Ponocujem, ponocuješ, ponocujeme

6. júl 200943260
  • Nerob si hlavu. To sa neako musi dat.

• no prinajhorsom mi nedaju pvolenie a potom neviem co budem robit 😠

• No to stahuju aj nam s danou ale ked ides k lekarovi beztak platis hned 40 eur. Hradilo by Ti len sukromne. Tu nemaju dobry system

• Sponzor fóra
  • Povolenie. K comu. Ty mas pracovne povolenie? To som nepochopila.

• no ja mam lekara zadara tak aspon nieco dobre a este aj hak beriem zadara takze tiez fajn
    ja si idem teda lahnut lebo zajtra zase makam a cely den tak aby som vladala a aj drahy uz otravuje.tak sa ozvy niekedy aj cez ip ked ma tu neuvidis ja som stale na nete tak mozme pokecat 😉
    papa
    pa bianca zase zajtra 😉

• no to ti akoze daju pracovne povolenie hej ze mozes pracovat,take hlupe to je 😬

• ok pa. Bianca Ty si sa uz asi stihla odpojit. Tak dobru noc

• ahoj bianca si tu 😵

• Ahoj Lov.Ti us asi spis.Nemohla som sa pripojit.Blbol mi pocitac i klient

• no tu som co mas za klienta to znie smiesne 😃

• no kde si? 😞

• normalne ma tahal k ssebe do postele

• tu tu tu som

• co?o kom to hovoris?lekar?alebo pacient?co sa stalo?napis rychlo nech viem aj ja 🤔

• no pacient po mne chel s.e.x

• Sponzor fóra
  • ako chcel vsak vy tam mate pacientov co umieraju a su na pristrojoch tak to ako mohol na nieco take prist a nemal ti kto pomoct?a ty si co robila pri jeho posteli? 😮

• u nas su pacienti as do zlepsenia stavu.Po neakej dobe su extubovany a vyvadzanie s anestezie byva vetsinou krute.Vyzera to tu ako na psychaitrii.Teraz mame plne odd.maldych ktory chcu za kazdu cenu s postele takze ta sem tam aj zmlatia alebo si najcastejsie nieco vytrhnu(moc.cievku a tak)

• ty kokso a pomohol ti niekto ci si mu pichla morfium? 😃

• pocuj ma len napadlo ze ci nemas na nete nejaky zoznam co vsetko si potrebovala vybavit na svadbu

• morfium?Ani napad
    Pomoc by sa nasla,ale problem je v tom,ze sme ho vcera nemohli udrzat na posteli 6 ludia na cele s doktorom.Preto som sa nevratila

• zoznam nemam,ale mozem ti ho napisat.
    Hlavna je dohoda s knazom,alebo pokial budete mat svadbu na urade tak s uradom,dalej matrika a tie ostatne veci

• prave pozeram,ze ti velmi povyskocil stav prispevkou.Kde si to nabrala???

• a co si mu teda dala nakoniec?

• hej nespi.Pisem si sama zo sebou?

• nic.Musela som ho vlastnym telom udrzat.Problem je ale v tom ze ma 2 metre a cez 100 kg

• cakaj sekundu

• ale iba jednu

• no tu som

• kde si bola?

• pre noviny chceme ist do zabavneho parku a bola tam nejaka akcia

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov