Štátnice tesne pred svadbou. Pomoc!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte! Pozdravujem všetky nevestičky, ktoré sa ako ja :-), nemôžu teraz venovať myšlienkam o svadbe! Prečo? štátnice sú už za dverami, hlava prázdna a nervozita každým dňom stúpa :-S
Odpovedať
Profilova fotka
To si na tom oveľa lepšie ako ja :-| ja ešte musím dobehnúť 14 otázok z eko a až potom môžem opakovať, to tá moja lenivosť :-(
Odpovedať
Ja si porad rikam,ze mam jeste cas :-D No ale uz moc ne :-S Ale tak bylo by horsi, kdybych sla uz hned v pondeli |-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa tiež modlila aby som išla aspoň v utorok, aby som nebola prvá :D
Odpovedať
Ja se modlila, abych sla az tak ve stredu, protoze bych to jinak asi nestihala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja asi nestíham ani teraz, neviem....dúfam, aspoň, že komisia bude v pohode 8-)
Odpovedať
A co mas za skolu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Holky mě tak naštvala mamka že vám to musím napsat.příští týden mám promoci a domů (nebo spíš ještě k mamce) mi přišla pozvánka a k tomu složenka na zaplac.poplatku.a víte co udělala moje máti?místo toho aby byla ráda že mi může jít na promoci mi volala že co to jako má znamenat kdto bude platit a za co to je?jako kdybych si to vymyslela já!!!není to o tom že by neměla peníze, už plánovala koho všechno pak pozve na oběd (pozor její kamarádky)!já bych si to klidně zaplatila ale když po mně ječí do telefonu to mi nepřipadá normální!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Trenčiansku univerzitu.... hafhaf to by aj mňa zamrzelo...
Odpovedať
hafhaf - no rodice jsou nekdy prasteni :-D pritel si taky platil poplatek za promoci sam i DVD, ktery si pak vzali jeho rodice a to podotykam, ze se od ctvrtaku i sam zivil :-D
Odpovedať
Hafhaf - no tak to by mě tada taky pěkně naštvalo... Ale třeba jen mamka zrovna neměla den. Když už tady řešíte promoce: co si budete oblékat? Mám šaty bílo-černé ke kolenům bez ramínek a vzala bych si na to bílé bolerko, ať nemám holá ramena... Ale nevím, jestli se to hodí, nebo jestli mám volit klasiku - černý kostýmek+bílá halenka....
Odpovedať
Profilova fotka
janca:já ještě vůbec netuším co na seba.měli sme to jít kupovat s mamkou ale po tomhle s ní nemám náladu někam jít ani jí říkat o něco.být tebou bych si vzala to první, kostýmek má kdekdo!a stejně ale máte talár ne?takže není vidět vůbec nic!
Odpovedať
janca, ja budem mat cierne elegantne saty, jednoduche.... myslim ze kostym sa nenosi na takuto slavnostnu udalost ;-) takze tie tv. saty by mohli byt :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Hafhaf: bohužel taláry mít nebudeme :-S A moc mě to mrzí Holky, díky za rady, taky jsem spíš pro ty šaty ;-)
Odpovedať
devcata dekuju za gratulace, dostala jsem se sem az ted. Byla jsem hrozne unavena, jen jsem jeste musela konecne do prace a pak jsem furt spala. I na veceri, co jsme byli vcera s manzelem jsem malem usla :-D Rikala jsem si, jak se konecne budu poradne venovat praci, ale nejak to zatim nejde :-N tak jeste dnesek odflaknu, vikend prospim a zacnu od pondeli :-p nasi zbyvajici trojcicce (ubi, naivka, lunana, nezapomnela jsem na nekoho?) drzim pesti! Zatnete jeste chvili zuby, i kdyz je to tezky :-| , a uz to nejak doklepete ;-) Tak pevne nervy devcata.
Odpovedať
ahojky, gratuluju další absolventce (absolventkám..? nestačím dočítat, jsem v jednom kole) Taky už řeším co na promoci, asi zkusím sehhat nějaké šaty. A taky bádám nad tím co se tak nosí. Nejspíš by to neměly být takové ty ramínkové letní šatičky, a taky ne večerní toaleta (viděla jsem to an fotkách a vypadá to dost divně, zvlášť, když to nemají všechny holky) Ale myslím, že i třeba sukně s halenkou by se snesla... ale fakt nevím, no
Odpovedať
aha tak teď koukám že další absolventkou je asi jen fili a té už jsem gratulova :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Po dlouhé době zdravím a gratuluji všem absolventkám :-) Já měla promoci ve středu. Skoro všechny holky jsme měly šaty na ramínka. Hodně holek mělo šaty třeba z orsay nebo promodu...nic přehnanýho. bylo i pár holek v kostýmku, ale ty šatky mi přijdou lepší. Já měla bílé s černým vzorem, po kolena, na ramínka.
Odpovedať
hafhaf: Tak to fakt zamrzí... ]-( Co se týče oblečení na promoci, já plánuju šaty dlouhé, ale ne plesové... Světlé s modrýma kvítkama. Anebo vyberu neco do červena, podle toho, jak dopadnou státnice, abych ladila k diplomu :-D :-D :-D
Odpovedať
To my mame mit naky ty talary,prej :-D Ale pod to vezmu takovy saty kratsi, teda jestli se tam dohrabu :-S Jdu se pustit do opakovani, ale moc se mi nechce, mam pocit, ze nic nevim.
Odpovedať
Holky,takisto riesim saty na promocie...chystam sa zajtra do Brna...neviete poradit nejake obchody,kde by som nasla vhodne saty??? Orsay,Esoline...ale neviem,co dalej... :-S
Odpovedať
adelii prolez celou Vankovku a tam na neco narazis
Odpovedať
adelii: Já koupila trojkombinaci-sako, kalhoty a sukni, myslím, že to využiju i pak a nebude se mi to jen tak válet...i když :-D
Odpovedať
ahojky, dnes jsem se v obchodním centru koukala po šatech a nic nic NIC .. když už něco tak samé pestrobarevné volánovité nebo hippie modely :-( .. chjo
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj holky,všem absolventkám gratuluju a tiše závidím :-)
Odpovedať
Ahojky, jak jste na tom holky? Uz me trochu jima hruza a hlavne uz se mi moc nechce ucit, i kdyz ted bych asi mela :-S :-D
Odpovedať
ahojky holky, gratuluji všem novým titulovaným, po státnicích jsme v jednom kole, jako mnoho z vás, Kamirko ,ahojky, zdravím tě :-) my snad budeme mít taláry asi ne? jinak já ještě nevím co na sebe snand ze dvou šateček sešít jedny, neb jsme za 4 roky studia pěkně obalila nervy o 12 kilo, no jo nervový systém je dost rozsáhlá sít:-))
Odpovedať
naivka: No katastrofa, čím víc si uvědomuju, že bych se měla fakt intenzivně učit, tím víc se mi nechce. A pomalu a jistě začínám panikařit... :-(
Odpovedať
ubi: To zvládneš...kdy na to jdeš? My všechny si myslely, že nevíme nic a koukej na to... ;-) všechno dobře dopadne ;-)
Odpovedať
kami: Ve čtvrtek... :-( Nejhorší je, že to tak dlouho trvá... Už se nemůžu dočkat, až to budu mít za sebou... Pomalu mi přestává záležet na tom, co dostanu, hlavně abych to dala a měla to z krku... ]-(
Odpovedať
ubi - do čtvrtka je jeětě čas, ale paniku chapu ;-) neboj, nak to dopadne :-) Ja ale chodim na všechno s tim, že je mi známka fuk hlavně ať mi to daj :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?