ahoj eva no jak pozeram tak pozeram nic nevidim :-D a ako ti tam je v irsku lebo mna tu uz nic nebavi dnes hlavne :-N a co porabas?a aj formulare ma stvu :-p
No ja mne sa to tu pretsva uz ja pacit. Najradsej by som uz aj domov lae obavam sa ze to nevude mozne ak najblizsie 4 roky. Ty co paci sa Ti tam? Co pocasie?
no pocasie mame pekne neviem ako dlho bude take ale zatial je to ok a co tam porabas?my robime v pube a asi tiez najblizsich par rokov sa domov nedostanem ]-(
Na home office? Nie> my sme zargistrovani cez pps no a potom nas uz registroval zamestnavatel. akurat m raz za cas poslu papie o kreditoch z taxu. Nic ine. Preco sa tammusis hlasit?
no home ofiice ked nerobis dlhsie ako rok u jedneho zamestnavatela a potom musis sa znova registrovat a ja som to nevedela a neviem co mam teraz robit ked posledny krat som sa registrovala pred rokom :-N
lov:no zo zubom mam strasny problem.Po troch tyzdnoch sa zdalo ze je to v poriadku,tak mi tam dala vlosku a po 5 dnoch mi ju zasa musela vybrat,takze som znova na zaciatku a ked teraz liezba nezaberie ,tak mi hrozi operacia