Prešov. Kto ste tu z Prešova?
- Sponzor fóra
nie, ja take ceremonie nemusim...ale sami sa nukali tatovi ze ked bude robit svadbu, tak pridu
ja som zrusila vsetky tie take priblble /teda pre mna/ zvyky ako vypytavanie nevesty doma, tie natahovacky,platenie za mladu, siahodlhe odpytavanie, ziadny flaskovy tanec so zavojom/aj tak ho nebudem mat/ atd....ostane iba odpytanie od rodicov, kt. dam napisane ja, rozbite taniera, prenesenie cez prah a redovy.toť vsjo.ani ziadny unos sa konat nebude
17. aug 2009- Sponzor fóra
ja som bola tiez na svadbe iba v sporte, mne sa tam pacilo.ak mate deti na svadbe, vybrala by som radsej sport, maju tam aky taky "vybeh" vonku
a co sa tyka jedla tiez si myslim ze tam varia dobre, a s tym vyhladom na parket, to uz je minimum.kto chce vidiet co sa na nom deje, pojde tancovat a o zabavu mate postarane
18. aug 2009ja co som pochodila svadby sa ani na jednej nehadzalo kyticou, ani sa nestahoval ziaden podvazok
vcera som nakoniec kupila bananovu zltu farbu na stenu, ale moja polovicka si nemoze vziat teraz dovolenku a oco kamsi zduchol, takze dufam ze budem malovat zajtra. nemienim sa sama pucit pri prenasani nabytku18. aug 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
prajem pekny den, ja som ho nezacala velmi dobre,

ale dufam ze uz ma nikto nevytoci.dnes si idem kupit farbu na malovanie a zajtra sa do toho pustim