Ste tu tiež aj mladšie ročníky? Okolo 1976?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
lolo....tak sa pekne v solárku vyhrievaj. Ja som sa zase minulý rok opálila na prechádzkach s malým a to bola hrôza. Čierna som bola ako uhol, ale len tam kde slnko zasiahlo. Takže ramienka,atd....bolo biele. No a šaty som mala korzetové bez ramienok. Tak cez leto na Donovaly doopalovať zvyšok, ale aj tak bol vidno rozdiel
8. apr 2008no to fakt
Ale ja som ani nevedela, že sa idem vydávať. Koncom júna som so švagrinou išla termín zajednať a zobrali sme prvý možný. V polovici augusta. A to som už v júni mala hnedú fabu.
inak môj muž ani nevedel, kedy svadba bude. Proste som to vybavila s jeho sestrou a on bol v šoku, že tak skoro sa ide ženiť. A to sa už cúvnuť nedalo
a aj krst sme robili tak, že sme boli u farára a o týžden na to sa dieťatko pokrstiloJa so švagrinkou hneď všetko narýchlo vybavíme
8. apr 2008sak to je supeeeer!, gaia ty co takto- po smutne?? más z niecoho obavy?? ja som sa na to tak tesila, ze som zabudla, ze möj manzel je taký "tavos" (nehanbí sa za nic...) a nieco si na nasich vymyslí....no a bolo po jeho!
prisiel s básnickou ( vypytovanie), zeocula som, ze máte doma kvietok, ktorý musím poliat...(nasi sa rehotali ako tavy, no a ja som stála ako pen a hanbila sa...)
a otec sa vynasiel a spýtal sa ho: chod na balkón, mamycka ich tam má dost, vyber si jeden !"
PS: ja som radsej za vázne diskusie, ak sa jedná o také dölezité rozhodnutie!! ale co uz, chlapi to radi takto, to asi preto, aby rýchlejsie odbúrali sv. nervozitu....
ale nerada si na nase zásnuby spomínam...8. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
de ste zeny