Ročník 1987. Pridajte sa!
- Sponzor fóra
To mate dobre... Aspon mate potom pred sebou este cely vikend... Ja som mala mat zabraty tiez tento vikend svadbou, ale neviem ako to bude. Lebo sme volani na rodinne stretnutie v piatok po obede (az do vecera), v sobotu uz mame prist o dvanastej a v nedelu su klasicke popravky, takze som zvedava ako nakoniec pojdeme, pretoze v piatok si chcem vymysliet nieco na nechty a namalovat to, pripravit vsetko a v sobotu o deviatej som aj s maminkou objednana ku kadernicke...
Boze, ked na to tak pozeram, tak neviem, ako budem casovo stihat a to nie je moja svadba. Co budem robit, ked sa budem vydavat ja?6. aug 2008poviem ti tak, ze ked sa budes vydavat tak na to nebudes tak ani myslet prost esim musis urobit bojovy plan a hotovo. ja mam n apol8 budicek naranajkovat sa est es mojim potom pojde ku bratovi sa chystat, pride kamaratka ku mne dame panaka a ideme ku kadernicke, potom namalovat obliect sa a juhu hotovo
ale to hovorim le teraz tak v piatok budem od rana panikarit6. aug 2008- Sponzor fóra
servuste, ako sa mate?
alenka, som zistila, ze moj spoluziak zo zakladnej ma svadbu 23.8.tak nech vam to vyjde...
barborka, tak prajeme, nech je to zajtra uzasne a vas najkrajsi spolocny den! teisme sa na fotky
ericca, uz si v autoskolke?
adi, ako sa mas? dlho som ta nepocula
my sme uz v BA, sme dnes pobehali po obchodoch, mamine sme ukazovali nejake veci do nasho bytiku, schvalenea dostala som dodatocne k narodeninam nausnice, fakt krasne
a mozno som nasla "ten spravny" zasnubny prsten...teda ak Tomas pochopil
niekedy mam pocit, ze by som si ho mala kupit sama. aj ked je fakt, ze by som ho asi este nenosila, az po statniciach chceme zasnuby, oslavime to spolu
a viete co, som nevydrzala a priznala mame, ze svadbu chceme na zamku. schvalenelen este nevie kedy....juj, ja sa tesim, uz vymyslame do bytu, aj na svadbu
7. aug 2008Cau Bea
No ja sa maaaam skvele. Dnes oslavujeme moje narodky, tak ako inac, ze?
Asi pojdeme s drahym na Bathorycku. Zevraj je to skvely film, tak sa uvidiA este asi skocime do greckej restauracie. Inak nove nemam nic. Nejaka som prechorena..
A ake nausnice si dostala?
To som rada, ze sa tvoje snicky pomaly plnia. A svadba na tom zamocku bude teda fakt supis7. aug 2008Ahoj, Janka. Vitaj!
Alenka, naozaj je film, taky, ze aj ked si ho znova pozries, tak tam najdes nieco nove. Ale zaklad je, ze ho musis sledovat pozorne, aby ti neunikali rozne malickosti.
Adi a s tym planovanim mas pravdu, aj ja som na tom podobne. Tiez to chcem mat dokonale, tak dufam, ze to vsetko naplanujem tak...len zaklad je naskor urcit datum svadby, ale pred tym este zenicha...
Ale aj to raz pride.
8. aug 2008
no u nas to tak bohuzial nejde
berieme sa vo Viedni a oni nevedia nemecky