hej do teraz.verila som matke prirode,ze to neako vyriesi,ale sa na mna...tak som dens sla na pohotovost a teraz budem na tri tyzdne u zubara ako doma :-(
aj mna bolias trasne injekcie v uztach ale ver mi keby si si nedal pichnut tak umries od tej bolesti.mne pichol dve ci tri a aj tak to bolo malo a som mu tam odpadla.nechapem nikdy som taku bolest nezazila ze by som az odpadla a dufam ze uz nikdy ani nezazijem
mne ties nadaval,ze sa nanho musim pozerat.Kto to kedy vydel pozerat sa zubatovy na cifernik.Nasledne mi vysvetlil,ze to koli tomu,aby mi vydel zornicky,keby som si zmyslela ze chcem odkvecnut
ti poviem ten moj sa skoro posral asi mu este nikto takto neodpadol a co je horsie ja ked odpadnem tak mam krcovity zachvat ]-( raz som bola v nemocnici s laringitidou ked som mala 15 a som odpadla pri hydrokortizone a calciu a pred mamou a lekarom a tiez som mala krce tak mama skoro umrela od strachu
no porada nedopadla niako,pretoze mi dopriali dalsiu sluzbu,takze sa stretnutie nekonalo.Ale s bytu nas vyrazit nechce,iba ja neviem,ci tam chcem zostat
no ja som mala stale nizky tlak veris tomu bola som na lieceni a pri vstupnej prehliadke mi sestricka sla merat tlak.merala ho klasickym rucnym tlakomerom a nedal sa mi namerat tlak asi na 5 krat zavolala primarku a elektrickym mi namerali nieco ako 35/50 ci jak a povedala ze toto vzivote nezazila :-D