A ty sa mas ako? Mam sa fajn. Nove nemam nic. A co sa tyka svadby, tak sa pravdepodobne posunie o rok. Najprv musime na nu nieco nasetrit a potom sa mozme brat. A ty si ako daleko s prirpavami?
ale v podstate sa mam fajn co sa tyka svadby nejako sa to krati :-S rychlo uteka cas ale v podstate je to fajn :-) co sa tyka priprav, oznamenia a vyzdoba popolnocne satky a topanky k tomu a mala by som mat vsetko ;-)
:-| ja sa dnes uz nad cenami nerozculujem dnes som mala za pohare doplatit 30eur, 30eur som dala zalohu a dnes som mala 30 doplatit a prisla som tam a stalo ma to 42 namiesto 30 uz ma nic neprekvapi :-D
modrucke? ;-) ja mam take ako vo fotoalbume len zlate srdcia, pisno plus pieskovanie.... :-p nieco podobne ako chces sa mi zda, ze bolo v hypertescu v takom ochodiku kde maju darcekove predmety a maju tam aj svadobne veci sa mi zda ze su tam ;-)
mirka12011, tanusha84, aj my sme si davali robit oznamka na capajevovej, tak predpokladam, ze o tej istej tlaciarni hovorite aj vy. robi to jeden pan, jeden den sme si ich objednali a druhy den uz boli hotove, dobra cena a dal nam zadarmo aj nejake navyse, asi podla toho ako mu vysiel papier na tlac :-) . tak len tolko som chcel...
mirka...presne ako hovoris, takisto som ich videla aj v HM TESCO na stanici a aj vo VUKOVE. :-)
ja11...hovorim presne o tej tlaciarni na capajevke, mne sa tie oznamka pozdavaju najviac zo vsetkych. Uz mam aj par vytypovanych. :-)
tak ja tam asi aj zajdem niekedy ;-) ked ich hned aj budem mat ja som pocitala s tym, ze mesiac budem za nimi cakat ako co sa tyka Blavy vies kym spravia, poslu a kym dojdu :-p pojdem na pokec ku ujovi a opytam sa co s farbou pisalo tam, ze farba aku chcem tak to ma potesilo ;-)
tanusha84.. a v skutocnosti tie nase oznamka vyzeraju este lepsie ako na stranke alebo v navrhu, ktory nam posielal pred vytlacenim. ;-) takze naozaj da sa len odporucit.