Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • dakujeeeem 🙂

• majmik myslela si biele zlato alebo striebro? som trošku nepochopila, alebo neviem o existencii bieleho striebra. ale ak by si myslela biele zlato tak v zlatokove nie je problem, urobiť aj prsten ktorý maju v ponuke v žltom zlate v bielom. to je môj prípad(len opačny)

• biele zlato 🙂 urcite nie striebro.. ja len s tym Zlatokovom, ze to preto, lebo ked som videla ich vyklad, tak vyzeral chudobnejsie.. ale aj tak sa tam pozrieme.. a ozaj, nezozltol ti?

• Sponzor fóra
  • tak zasa ja s pani v tescu mam srtrasny zazitok.... robia tam dve a ja hovorim o takej vystrednej pani myslim ze na cerveno nafarbena 😃

• výklad je chudobny to je pravda aj prstene možno nebudu mať toľko ako v ostatných, ale majú napr aj katalog - síce na prste vidieť je iné ako na obrazku. ale určite sa spýtaj ak sa ti niečo zapáči či nemaju menší, v bielom a podobne. mne sa oplatilo, lebo môj bol vo velkosti 58 v predajni a mne sa strašne páčil - ja mam pritom 48 číslo a nebol problem, vyrobili na zakázku. Ja môžem zlatokov odporučiť 🙂

• je tu este niekto z Presova?

• ano 🙂

• 🙂 ahoj zuzanka. Nejako sa tu nikto dlho neukazal 😞

• ja som zhanala prstene z titanu, ale take u nas nezohnat... a potom som si precitala, ze aj tie sa poskriabu... ale hlavne nam ide o cenu... ak niektora viete o niecom takom v okoli PO, potesim, sa 😉

• Ahoj martinkaa.. aj ja som, a len som ti chcela podakovat 🙂 som si niekde v diskusii vsimla, ze mate v Sporte.. my sme tam chceli presne v ten den ako mate vy, ale sme prisli asi az o 3 tyzdne po vas rezervovat.. takze mame o 2 tyzdne neskor a zistujeme, ze nam to ovela lepsie vyhovuje 😃 takze to len tak 😉

• majmik : 🙂 tak ti dam potom vediet, ako tam bolo 🙂

• jjj 🙂 sa tesim... ozaj, ty uz vies akej farby budete mat vyzdobu? zacinam mat depky z toho, co pouzit, lebo cela sala je taka hola.. ze len biele steny 😞 (ale nemusis vraviet akej farby 😉.. ja len viem, ze zelenu uz nechcem pouzit, lebo ju mala sestra 🙂)

• ja budem mat zlto zelenu vyzdobu

• ja som mala bordovo bielu a vyzera to velmi slavnostne, apropo mlala som v pko tak tam sa neda spekulovat. ak by ste mala niektora zaujem mam celu vyzdobu mozem odpredat

• ja mam radsej zivsie farby

• Sponzor fóra
  • zalezi od miesta konania do pka by som si ani nic ine nevedela predstavit

• krasne kombinacie (inak keterin, na jednych fotkach som uz vyzdobu v pko videla v tvojej farbe a vyzeralo to skvele 🙂).. len v Sporte je to cele take suche a hole - tam si clovek musi dat pozor, aby to nevyzeralo lacno a prazdno.. tak som rozmyslala nad cokoladovokremovou alebo takou peknou tmavofialovou. Aj ked popravde, ta zelena by tam uplne sik 🙂 tak nic, martinkaa, urcite to budes mat pekne 🙂

• majmik: 🙂 dufam, ze budes mat pravdu

• dievcata nemate zaujem o clip in???? mam pol sady asi mesiac s blockom, zarukou, su to prave ludske vlasy daju sa farbit, melirovat , zehlit, natacat, dohodneme sa na cene

• a zase prosim o pomoc 😞 neskoro som sa spamatala, ze chceme fotografa na svadbu.. ale hlavne do kostola a na hostinu.. neviete o niekom?

• majmik, to videostudio zo Sabinova ma aj fotografa ... ci uz je obsadeny?

• tinka.. nie je obsadeny, ale ich fotografa velmi nechcem.. vlastne este uvidime ako.. ale s fotografom sa stretavame tento tyzden (aj ked si nie som ista, lebo s drahym sme chori.. a to sme sa nevideli niekolko dni 😞 ).. skor hladam nieco ako je vas matus 😃 dokelu, si sikovnejsia 😃 😃 😃

• 🙂 aspon v niecom som sikovnejsia 🙂 kvoli tomu, ze sme sa neskoro odhodlali, sme museli najprv menit termin 🙂 skus este pozriet videostudiomb.sk

• tak to si neskusala? ved v Po mas vela fotosluzieb.
    Kamoska mala life ppi mest.urade su mala krasne fotky skus tam.

• Kocky, Life nejako vrelo neodporucam - my sme nad nimi rozmyslali, ale boli drahi a nukali len urcity pocet fotiek, takze sme si to napokon rozmysleli a sme radi - mali sme p. Peklanskeho a boli sme veeeeeeelmi spokojni 🙂

• lelicia.. no tak ako pise evulka, nechcem nikoho urazit, ale Life ani keby mali byt posledni v celom Presove.. skor sme hladali nieco zive, niekoho kto vydrzi celu noc, nie prilis draheho, a fotky aj klasickejsie.. viem ze tazko sa vysvetluje, nieco ako napr. Matus Vencurik.. ale napadol mi jeden kamarat, tak skusime sa popytat.. ale dakujem za ochootu pomoct 🙂

• ja tiez odporucam Jozka Peklanskeho..boli sme nadmieru spokojni..aj s cenou aj kvalitou..

• ahojte....kto vie pomoct. Kde v presove maju najkrajsie svadobne saty, hlavne neznicene nemam stastie najst nejake neposkodene 😞

• určite angelo ale šaty su tam aj pekne drahe 🙂

• v princess tiez nemaju znicene.. odporucam 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém