Repete
***VYKRÚCANKA alebo REDOVY alebo MENYASSZONYTÁNC***(aj kombinovane )
***krátke pauzy, dlhé kolá
***ZMLUVA
***príjemné ceny aj pri väčších vzdialenostiach
SKÚSENOSTI Z CELEJ SR !!!
viac info na našom profile
Želáme pekný deň /// duo AXIS
Ahoj @lucifer2403 , uz sme zacali pomaly. Mame zajednanu salu, hudbu, viac menej fotografa este musime zaplatit zalohu :) a vo stvrtok ideme do kostola.. takze to podstatne a teraz mame zas nejaky cas klud na zhananie inspiracie :) a ty mas uz nieco ??
zatial sme boli omrknuť salu a chystame sa na radnicu zahlasiť ,to ostatne sme ešte nejako neriešili kedže mame doma 20mesačneho syna ale hadam to dame do kopy.Už vieš aku chceš mať vyzdobu
ahojte, my sme sa teraz rozkývali a začali teda s plánovaním svadby.... malý je už 14 mesiacov na svete :-) ale kedže sme s ním absolvovali už 3 operácie, skôr sa akosi svadba nedala. Teraz som to vzala pevne do rúk a ideme na to :-) prvé teda že termín.... veľa toho už nie je... aby som bola konkrétna, tam kde sa nám to páčilo je voľné len 2.8. , 16.8. , 30.8. a ešte v oktobri , ale to sa chcem vrátiť na VS a nechcem vynechávať školu, takže to chcem na ten august, dúfam že nebude nejako extrémne horúco, lebo naši sa brali v 35 stupnových horúčavách a segra zase v oktobri ked bola brutál kosa a pršalo..... netuším čo mám dalej vybavovať. Priateľ mi ani veľmi nepomáha-je tak trošku workoholik tak to nechal viac-menej na mna.... pomoooc :-D
ahojte, som tu nová, môj milý ma o ruku požiadal len včera, ale o svadbe uvažujeme už dlhšie, takže nejaké predstavy už mám. myslíte si, že je ešte reálne nájsť voľný termín na august 2014?
Caute baby :-) my planujeme 8.8.2014.zajtra ideme dohodnut salu a buduci tyzden urad.vybrali sme si uz aj zivu hudbu afotografa.oznamenia ste uz riesili?my sme si pozerali oznamenia na nete a zajtra nam maju prist bezplatne vzorky.myslim ze priskoro to vobec nieje uz riesit ak sa chcete vyhnut stresu ;-)