Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • prajem pekny den, ja som ho nezacala velmi dobre, 😠 😠 😠
    ale dufam ze uz ma nikto nevytoci.dnes si idem kupit farbu na malovanie a zajtra sa do toho pustim 🙂

• pekny dnik vam prajem 🙂
    danu...ides malovat izbu?

• ahoj tani, presne tak, idem malovat spalnu

• Sponzor fóra
  • aku farbu si vybrala?

• chcela by som taku bananovu zltu, moja mi uz ide na nervy.ja menim farby casto 😬 v priebehu 4 rokov uz bude tretia 😃

• to je celkom pekna farba. Moj brat ma izbu vymalovanu jablkovo zelenou farbou a vyzera to celkom pekne. Aj taka smotanova by bola celkom pekna

• jablkovu mame kuchynu 😉 tiez som ja malovala 😛
    ale keby som si aj ja dala zelenu, to by uz bolo asi vela zelenej, lebo aj dom mame zeleny aj auto 😃 😃 😃
    pojdem poobede do jedneho velkoobchodu, maju tam velky vyber, tak snad nieco vyberiem.

• tak to ano, tej zelenej by uz bolo asi vela 😉
    do ktoreho obchodu pojdes vybrat farbu?

• neviem ako sa vola presne, tusim maxcolor alebo tak nejako...ale je to smerom na delnu...takmer oproti autoskole delna, tak na kopci

• aha, uz asi viem 😉

• je to asi najlacnejsi obchod s farbami a maju dobry vyber, uz viackrat sme tam nakupovali
    v stvrtok idem skusat kroj, som zvedava ako budem vyzerat 😃

• odkial budes mat kroj?

• FS Dubrava 😉

• budes mat aj zacepcenie?

• nie, ja take ceremonie nemusim...ale sami sa nukali tatovi ze ked bude robit svadbu, tak pridu 😃
    ja som zrusila vsetky tie take priblble /teda pre mna/ zvyky ako vypytavanie nevesty doma, tie natahovacky,platenie za mladu, siahodlhe odpytavanie, ziadny flaskovy tanec so zavojom/aj tak ho nebudem mat 😛 / atd....ostane iba odpytanie od rodicov, kt. dam napisane ja, rozbite taniera, prenesenie cez prah a redovy.toť vsjo.ani ziadny unos sa konat nebude

• Sponzor fóra
  • tomsim: v maji som bola v ozkn na svadbe bratrancovi a dobre bolo, aj ked nasi vraveli ze nie moc chutne varili ale mne sa nezdalo. mne sa tam pacilo

• danu, tak odobierku od nevesty nebudem chciet ani ja, takisto to cepcenie o polnoci takisto nechcem. Ja chcem iba klasicky redovy tanec, takisto nemusim ani to hadzanie kytice. Mne sa tie zvyky vobec nepacia

• hadzanie kytice je americka tradicia, na to som ani nemyslela...nebudem tu ziadne amicke prkotiny zavadzat a aj by mi to bolo na svojej svadbe divne 🤔

• tomsim, ja budem mat v sporte. No mne tam trochu vadi to,ze z jedneho uhla nevidno na parket, ale varia tam super. A zas v ozkn je velka priestranna sala, no co sa tyka jedla nic moc. Teraz v sobotu tam bola kamoska na svadbe, takze mam to z pravej ruky... no rozhodnutie je na tebe

• ja som bola tiez na svadbe iba v sporte, mne sa tam pacilo.ak mate deti na svadbe, vybrala by som radsej sport, maju tam aky taky "vybeh" vonku 😃 a co sa tyka jedla tiez si myslim ze tam varia dobre, a s tym vyhladom na parket, to uz je minimum.kto chce vidiet co sa na nom deje, pojde tancovat a o zabavu mate postarane 😛

• ahojte
    danu, mne sa to hadzanie kytice vonkoncom nepaci. Alebo to stahovanie podvazku, to tiez nemusim.
    V Sporte som bola pred rokmi na oslave a mne sa to tam celkom pacilo 🙂

• ja co som pochodila svadby sa ani na jednej nehadzalo kyticou, ani sa nestahoval ziaden podvazok 🤔
    vcera som nakoniec kupila bananovu zltu farbu na stenu, ale moja polovicka si nemoze vziat teraz dovolenku a oco kamsi zduchol, takze dufam ze budem malovat zajtra. nemienim sa sama pucit pri prenasani nabytku 😠

• tak bananova znie velmi dobre a to je az taka uplne zlta alebo je trosku bledsia?

• tak na stene ju este nemam, tak o vysledny efekt sa podelim ked bude vymalovane, 😛 ale je to taka pastelova zlta...ziadny kanarikovsky odtien.bola aj citronova zlta, ale zdala sa mi uz velmi syta. teraz mam velmi sytu nedefinovatelnu farbu, tak chcem trochu zjemnit 🙂

• tak to bude vyzerat velmi pekne 😉

• este si chcem kupit nejaku peknu zaclonku 🙂 😃

• tak my v byte nemame ziadne zaclony, ja som silny alergik na prach, tak ziadne zaclony ani koberce nemame

• aj ja som alergik ale neviem na co...teda nie tak presne, zevraj na nejaky druh bakterie, ale na aky som uz zistit nesla 😃 hrozne vela ludi sedi po lekaroch, tak pokial neumieram, nikam neidem... 😛
    ale okrem tych bakterii aj na niektorych ludi 😃 😃 😃

• ja som alergik na prach, roztoce, pel, prach z kriedy a este nejaka zmes bakterii HCD ci ako sa to vola, mam predpisane aj lieky ale neberiem ich pravidelne. Pokial na to neumieram tak nebudem pecen zatazovat chemiou

• ja tiez neberim ked nemusim, ani ibalgin ked ma boli hlava...odkedy mi zistili na preventivnej prehliadke 2x vacsiu hodnotu pecenovych testov... 😒

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém