Ročník 1987. Pridajte sa!
charlize: aha tak ja nie som, ani nebudem žienka domáca...študujem prevažne feminismus, ale feministka nie som ! len mi to trochu otvorilo oči
ale samozrejme že priateľa obskakujem občas...ale aj on mňa.. určite nechcem byť na materskej tri roky ako to je v ČR alebo nebodaj štyri ako na SR... a kde máš v Prahe rodinu? J na brigádu nejako nemám nervy, pri ničom som dlho nevydržala...
Ericca, som v škole na hodinu a pol v utorok a v piatok aerobik za kredity..to je všetko30. apr 2008- Sponzor fóra
Minnie, zienka v tom dobrom slova zmysle, nie som zrovna daka putka, ale staram sa rada, a doma zas chcem byt, urcite nepichnem mimi niekam do jasli... s Tomom sme rovnako stari, sme spoluziaci, dokonca z kruzku
V Prahe mam tetu, stryka a bratranca so sesterkou, ona byva "Břežany pri Prahe" a strykovci Milovice, to uz je trochu daleko, ale oni su uz stari
Podla mna ta 30ka vychadza z realnych pomerov, ked si vezmete, kolko dnes vsetko stoji, skolu skoncim v 24, aspon tri roky do prace mam 27, a nakoniec sa nepodari babo hned, ale po roku a mas prakticky 30nevyberies si. Ja som sa vzoprela, takze makat budem popri skole, ako aj teraz, zarabala som dobre, tak dufam, ze zas taku pracu najdem.
Ked si predstavim hypoteku na 7 mio (domcek pri BA) tak si musim maknut uz teraz30. apr 2008nemyslela som to tak zle so žienkou domácou, skor taký ten archetyp
Hej no fakt ide o bývanie a peniaze, ale keď toto všetko máš, tak čakať je divné..ale čo, každý ne nejako inak nastavený...
ericca, robila si už predtým predavačku??ja som brigádovala v Datarte a skoro ma to zabilo..a to som bola maximum 10 hodín denne nie 12.. teraz som mala lepšiu brigádu, vymýšľala som dialógy pre počítačový program...ale šéf bol ,,dobiedzavý" m
Inak viete čo je strašne nefér? že na SR mám za brigádu 40 sk na hodinu, v Prahe 140 sk na hodinu...potom všetko inak vidíš...aj báboa upozorňujem, že život nie je drahší, jedlo, doprava a tak. reality ešte lacnejšie ako v BA...aj keď BA má platy podobné...
30. apr 2008- Sponzor fóra
No ja som robila kancelarsku pracu, moc som sa nenadrela, skor mi tam robili nervy, ale platili dobre, som zarabala viac ako svokra v LM
no haluz. V Blave sa da...az na to byvanie, to je tu nechutne drahe...
Ericca, a v nejakych vacsich firmach kancelarsku robotu radsej? Ale na leto sa bude dat nieco najst....30. apr 2008jee, caute. vy ste sa rozkecali.. tak vam referujem, ze skusku som zmakla na B, a to som a ucila len 1 den
tak som rada, ze to mam za sebou.
a co sa tyka babatiek, tak moja spoluziacka sa vydala, ma malu dcerku a chodi do skoly. my mame skolu fajn, lebo tam chodime mozno tak 2 dni do tyzdnatak sa da. ja by som v tom problem nevidela, keby ssa to stalo. len ide o to, ze clovek chce byt zodpovedny nielen k sebe, ale aj k tomu malickemu drobcekovi, no nie? a na to treba money money.. co uz.. tak to je. no vsetko nas caka
ericca: a kolko si dala za pozicanie siat?30. apr 2008Caute. Adi, gratulujem ku skuske... vy sa mate, ze mate vsetky tak malo skoly, ja som tam od pondelka do stvrtka, sem tam na pol dna, inak cely
To by som mohla aspon lepsie zarabat, keby som mala tak malo skoly ... len aby bolo kde, ze Eri
Ja som tiez zvedava na saty, ale myslim, ze hocijake vyberiem, az ked ich uvidim na sebe, tak to bude relevantne...
Minnie, ty si tusim pisala, ze by ste taku mensiu svadbu? Uz ste o tom rozmyslali?
Ja (nie ze by to bolo az take aktualne, lebo vsetko ma vraj cas po skole) furt rozmyslam o svadbe len s rodicmi a svedkami...len sa bojim, ze aby mi to raz nebolo luto....
1. máj 2008charlize: To je zložité, lebo chcem aby bola svadba v Prahe a vieš, tu nedojde veľa ľudí...takže len rodičia, svedkovia s partnermi, súrodenci a ešte nejaké kamošky...asi tak 15-20 ludi spolu
radšej si dožičím peniažky na šaty a tak (požičanie za 15000 kc čo sa mi páčia) a nie na tetičky čo ani nepoznám...chcem tam ľudí na ktorých mi záleží
Aj mňa občas napadne že mi bude ľúto, ale tu nás svadba vychádza predbežne na 100 000 kč na tých 20 ľudí1. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
keď vezmem, že v 2009 budem už Bc. a Ing. by som robila diaľkovo a popritom zarábala, tak po získaní tytulu by som chcela bábo. len je otázne či to všetko takto pekne klapne.