O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Nástroje
Zoznam úloh
Svadobný zoznam
Rozpočet
Dopytovač
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Nástroje
Všetky nástroje
Zoznam úloh
Svadobný zoznam
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Biele svadobné topánky, veľkosť 34. Kde ich zoženiem?
Ahojte babenky ;-) Pisem do fora 1. krat tak snad uspejem... Prosim Vas o radu a dobry typ, kde n…
siska
Pred 18 rokmi
12
Kde kúpiť oblek pre ženícha v Bavorsku?
Zdavim vsetkych,ktori sa na svadbu chystaju podobne ako ja mimo rodnej hrude. Mam velky problem a t…
katalienka
Pred 18 rokmi
23
Ako ísť do svadobnej siene?
Neviem,ci tu tato tema uz bola..,ak ano napiste mi,kde ju hladat.. Ak nie,tak sa chcem spytat,ako t…
dorotka
Pred 18 rokmi
23
Dátum na svadobných obrúčkach rímskymi číslicami
baby chcela osm sa opytat mate niektora takyto datum na obruckach? III.VI.MMVI povedzte ze hej aby…
terqa
Pred 18 rokmi
25
Poraďte temperamentnú svadbonú kapelu z Bratislavy
:-| ahojte poradte mi prosím veselú temperamentnu kapelu z BA al. okolia.na vytancovanie - vysk…
aktak
Pred 18 rokmi
6
Svadobný fotograf Roman Skyba
Ahojte nevesticky, aku ste mali s tymto fotografom skusenost? Ste spokojne s jeho fotkami? Na svo…
klaudia90210
Pred 18 rokmi
6
Clipart so svadobnou tématikou
Vac ikon najdete na http://www.weddingclipart.com/ http://www.hellasmultimedia.com/webimages/we…
kaprik
Pred 18 rokmi
2
Svadobné šaty - poradíte mi prosím?
Ahojky nevestičky a manželky...konečne som začala hľadať "tie svoje" aj ja...poradili by ste mi pri…
sue
Pred 18 rokmi
1
2
34
sponzor fóra
Mali ste svadbu v kaštieli alebo na zámku? Koľko vás to stálo?
Ahojte,mali ste hostinu na zamku,v kastieli,..? Aky ste mali rozpocet-iba na jedlo. A aku velku sva…
michala
Pred 18 rokmi
1
2
36
Nové "milénium" je tu...
S radosťou vám oznamujem, že dnes (teda vlastne už včera) 9. januára zaznamenala stránka mojasvadba…
emjee
Pred 18 rokmi
11
Chci svatbu odpoledne - jaký harmongram?
Ahoj, plánujeme v létě svatbu a ráda bych ji udělala trošku po vzoru Slováků - chci obřad odpoled…
xpavla
Pred 18 rokmi
1
2
...
3
63
Výzdoba byto kvôli odobierke
ak sa nemylim svadba sa zacina doma,teda odobierka,hostia prichazdaju,vacsina.takze urcite aj vy ro…
marycs
Pred 18 rokmi
1
2
32
Svadba v hotely Kamila. Máte skúsenosť? Koľko to stojí pre 30 ľudí?
Ahojte, planujeme obrad+hostinu v hoteli Kamila, Cierna Voda. Mate niektora skusenost? Pocula resp.…
samera
Pred 18 rokmi
10
Svadba v Košiciach. Poradite mi miestnosť?
Ahojte kto sa prida na debatku o svadbe Kosiciach ....?? Neviete mi poradit kde je nejaka dobra mi…
bubika
Pred 18 rokmi
9
Sviečky na svadobný stôl
Ahojte dievčence. Chcela by som vás poprosiť o nejaké linky na stránky so sviečkami. Hľadám totižto…
madeleine
Pred 18 rokmi
7
Poraďte miesto na svadbu v Bratislave pre 100 ľudí
Na svadbu, ktora bude na jesen v Bratislave (pripadne blizkom okoli), planujeme pozvat okolo 90-100…
madeleine
Pred 18 rokmi
1
2
32
Kam na svadobnú hostinu v Martine?
Ahojte, mame svadbu v martine ale zatial neviem kde by bolo najlepsie urobit hostinu. Neviete mi po…
matja
Pred 18 rokmi
11
Hodiny tanca v Košiciach
babenky chcem vas poprosit vie niekto o niekom, kto bz do aprila naucil tancovat mojho draheho...ak…
dea
Pred 18 rokmi
11
Kto má priviesť nevestu? V rodine nie sú muži.
caute, co myslite, kto ma ma priviest na sobas, ked moj otec zomrel, nemam surodencov ani inu rodin…
emjee
Pred 18 rokmi
6
Svadobné šaty pre nízku bacuľku
Ahojte kocky. Potrebujem poradit svadobny salon alebo salony, v ktorych by nebol problem zohnat sva…
emjee
Pred 18 rokmi
3
Látka na smoking v Bratislave
Ahojte nevestičky, ak viete poraďte mi. Potrebujem velmi súrne ušiť smoking, ale nepoznam v Brat…
nsoci
Pred 18 rokmi
8
Obal svadobnej knihy
Ahojte nevestičky.. pri luskani tejto stranky som nasla vela krasnych tipov, medzi inymi aj svadobn…
denik
Pred 18 rokmi
6
Musí mať ženích aj vestu?
chcem sa opytat, ci je nutne, aby mal zenich aj vestu, ci nestaci len oblek, kosela, kravata. Nejak…
katrin
Pred 18 rokmi
29
Svadobné šaty na postavu s väčšími prsiami v Bratislave
cafte babizne, neviete kde v blave maju saty, ktore nie su len pre soletky s cislami 34 -36. ja som…
divoska
Pred 18 rokmi
6
Učiteľ alebo učiteľka tanca v Nitre. Svadba sa blíži a nevieme tancovať.
Ahojte kocky, potrebovali by sme sa s drahym naucit aspon priemerne tancovat - sme na tom obaja v …
tajomnazena
Pred 18 rokmi
2
"Tajná" svadba v USA. Musím jú v nejake lehote oznámiť na Slovenku?
Ahojte babulky! mam na vas taku prosbu ci by ste mi nevedeli poradit s jednou zalezitostou. S mojim…
olinka6226
Pred 18 rokmi
17
Reštaurácia Úsvit - Banská Bystrica
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či nemáte niektorá skúsenosť s reštauráciou Úsvit v Banskej Bystri…
juliana
Pred 18 rokmi
16
Svadobný fotograf Braňo Konečný, poznáte ho?
Ahojky nevestičky a manželky, na nete som našla tohto fotografa, ktorého foto sa nám celkom páči...…
sue
Pred 18 rokmi
12
Svadobné šaty značky Essense of Australia. Kde sa dajú zohnať?
Neviete nahodou ,ci niektory salon ponuka tuto znacku siat?Poznate najake velkoobchody alebo dovozc…
nsoci
Pred 18 rokmi
3
Zháňam balónovú vyzdobu na svadbu. Michalovce a okolie.
ahojte nevesticky.zhanam na svoju svadbicku balonovu vyzdobu.byvam v trebisove (východ) a zatial sa…
tinuska
Pred 18 rokmi
6
1
2
…
1807
1808
1809
1810
1
…