Ročník 1987. Pridajte sa!
- Sponzor fóra
Erika, ved aj zirkony su krasne
A neboj, raz mozno aj ty budes mat diamantik
Mne je to v podstate jedno.. Len ked si predstavim, ze taky diamant sa len tak neznici, ze je stale krasny a ze ho potom mozu dedit.. Ze dedit??? No urcite, ten ja uz nedam z ruky
Ale len srandujem.. No proste sa vo mne ozyva typicka zenska marnivost. Keby bolo na mne, tak beham len v satach ako Sissi a som cela ocackana
12. sep 2008- Sponzor fóra
tak to ma mrzi.. a to ju zabil,ze zabil alebo ju zrazil autom alebo ako? umyselne ci neumyselne??
no mne moja kamaratka minule hovorila,ze jej spoluziacke sa zabil priatel, s ktorym sa mali brat... snazila sa byt chuda silna, vydrzala to pol roka a potom len tak odpadla a bolo po nej.. sa utrapila... chudatko. no teraz su uz aspon spolu...12. sep 2008Ahojky charlize! Jeej tak ty mas maleho synovca
super.. Ja mam straaasne rada deticky, by som ich najradsej spalala
moje sesternica ma maleho 3 rocneho sintra a dalsia sesternicka ma o 2 tyzdne termin, tak sa vytesujem, ze budem moct zasa kocikovat
Aj priatelova sestra ma amle deticky tak vzdy ked k nim dojdem tak si to uzivam.. Juj uz sa tesim na tie svoje
13. sep 2008Bea, to je mile
Si viem predstavit, ze aka si natesena z tych veciciek. Inak ja som minule zostala v soku - prijemnom. Sme isli s milacikom v aute z obchodu a on len tak povedal, ze ci sa nejdeme splu pozriet do detskeho obchodu, nad ktorym som uz dlhsie slintala, ale aj tak mi to neprislo vhodne tam ist... Same kociky, postielky, vanicky a neviem co este.. Este by mi len prislo luto... No a on to sam od sbea navrhol. Ja som nemohla
Tak sme si to boli omrknut a sme boli taki nateseni
Juuuuj.
13. sep 2008ahojte, my sme boli na aktivnej prechadzke s maminou
ja tiez moc nemozem do tych detskych obchodov, ked mam slabu chvilu, az mi je doplacu...ja som taka dojimava
mna velmi prekvapil Tomo, ma teraz doma synovca, ma 4 roky (Tomovho brata) a hned mi pisal, ako sa hrali, co robili, ako sa tesi a co papa, maly mu vela rozprava a Tomo mi to potom tlmoci a hned co by robil inak, aky bude on ocino a takz toho som nadsena...
barborka vitaj, dlho si tu nebolaako sa mate? co hafan? fotky este nemas?
13. sep 2008Ahojte. Baby, ja som sa zblaznila do jedneho filmu...
Vo stvrtok som bola aj s maminkou v kine na Mamma Mia a teraz nan stale myslim. Fakt super uzasny film a milujem aj ABBU. A uz som si aj vymyslela mladomanzelsku pesnicku (ak nevymyslim nieco ine, kym sa budem niekedy vydavat...
). Bola v tom filme, resp. dve boli. Jedna je Winner takes it all a druha je I have a dream. Nadherne pesnicky...
Dejovo ma ten film dostal - zasa nieco, co vo mne prebudilo svadobnu naladu. 20-rocna baba chysta vlastnu svadbu. Cely film je o dvoch dnoch pred svadbou. A ja uz chcem!
A Bea, aj take male vecicky uz chcem, ja by som bola schopna vykupit aj cely obchod takych veciciek. Ako to mozu take mini sit, to je uplne krasnucke...A babatka su v tom este krajsie - cele na zjedenie.
13. sep 2008kocice, vsetky vikendujete out of net? no teda
Gabi, ved to je fajn, ze si nasla pekne pesnicky, aj ze sa ti pacil filma bude aj svadba. mne tak stale chodi po rozume, ci este nie je cas ukecat Toma, aby to bolo o rok... ale viem, ze je to skoro, aj s peniazmi ktovie ako budeme. a aj to bude krajsie, si to lepsie naplanujeme, nasetrime cim viac....a aj budeme uz rok spolu byvat, tak to bude take ozajstne vsetko
ale tiez mi to niekedy pride luto, ze preco nie uz o rok....
14. sep 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Zdravim babulky
Ja sa kuknem len tak, ze ani nevnimam.. Nikdy nie, ze aha aky fesak. Proste sa kukam po vsetkych ludoch
No ste toho popisali
Tak sa idem nejako extra pridat, hi. Moj sa za babami absolutne neotaca, jedine vtedy, ked je nejak extra zle dohabana alebo zmalovana. Inak nikdy nic...
Inak pokial viem, tak Alex nema Oxford, ale studuje/studoval v Parizi.. Som to uz vela krat citala. A nepride mi vobec rozmaznany...
Vladi, no to ma mrzi, ale nejako sa to urovna. Uvidis. A tvoja mama ma nejakeho partnera? Ci nie?