Ponocujem, ponocuješ, ponocujeme

6. júl 200943260
  • preco?este neces babo?ja by som ti tak priala 😃

• no to je fakt divny tlak.Teoreticky si us nemala byt pri vedomi

• inac ja som za cely moj zivot odpadla asi 15 krat a poviem ti stale som sa za to tak hanbila lebo som dpadla v elektricke bude alebo v kostola ale si predstav ze nikdy nie v skole pred tabulou alebo pisomkou 😠

• Sponzor fóra
  • ja by som babo velmi chcela,ale manzel strajkuje:nemame kde byvat,nemame auto,nemame uspory

• no odpadavat si mohla urcite od tvojho vysokeho tlaku 😎

• no mozno som ani nebola.vsak aj ja som sa cudovala ale premerali mi ho asi aj 10 krat a furt bol rovnaky.inac moj normalny tlak byval aj tak okolo 75-80

• a ty by si mi priala babo?Ved potom by som nemala pristup na internet 😃

• asi to bude hej tym vysokym tlakom 😃 a srahemu povec e nejak bolo nejak bude a ved nebyvate na ulici

• apropo:nechcela si ist spat?

• tak neprajem 😃

• vidis a co s tym netom nedavas ho zaviest doma?

• sak som hovorila,ze by sa stacilo troska uskromnit a aj peniaze by boli,ale

• ma vyhanas hej 😠 🤔

• a kedy potom planuje mat deti?ja by som tiez zobrala babo ale ja nemam taky problem ako ty moj by zobral hned.on ma rad deticky a uz sa tesi to ja som brzdic skor pred svadbou nechcem velmi a potom tiez prv byvanie a uspory a potom uz asi budem na dochodku a bezdetna 😃

• sak moj je ties do tych deti hrr,Dokonca mi pravidelne taha domov letaky o kocikoch,ale ked pride na vec,tak taha gumy s pod postele 😎

• Sponzor fóra
  • sorry za vyraz s tymi gumami

• inak mimco planuje(me)na buduci rok

• no ja mam hak momentalne lebo moj cyklus bol des.mala som 8 dni a bolesti nskutocne.teraz po rvom mesiaci hak som mala 4 dni a som nezobrala ani moju ruzovu lentilku tak som rada dufam ze to tak ostane

• vies ono aj to ze ked planujes tak zakon schvalnosti je ze sa nepodari hned a ked neplanujes tak hups a je problem na svete

• to poznam

• no prave.Ja si pockam na dovolenku a uvidime 😃 😬 😎

• ale ti poviem ze ja sa ani na hak nespolieham nejak extra ja si aj tak myslim ze to nie je velmi bezpecne 😬

• nic nie je 100%

• jaj ako vam je hej aj ja cem uz vyhrat loto ale ja len tak do lajna mozem slapnut

• a co roby drahy?Zasa spi a ty datlujes?

• vsak prave preto sa na to ani nejako nespolieham a ja mam naplaste tak to uz vobec nie furt sa mi nejako pokrci a tak no des

• nie caka na mna a mrka cim dalej tym zlostnejsim pohladom takze ti prajem prijemnu sluzbu a uvidime sa zase kedy?

• no ja som tu zajtra a pozajtra

• ok tak zajtra teda dufam ze skoncim skor.
    papa

• pa

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov