Štátnice tesne pred svadbou. Pomoc!
- Sponzor fóra
rosina: tyjo!
Gratuluju, to je bezvadny!
Ja se tedka zase rozciluju nad debilne postavenyma otazkama z literaturyta me tak neskutecne s,.-_ . "konflikt mezi jednotlivcem a spolecnosti" - tak se jmenuje jedna podotazka - no chapete to nekdo? Co tim do... mysli?
Jako - nereknu, kdyz se otazka jmenuje podle stojeti/zanru/smeru - to jednoznacne jasny, ale tohleto me dostava.
9. jún 2009kamirka: anglictinu na pedagogicky. Ale musim vam teda rict, ze to vidim nic moc. Ja uz se posledni dva semetry . shodou okolnosti zrovcna ty se stanicema
nejse¨m schopna donutit ucit, uz nemam vubec motivaci. Ja to tak nejak pasivne ctu a nemuzu se to poradne naucit. Navic ten posledni okruh nakonec vypada hure, nez jsem myslela a mam na nej 4 dny
.
10. jún 2009fildo
(smích k oslovení, ne ke státnicím!) to zvládneš! Fakt! Je to šťastná diskuze...Nevšimla sis?
Opravdu a určo umíš...ten blbý pocit před je jen blbý pocit, protože to prostě umíme, když jsme se učily
a jako osobně si myslím, že ty státnice jsou lehčí než dílčí zkoušky(ne co do obsahu na naučení a stresu-to je jasné, že to je děs) ale kdybych to, co u státnic, vypotila u dílčí zkoušky, tak jdu příště...Snad víte co myslím
Ne, že to je lehké, ale prostě jsou ti učitelé takoví strašně hodní, pomáhají...to s emi téměř nikdy u dílčí zkoušky nestalo
Takže to určitě dobře dopadne u těch státnic...Berte i trojku, hlavně, že je10. jún 2009- Sponzor fóra
rosina: diky za navrh, ale na americky prostredi to bohuzel nesedi,ani me nenapadaji podobni exoti tem ceskym cos navrhla. Ptala jsem se na spoluzacich, ale nikdo neni moc ochotnej se podelit, prijde mi, ze si tak nejak hrabou na vlastnim pisecku - jakybych jim delala konkurenci!
Ja jsem u tohodle kruhu jen rok, protoze jsem kvuli ERASMU delala uplne vsechno znova
, tak na me nejak kaslou. A ti moji zase nereagujou, pac uz je to pro ne pase
. A kdyz reagujou tak jen "jezis to ja uz si vubec nevzpominam"
...
10. jún 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
kamirka (spravne?
): supr! tak velka gratulace!
. tal pevny nervy! a zitra drzim palce!
janca123: neklesej na mysli - jeste si to procitej - tahleta kratkodoba pamet dla divy