Ponocujem, ponocuješ, ponocujeme

6. júl 200943260
  • no vcera som nevladala a ani dnes nebudem dlho a chlopa zlom co je neoblomny 😃

• ti sa ma chces volajako zbavit ci co

• ahoj eva no jak pozeram tak pozeram nic nevidim 😃 a ako ti tam je v irsku lebo mna tu uz nic nebavi dnes hlavne 😬 a co porabas?a aj formulare ma stvu 😛

• Sponzor fóra
  • co zbavit nie zbavit v ziadnom pripade ved ja ti len dopre praem a uz mas doma net? 😃

• Bianca myslis tym ako mna?

• nemam.A ani neviem kedy sa k nemu dopracujem.

• eva:nie lovacka,lovacka ma furt posiela na matersku

• eva aj vy sa musite registrovat furt na home office?

• No ja mne sa to tu pretsva uz ja pacit. Najradsej by som uz aj domov lae obavam sa ze to nevude mozne ak najblizsie 4 roky. Ty co paci sa Ti tam? Co pocasie?

• vsak na matersku aby si mohla travit viac casu pri pc a hlavne cez den a nie v noci 😃

• no pocasie mame pekne neviem ako dlho bude take ale zatial je to ok a co tam porabas?my robime v pube a asi tiez najblizsich par rokov sa domov nedostanem 😠

• Bianca ale nedocitala som sa to nikde ci na nu naozaj ja ides? 😉

• neide bo nevie prehovorit chlopa 😃

• lov:ale zabudas ze ja nemam doma internnet a ty si tu bez tak iba v noci ked prides s prace

• ale nie ja som tu aj medzi 4-6 poobede a potom v noci 😃

• Sponzor fóra
  • a co mas teda nove ako zub uz neboli?

• Na home office? Nie> my sme zargistrovani cez pps no a potom nas uz registroval zamestnavatel. akurat m raz za cas poslu papie o kreditoch z taxu. Nic ine. Preco sa tammusis hlasit?

• lov:neprovokuj.Si rovnaku stara ako ja takze zacni od seba 😛

• no home ofiice ked nerobis dlhsie ako rok u jedneho zamestnavatela a potom musis sa znova registrovat a ja som to nevedela a neviem co mam teraz robit ked posledny krat som sa registrovala pred rokom 😬

• lov:no zo zubom mam strasny problem.Po troch tyzdnoch sa zdalo ze je to v poriadku,tak mi tam dala vlosku a po 5 dnoch mi ju zasa musela vybrat,takze som znova na zaciatku a ked teraz liezba nezaberie ,tak mi hrozi operacia

• Sorry neodpovedal som. Robime v jednej firme,jasom v jedej polovici v restike a manzel v take away. Kolko si uz tam?

• bianca ok ja som sa len pytala tak sa nehenvaj 😎

• ja sa tak na 15 min.vzdialim

• my sme tu uz druhy rok a my byvame v pube takze asi tak a je to pub aj s restikou a ja som za barom a drahy v kuchyni 😛

• bianca ja neviem ci medzitym si nepojdem lahnut tak ak hej tak sa maj a zajtra tu budem zas a znova 😃

• teda tak my to tu mame asi jednoduchsie ale ja som zamestnavatela menila len raz. Ozaj ako si na tom s poistenim. Platis si na sk alebo si odhlasila.

• nie neplatim este to by chybalo doma som vratila kartu poistenc a a dala kopiu zmluvy a platim si len tu NIN

• no ja som menila v podstate raz a potom este raz tento rok vo february a teraz neviem ze co mam robit ma asi porazi 😛

• Tu je zase zdravotne poistnie nepovinne. Ale je to na figu.Platim si ho doma ale budem sa musiet odhlasit.

• no tu nam to ztahuju z vyplaty to poistenie a ked ides k lekarovi tak si platis potom v irsku?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov