Štátnice tesne pred svadbou. Pomoc!

15. jún 201139860
  • Ahoj 😃 Já se teda bohužel tak pečlivě neučím, už mi to vůbec nejde. Potřebuju se ještě doučit asi 3 otázky a začít opakovat, ale niiiic si nepamatuju 😢

• Ahoj, tak já dneska začala regionálku světa a ťuk ťuk, zatím to jde docela rychle...ono to přijde, až bude něco méně známého, ale hlavně nepropadat panice...

Petrusinka: Ono to zas přijde, a půjde to neboj..výhoda je, že máš čas na opakování 🙂 to já ho tolik mít nebudu...
    ono to nějak dopadne...

janca: já včera padla za vlast, takže jsme sice nediskutovala, ale nad knížkama jsme taky neseděla..

• Renat2: tak to jsi mě uklidnila 😉 Moje hlava už taky nemůže - přeci jen se už učím asi 5. týden - šílené 😛

• Sponzor fóra
  • Holky, tak já to mám za sebou. Nervy hrozné, zvracení atd., ale nakonec to klaplo. Školu už nikdy nemusím řešit. Přeju vám, aby to dobře dopadlo i vám. Hodně štěstí!!!!

• Jessika: obrovská gratulace a zááávidím 😉

• jessika: dalsi vlastovka nadeje! 😛 Gratulujem ! 😃

• jessika - moc gratuluji. Tak to teď pěkně roztoč 😉

• jessika: gratulace, 🙂

• jessika: taky moc gratuluji 😉 a opravdu upřímně závidím 😃

• Ale holky, za měsíc tu budem slavit společně 😉

• ahojte, tak aj ja potvrdzujem účinnosť fóra a radím sa do skupiny s názvom Ing. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Bejka83: bomba, další gratulace! Holky, vy se tak máte!!!

• Aj ja to už chcem mať za sebou 😞 dúfam, že aj ja sem o tri týždne napíšem, že už som bc. keď už nie ing. 😃

• bejka83: Gratulace 😉 a trošku závist 😬 ale jen v dobrém, samozřejmě 😉

• bejka - moooc gratuluji a pořádně to zapij 😉

• Sponzor fóra
  • bejka: Tak to já mám Mgr. 😉

• Holky, závidím Vám 😉

Mi se dneska krutě nechce učit, je to hnus...Ještě to počasí...Už mi nevyhovuje ani slunce a ani dnešní zataženo...ale teď si říkám, že raději slunce...

Jsem úplně mrtvá a to ještě mám před sebou 10 dní nebo kolik! Děs!

• Ahojky všechny státnicující 🙂

Já tu byla pečená vařená v říjnu 2008, tak jsem vás přišla podpořit 😉 Všem přeju pevné nervy, velkou mozkovou kapacitu, hodně štěstí na otázky a na komisi 😉

Držte se!!! 😉

• Ahoj nunacku, dekujem za podporu. 😉 Myslim, ze nerviky pekne pracujou, tak jen aby zustaly v klidu u statnic 😉

• bejka83 🙂 jsi dobrá, super, gratulalce

• jessika 🙂 gratuluji

• Kamirka 🙂 ahojky, je konec pracovního týdne a hlásím, že jsme nesplnila plán,ale do neděle se to snad podaří, jedu litošku, mluvnici až potom, pá zatím , jsi ranní ptáče a já lenivá noční sova 😃 ,už se mi fakt nechce

• janca123, ftina, jessika, kamirka, svikma a spol. : ďakujem pekne a gratulujem všetkým ostatným, čo to majú tiež úspešne za sebou a tým, čo ich to ešte len čaká posielam kooooopec šťastíčka a podpory 😉

• Pro mě to je dneska v dupě a ještě dál 😠 prostě se nejsem schopna naučit základní věci!!!Už mi to hlava nebere... 😦

• kamirka - nic si z toho nedělej - my se dneska byli podívat, kde budeme mít svatební hostinu a grilování a vrátila jsem se teprve teď... Už toho asi moc nedoženu 😐

• Holky, tak na mě nemáte 😞 Já jsem dneska začala opakovat a zjistila jsem, že si vážně nic nepamatuju. Za celý dnešek jsem zopakovala 12 otázek ze 100. No strašný a to jdu už v úterý a ještě jsem si pořádně nepřipravila tu obhajobu.

• petrusinka - no nebudem se tu předhánět, ne? 😉 Budem doufat ve štěstí 🙂

• tak abych vas uklidnila, tak ja budu rada, kdyz se mi to vubec podari cely precist. 😐 My to mame tak debilne zpracovane - resp. vetsina profesoru si odrikala to, co je zajima a ty veci, co chteji u statnic si musime vyhledat a zpracovat sami - to je na zabiti! Kdybych to emla zpracovany, taxi jen ctu a srotim se, ale takhle furt nekde neco hledam,... 😦 a abych se enco ucila tak na to neni cas....
    petrusinka: pozitivni je, ze uz opakujes - ja nejsem ejste ani v pulce (mam jeste 14 dni, ale i tak).

• Ja mam takisto 14 dni a som v polke...rychlo chcem prebrat druhu a zacat sa to konecne ucit...lebo v podstate si takisto vypracovavam otazky a je to na zabitie 😛

• Tak ja jdu zitra a uz mi nezbyva nez doufat, ze si tahnu neco dobreho a budu mit stesti.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém