O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Svadba na zámku v Slovenskej Ľupči. Zažili ste?
mladez, nevie niekto ako zo svadbou na zamku v slovenskej lupci alebo v bb? minuly rok sme dojednal…
juju
Pred 17 rokmi
11
Nevesty, dáme si stretnutie v Nitre?
Ahojte,ako tak sledujem v Blave si robia naše nevestičky stretnutia.....mám taky napad,neviem,či sa…
vcielkamaja
Pred 17 rokmi
1
2
...
...
48
49
1456
Nebezpečné antiperspiranti. Aký anticelulitídový gél účinkuje?
ahojte čo si myslíte o tom, že antiperspiranty "spôsobujú" rakovinu??? pozrite sa na ten, ktorý p…
allena007
Pred 17 rokmi
25
Predĺžené veľkosti svadobných oblekov. Kde ich zohnať?
baby, teraz momentalne mame malo prachov, viete kde maju kvalitne obleky aj mimo ba za dobru cenu, …
anaxamon
Pred 17 rokmi
8
Vydávam sa druhýkrát. Je tu niekto taký ako ja?
Zdravim damy. Najde sa tu nejaka dusicka, co sa rozhodla aj napriek radam skusenych,vydat sa druhy …
lolofonka.k
Pred 17 rokmi
19
Svadobný fotograf z Prievidze? Poraďte
Ahojte, prosím Vás neviete náhodou ako sa dá uviazať, vytvoriť, alebo ako by som to nazvala........…
zofiniatko
Pred 17 rokmi
13
Fotograf na svadbu z okolia Prievidze? Poraďte
ahojte. neviete mi poradit dobreho fotografa z prievidze alebo okolia, ktorý fotí nielen pekne umel…
mata_tomas
Pred 17 rokmi
7
Ktoré svadobné salóny hľadajú modelky?
Ahoj. Potrebovala by som poradiť. Kamoška by velmi rada fotila pre svadobny salón, ja teda určite n…
francy
Pred 17 rokmi
7
sponzor fóra
Svadobné oznámenia a iné sbierky
Asi před 15 lety jsem sbírala svatební oznámení.Mám jich celkem dost a některá jsou opravdu krásná.…
skuli
Pred 17 rokmi
12
Salón Xoxo spa v Bratislave. Máte skúsenosti?
Natrafila som na stránku tohto salónu a robil si aj reklamu v Eve. Kukla som cenník aj ponuku, je v…
a.na
Pred 17 rokmi
19
Svadobná kytica z kvetov Stephanotis. Mal ju niekto?
Ahojte,velmi ma zaujima,ci mala niektora nevesta kyticku z kvetov Stephanotis. Viem,ze su to izbove…
patulka83
Pred 17 rokmi
1
Závoj bez lemu. Kde ho kúpiť?
velmi sa mi paci zavoj,ktory nie je hrubp lemovany ...takmer vobec.....jednoducho nema lem... :-) a…
simasi
Pred 17 rokmi
30
Sú tu nejaké psychologičky, ktoré mi pomôžu s prácou?
Ahojte psychologičky :-) som Timea a obraciam sa na Vás s veľkou prosbou: študujem psychológiu …
atinkaa
Pred 17 rokmi
11
Ako prebiehajú prípravy a svadba v Anglicku?
ahojte babenky, chcela som sa spytat ze ci sa niektora z vas vydavala v Anglicku. Neviete mi poradi…
anaxamon
Pred 17 rokmi
7
Ako prebieha sobáš na Mestskom úrade v Nitre?
Ahojte, kto mi vie povedať ako to prebieha na Mestských úradoch? Trvá to asi iba 20 min. ale mus…
ooxy
Pred 17 rokmi
2
Tiež obľubujete Depeche Mode?
Ahojte vsetci, rozhodla som sa zalozit tuto temu s nadejou, ze si s Vami, ktori tiez zboznujete t…
levik
Pred 17 rokmi
27
Čo platí ženích a čo nevesta? Poraďte
Baby poradte, ako to je s delenim svadobnych vydavkov? Co plati zenichova strana a co nevestina. Vi…
topa
Pred 17 rokmi
1
2
54
Aké dokumenty potrebujem k sobášu v Dominikánskej republike?
ahojte Prosim o radu prip.nejaky uzitocny link Priatel je z Dominikanskej rep.zijuci v Usa. Chceli…
dominikaaa
Pred 17 rokmi
2
Ako vybrať starejšieho na svadbu s cudzincami?
Joj, neviem co mam robit. Stale tu strasim so starejsim, ale ked je si neviem predstavit, ako by to…
anaxamon
Pred 17 rokmi
12
Svadobné šaty z Ameriky. Ako sa vyznať vo veľkostiach?
kocky, co byvate v usa, poradte mi, mam chaos z ich inchov, preratala som si ich celu velkostnu tab…
imfka
Pred 17 rokmi
1
2
34
Ľudia s downovým syndrómom
Ahojte vsetci...prave som videla v TN spravu co ma sokovala...matka jedneho dvoj-rocneho dievcatka …
suik
Pred 17 rokmi
31
Aký púder je vhodný na suchú pleť?
Aky pudrik odporucate na suchu plet? som na strawberrynet-e a neviem sa rozhodnut... CK/Nina Ricci.…
sonicka_1
Pred 17 rokmi
1
Máte skúsenosť s ekumenickým sobášom?
Ahoj dievcence, chcela by som sa opytat, ma alebo mala niektora z vas skusenost s ekumenickym so…
anaxamon
Pred 17 rokmi
17
Zmena priezviska v dokladoch? Ako to riešiť?
Ahojte, mam taky maly problem...svadbu mam 20 augusta a asi 25 chceme odist na svadobnu cestu. V do…
mysti
Pred 17 rokmi
16
Miesto na civilný obrad v Košiciach? Poraďte
kocky, poradte, neviete o nejakom mieste, kde by nas mohli zosobasit v Kosiciach, mimo tych komunis…
straja
Pred 17 rokmi
3
Ktoré a kedy začať používať pleťové séra?
mozno uz tu tato tema bola, ak hej, tak sorry :-N , ale zaujimalo by ma, kedy si myslite ze mozeme …
lolofonka.k
Pred 17 rokmi
27
Ako uložiť obrúčky na vankúšik? Poraďte
prosim Vas som velmi zufala.objednala som si vankusik na obrucky,ktory mi uz prisiel,ale neviem ako…
gabika7
Pred 17 rokmi
1
2
37
Problém so všeobecným lekárom
Caute baby, tak dnes ma skoro porazilo. Priatel si od vseobecneho zobral zdravotnu kartu a odhla…
aknellita
Pred 17 rokmi
6
Bratislavské Korunovačné Slávnosti. Akú majú atmosféru?
Dievcata, boli ste niektora na predchadzajucich rocnikoch? Aka bola atmosfera? Platilo sa vsade …
petralta
Pred 17 rokmi
1
Doporučujem salón Extravagance
Ahojte, som sa tu dnes zacitala do prispevkov a vsetci si tu radia a vymienaju nazory, alebo sa sna…
aurelia
Pred 17 rokmi
15
1
2
…
1755
1756
1757
1758
1759
…