Štátnice tesne pred svadbou. Pomoc!

15. jún 201139860
  • petrusinka: To je super,velmi gratulujem...to musi byt uzasny pocit 😉

• Je to super, strašná úleva. Ale všechny se dočkáte, nebojte 😉 tohle je opravdu kouzelná diskuse.

• Gratulace 🙂

Tak ja zacinam pomalu s ucenim a je to hruza, mam pocit, ze se to nemuzu nikdy naucit. Ta moje lenost hrozna 😒

• Sponzor fóra
  • petrusinka - už se nemůžu dočkat 😉 Ale vzhledem k mé studijní morálce... 😐

• fatin: to půjde 😃 Kdy to máš? Já v úterý..mě klepne pepina už...už se mi vůbec nechce učit...

• kamirka - tak jsem Ti napsala do IP. Já o den dřív - v pondělí a jak jsem psala - nic moc. Zvlášť mi nejde se naučit ta historie. Vopruz 😐

• Tak to já si vytáhla historii specky...no ty kokso to bylo něco...jsem to tahala...no masakr 😛 ale ta data těch ústavů jsme se našrotila, takže jsem to tam jen pěkně chrlila...ale něco se mi pletlo.. 😦

• holky, mě se taky už nechce, ach jo, kami, 🙂 🙂

• svikma: máš meil 🙂

• Mně se taky hrozně nechce 😦

• janca: Já už nevím kdy to máš 😬 v pondělí? Teď mi psala jedna holka do IP, že jde v pondělí na JČ 🙂 možná se znáte .-)

• kamirka - no z historie mě asi klepne. Nikdy jsem nebyla "šprtací" typ. Jakmile jde o čísla, tak se snažím si vymyslet nějakou pomůcku. Ale jména jsou úplně v háji... Zvlášť ty cizí. 😞

• já nejsem šprtací typ, ale když musíš, tak musíš 😛 já se to naučila a přičítala jsem si vždycky, pomáhala jsem si jak to šlo 🙂 Jako mi se pamatují čísla docela dobře, takže na to nemůžu říct nic...to mi lastně možná šlo, ale přiřadit k tomu nějaký ústav byl přech 😞

• petrusinka: gratulujem 🙂)

• tak pridavam sa do klubu, ako novopecena inzierka 🙂 jupii a teraz sa mozem dalej brblat so svadbou 🙂

• Sponzor fóra
  • imzuna - tak to mooooc gratuluju a lehce závidím 😉

• Imzuna - super, gratuluju!
    Já už tu chci taky psát, že mám hotovo!

• Já si stále nedokážu zapamatovat kdy to kdo má,....Pořád se mi to plete 😴

• Kamirka, asi musíš vyrobit tabulku 😃 Já mám 9. obhajobu, 10. státnice

• imzuna 🙂 blahopřeji 🙂

• dakujem babenky 😎 dneska idem ocumovat topanky... a dokupit cokoladu, kedze som pocas sprtania schrumala vsetky zasoby 😃 drzim palce na vytiahnutie dobrych otazok 🙂

• TAk jak jste na tom? Jdu v pondělí a začínám propadat panice... Do hlavy mi to už vůbec neleze a nic nevim. To bude zas trapas. 😐 Pořád se uklidňuju, že o nic nejde a kdyžtak si to dám v září, ale ten kýžený efekt to nemá... 😞

• imzuna: Ty provokatérko 😃

• Ahoj, tak já se přidávám do klubu "předstátnicovek"... Jdu 25. června, obhajoba i rozprava zároveň... Všechny už školu končíte, nebo někdo děláte teprve bakalářky, jako já?

• Ubi, ahojky 🙂 Delam letos taky bakalare a nekdy kolem 25.6. bych mela jit 🙂 Mela bych se pomalu ucit, jenze kdyz ono se tak nechce

• a na jaké škole?

• Na VUT na chemii 😉 Co ty? 🙂

• na VUT FASTu 🙂

• Tak to nemame od sebe zase tak daleko 😉 A jak jde to uceni? Mne to ta hlava vubec nechce prijimat

• Ivanice neboj... staci pravidelne dochazet do teto diskuse a mas to v kapse 😉 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém