Prešov. Kto ste tu z Prešova?
- Sponzor fóra
výklad je chudobny to je pravda aj prstene možno nebudu mať toľko ako v ostatných, ale majú napr aj katalog - síce na prste vidieť je iné ako na obrazku. ale určite sa spýtaj ak sa ti niečo zapáči či nemaju menší, v bielom a podobne. mne sa oplatilo, lebo môj bol vo velkosti 58 v predajni a mne sa strašne páčil - ja mam pritom 48 číslo a nebol problem, vyrobili na zakázku. Ja môžem zlatokov odporučiť
30. aug 2010Ahoj martinkaa.. aj ja som, a len som ti chcela podakovat
som si niekde v diskusii vsimla, ze mate v Sporte.. my sme tam chceli presne v ten den ako mate vy, ale sme prisli asi az o 3 tyzdne po vas rezervovat.. takze mame o 2 tyzdne neskor a zistujeme, ze nam to ovela lepsie vyhovuje
takze to len tak
7. sep 2010- Sponzor fóra
krasne kombinacie (inak keterin, na jednych fotkach som uz vyzdobu v pko videla v tvojej farbe a vyzeralo to skvele
).. len v Sporte je to cele take suche a hole - tam si clovek musi dat pozor, aby to nevyzeralo lacno a prazdno.. tak som rozmyslala nad cokoladovokremovou alebo takou peknou tmavofialovou. Aj ked popravde, ta zelena by tam uplne sik
tak nic, martinkaa, urcite to budes mat pekne
8. sep 2010aspon v niecom som sikovnejsia
kvoli tomu, ze sme sa neskoro odhodlali, sme museli najprv menit termin
skus este pozriet videostudiomb.sk
20. sep 2010lelicia.. no tak ako pise evulka, nechcem nikoho urazit, ale Life ani keby mali byt posledni v celom Presove.. skor sme hladali nieco zive, niekoho kto vydrzi celu noc, nie prilis draheho, a fotky aj klasickejsie.. viem ze tazko sa vysvetluje, nieco ako napr. Matus Vencurik.. ale napadol mi jeden kamarat, tak skusime sa popytat.. ale dakujem za ochootu pomoct
3. okt 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
dakujeeeem