Štátnice tesne pred svadbou. Pomoc!
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
svikma: GRATULACE!!
----
renat: když končil školu přítel, tak zjistil, že to měl jít hlásit na pojišťovnu ... když tam šel kvůli čemusi za 2 měsíce, zjistil, že tam má nějaké nesrovnalosti, nezaplacené pojistné nebo co ... říkali mu, že se to měl jít nahlásit. Ale šlo to napravit. Dost mne naštvalo, že nemůžou dát třeba vědět, že tam něco hapruje. Navíc o těhle povinnostech nikde neinformují.11. jún 2009Svikma - gratuluji.
Holky, tak to mám za sebou. Úspěšně a jsem ráda jako blázen, byla to děsná makačka. Ze tří otázek jsem si opět vytáhla 2, ktery jsem nechtěla, z toho jedna byla ta jedna jediná z celýho okruhu. Jo, já mám holt štěstí. Ale zmákla jsem to a byli na mě dost hodní. Teda až na nemístnej vtípek předsedy, když řekl "Tu práci neobhájíte". Měla jsem 1, 1 a neměla jsem to obhájit kvůli podpisu. Byl totiž víc nalevo než napravo.V té době mi to teda vtipny nepřišlo, jsem se rozklepala jak ratlík.
11. jún 2009alll: jeee, supr. Tak gratuluju. Predseda je vtipalek . Je videt, ze si nemyjes moc casto ruce
(viz rada par radku nad tebou)
Moji kamaradce zase predseda po znamce rekl, ze naj nej pusobila nesympaticky(taky magor
) --- takovy veci fakt clovek potrebuje slyset, kdyz ma pocit, ze s sebou sekne...
11. jún 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
janca123: teda vás absloventů to je najednou jak hub po dešti, gratuluju!!

Za týden se snad k vám přidám, doufám