O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Miesto na svadbu v Novom Meste nad Váhom pre 70 ľudí
Ahoj nevesticky. Poradite mi tie, ktore poznate NMnV a jeho okolie, kde sa da urobit pekna svadba…
agina
Pred 19 rokmi
2
Obavy so stretnutia s otcom. Ako sa zachovať?
ahojte chcem sa spýtať či tu mal niekto podobný problém ako ja. Ked som bola malá /3-4 roky/ naši …
orbitka
Pred 19 rokmi
8
Svadobná hostina s netradičnými pohármi. Kde zohnať?
raz sa tu na webe objavila linka na firmu/obchodik v Ba (mali aj web), kde predavaju tie rozne svad…
tribitka
Pred 19 rokmi
9
Žilinčanky poraďte mi, kde zorganizovať svadbu?
pomoooc ja fakt neviem, kde budeme mat hostinu...mne sa tu nic nepaci, asi som prilis narocna... K…
zuzula1
Pred 19 rokmi
20
Prvý tanec mladomanželov v rytme valčíka? Čo vy na to
Ahojte dievcence, neviem, ci tu uz taka tema bola, ale chcela by som sa vas spytat, ci by ste mi v…
anjelinka
Pred 19 rokmi
30
Svadobný obrad. O koľkej?
Caute baby, chcem sa opytat, kedy budete mat obrad. Podla mna je najlepsie o 15hod. Co vy na to???
agina
Pred 19 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Nevestini verzus ženíchovi rodičia
Ahojte, zaujimal by ma Vas nazor na moje postavenie,co sa vybavovania svadby tyka. Svadbu budem mat…
majcik
Pred 19 rokmi
27
Svadobná kytica v zime. Umelá alebo zo živých kvetov?
caute kocky, myslite ze zive kvety preziju cely svadobny den v plnej krase ak chcem mat svadbu v …
agina
Pred 19 rokmi
17
sponzor fóra
Lyžovačka v Rumunsko. Poznáte dobré stredisko?
Viem, ze viete poradit s hocicim, tak sa pytam: Boli ste uz niekedy lyzovat v Rumunsku? Alebo mate …
sharlotta
Pred 19 rokmi
4
Svadobná kapela Stop. Mali ste ich na svadbe?
Ahojte, neviem kde sa stratila tato moja tema, tak sa pytam este raz: Pozna niekto kapelu Stop? V …
petuliatko
Pred 19 rokmi
1
Ako sa vám darí v manželstve po roku?
:-D Nazdar zeny !!!zdravim vsetyky co si dnes uzivaju prvy spolocny rok v manzelstve!!! ako sa va…
iwuskaaa
Pred 19 rokmi
1
2
35
Kaderníčka a kozmetička z Nového Mesta nad Váhom
Kocky najde sa tu niekto, kto by mi poradil dobru kadernicku a kozmeticku v Novom Meste nad Vahom a…
agina
Pred 19 rokmi
5
Svadobný obrad na obecnom v Šali. Máte skúsenosť?
Ahojte kocky, vydavala sa niektora z Vas na obecnom v Sali? pocula som ze v Nitre je obrad velmi p…
babulina
Pred 19 rokmi
4
Ako pozvať vydatú kamarátku bez jej manžela? Poraďte
Mám taký problém, chcem pozvať kamarátku na svadbu, bývalú kolegyňu, ale jej manžela vôbec nemusím.…
majcik
Pred 19 rokmi
23
Svadobné šaty z USA cez internet
Babenky, vcera som stravila si 4 hodiny na americkych svadobnych strankach, kde ponukaju neuveritel…
jerryjanka
Pred 19 rokmi
3
Nové príspevky
chcem sa spytat, akym systemom funguje zobrazenie novych prispevkov temach hrubym pismom.kedysi to …
emjee
Pred 19 rokmi
5
Súbor na čepčenie z Bratislavy. Viete odporučiť?
Prosim vas, mali ste niekto tento subor na cepcenie? Boli ste spokojne? Pripadne viete odporucit ni…
emjee
Pred 19 rokmi
2
Svadobná výzdoba od firmy z Nitry. Bola pridrahá?
Prosim vas, robila vam vyzdobu firma v Nitre? Nechcem menovat, nebudem jej robit reklamu, kto je od…
ds
Pred 19 rokmi
4
Kde kúpiť zelený vlizelín? Poraďte
ahojte babenky bola osm v kvetinarstvach tu v ba a pytala som si vlizelin a nikto nevedel ze co je …
latraviata
Pred 19 rokmi
1
2
34
Svatební dort s marcipánem. Kde sehnat v Topoľčanoch?
Ahojte vsichni, rada bych se zeptala jestli ma nekdo zkusenosti s marcipanovymi dorty podle anglick…
sonicka07
Pred 19 rokmi
24
Svadobná kapela s maďarsko - slovenským repertoárom v PO
ahojte, prosim o pomoc, hladam skupinu v presove alebo okoli, ktora by vedela zahrat slovenske aj …
ivana26
Pred 19 rokmi
9
Ako motivovať personál na svadbe? Máte tipy?
ahojte pozerala som ci nie je podobna tema ale nenasla som, chcela by som sa otvorit tuto debatu na…
danulik
Pred 19 rokmi
25
Svadobné líčenie pre sivomodré oči. Ako kombinovať ružovú?
Poradte mi, ake ocne tiene by sa ku mne hodili? Ja vlastne aj mam vselijake odskusane, teraz sa mi …
hviezda
Pred 19 rokmi
29
Nezdravé opaľovanie v soláriu
chcem len poradiť dievčatám,aby nenavštevovali solárium,ja sama som sa opaľovala 5 rokov 3 krát týž…
pavianca
Pred 19 rokmi
25
Mením prácu. Ako podať výpoveď bez problémov?
Kočky potrebujem poradiť. rysuje sa mi nová práca s nástupom od 2 septembra, nakolko to však ešte n…
smejko
Pred 19 rokmi
1
2
...
3
62
Ponechať si trvalý pobyt po svadbe na Slovensku?
Kocky, neviete mi poradit?....beriem si taliana a po svadbe budeme zit v Taliansku, neviem ale, ci …
lilpetunia
Pred 19 rokmi
1
2
39
Jednoduché svadobné šaty od krajčírky z Bratislavy?
Ahojte. Chcela by som vas poprosit, ci mi niekto neviete poradit. Chcela by som si sama skusit usit…
zabulka
Pred 19 rokmi
11
Šikovná vizážistka a kvetinárka z Martina. Poraďte
Ahojte :-) chcela by som poprosit o pomoc pravdepodobne niekoho z Martina ;-) Kedze svadba bude v…
sporko
Pred 19 rokmi
11
Stresom pokazený svadobný deň
baby, mozno by sa to aj vam mohlo prihodit, tak vam chcem napisat. stala sa mi taka vec, ktora mi j…
pollyanna
Pred 19 rokmi
13
Otec sa o mňa bojí. Ako si mám poradiť?
Ahojte kočky, aj vy máte problém so svojim ocinom, ja mám veľký už rok chodím s priateľom s ktorím …
mirinecka
Pred 19 rokmi
11
1
2
…
1793
1794
1795
1796
1797
…