Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • kimberley,a musi byt z PO?

• no bolo by lepsie...

• aha, lebo my mame zo Sabinova a poculi sme nanho len chvaly

• Sponzor fóra
  • ok tak mi napiste hocijakeho kameramana...PO a okolie...viete chceme nieco fakt pekne...aby to bolo hlavne v dobrej kvalite..lebo su este kameramani co natacaju so starymi kamerami...urcite chapete co myslim... 🙂

• Kimberlye ked si preklikaš o par stranok dalej dostane referencie na hocijakeho kameraman z prešovskeho kraja a už si len vypytaj nech ti napišu kontakty do IP MImi ked mysliš Plančara ten je dobrý ,, v po maš Grejtaka Sakača Lifko ........ ale každy ma svojský štyl roboty- no každemu sa pači volačo ine kolko ludi tolko chuti inač ta nova kvalita ti na cene za svadbu prida i o 4000sk naviac ak nie ešte viac 😐

• ano zuzkabendikova, myslela som jeho 🙂

• Len si dajte pozor ci na svadbu pride ozaj ten koho si aj objednate.. Lebo kameramani si velakrat naberu zakazky a posielaju na ne tych co nemaju co robit...

• ahojte, hlasim sa aj ked oneskorene.saty su doma 🙂
    nejako tu je mrtvo... 🤔 mirka... drobcek...ikinka...kde ste 😕

• tu sme danka hihi idem kukuc na satky...

• jejejejejej ty by si ladila s mojou vyzdobou 😉 kolko krat si ich mala na sebe uz 😎 peknuckeeeeee

• hej aj ja som tu inac ahojte 😉 idem kuknut na saty

• 😉 ked ma bude mat kto odfotit, tak hodim aj foto na mne

• hihi hod hod a zavoj?

• danka pekne 🙂 ja pridem povec ze kde 😃

• zavoj je zamietnuty, ziadny nebude 😃

• Sponzor fóra
  • 😉 a davas pod satky aj spodnicu?

• tak moje saty maju asi 7 vrstiev sukne a je tam aj kruh, tada na fotke nieje, ale asi si ho nedam, viac sa mi pacia bez kruhu 😛

• hihih sfot sa aj s kruhom aj bez neho ti poradime ....

• no, ked budem mat cas sa promenadovat v satach, tak dam aj kruh 😃 ....autogramy rozdavam po prehliadke... 😃 😃 😃 😛

• 😉 ok aj s venovanim 😃

• tak ja dojkem kuk na prehliadku 5.9 😃 😉

• 😎 drobcek ja ta uvidim z bloku ako pojdes s kostola pockaj 😛

• kludne dojdi 🙂

• dobre a tak nedostanes autogram 😃
    😉

• inac baby co noveho? 🤔

• okrem toho, ze som hladna a zlomil sa mi necht, ze nic nestiham, tak vsetko po starom 😉 ty sa pochval uz mas stress uz to mas za par dniii

• jaaaj, tak ja som po svadbe, bola taka no...uz som bola aj na lepsich, ale tak zatancovala som si a isla som spat 😛

• mirka to ani ja nic nestiham jasnacka ze stresujem ale to uz aj tomi/a to uz je co povedat/v kuse sa na niecom dohadujeme 🤔 ale uz sa aj tesime na svadbu dufame ze to vsetko dopadne ok 😉
    danka aspon ze si si zatancovala 😬

• 😉 a kde si bola?

• pri VT

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém