Štátnice tesne pred svadbou. Pomoc!
- Sponzor fóra
no ja se bohim hlavne jedny prof, co me nema moc rada. Doufam, ze nevytahnu otazku od ni. (17.6.) Ani jsem se to moc nenaucila, uz nejni cas. Navic je povestna v tom, ze zasadne nepomaha, ale naopak rada potapi -kr ....a
Tu druhou cast, co ma jina prof. celkem umim a ta me ma nastesti clkem v lasce (i kdyz ona je tak nestala, ze colek nikdy nevi, na cem je.)
taky hooodne nestiham, umim to tak napula jeste me ceka jeden predmet - mam na to 4-6 dni, podle toho, jak dlouho vydrzim dneska.
He he -- no to je radost.....
7. jún 2009Baby,hlavne si nehovorte,co si nechcete vytiahnut...mne aj mojim takmer vsetkym spoluziackam sa to vypomstilo...hovorila som,ze toto nechcem a just som si to vytiahla...no nastastie som to este pozrela kratko pred,tak to dopadlo v poho...
Mam strasne vycitky svedomia...na tieto druhe statnice to desne flakamje mi to nejak jedno...ale pritom nie je...este mam tyzden na ucenie...no bohvie,ci sa nieco naucim
7. jún 2009- Sponzor fóra
přidávám se, platí to, Já se na maturu naučila ze 120 otázek 114. Jen 6 jsem neuměla a u třech předmětů jsem si vytáhla přesně otázky, ktery jsem nechtěla. Protože jsem si říkala, to si nesmím vytáhnout. U posledního jsem si říkala. Kašlu na to, teď už je jedno, co si vytáhnu a vytáhla jsem si konečně normální. Takže ve čtvrtek jdu na státnice a budu si říkat jen to co chci a co chtít nebudu, na to ani nepomyslím. A jak si to vytáhnu, tak mě plácne.
7. jún 2009Tak to jsem sem měla dojít dřív
Mamka dělá státnice v pondělí, jak já jí závidím, že už to bude mít za sebou. A já jdu ve čtvrtek, ale říkám si, že podle toho, jak to mám propočítany mi chybí ještě jeden den
No ja, ale kdybych měla víc času, tak se stejnak začnu učit až bůh ví kdy. By to měli dělat tak, že ohlásijou den a pak dají dva dny před státniceme odklad o týden. To by mi vyhovovalo
7. jún 2009
Zifarko: To abych zase napsala
mi se zdá, že nemám šanci, ach jo