Ste tu tiež aj mladšie ročníky? Okolo 1976?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
ahojte zlaticka...........vcera som tu od obeda nebola
ale pekne ste sa rozkecali..........
atnkaa .no dlho si tu nebola
slavik, ved pridi s frajerom na jahody
bystri............aj ja som bola vcera s dcerou a frajerom na vychadzke. My sme tu mali normalne jarno.Teplucko,len v tricku. POchopitelne, sialeni skoti tu zase behali v tielku. Ja toto nepochopim, oni aj v zime si vybehnu v slapkach a podobne. V decembri tu male deti chodili do skoly v suknicke a bez pancusiek. hole nozky a len ponozky.Viete si to predstavit? aj na nakup ked som hocikedy isla, ja v riadnej bunde a oni si do obchodu dobehnu v tricku s kratkym rukavom. Brrr. Uz som si na take nieco zvykla, ale zo zaciatku to boli pre mna normalne soky.1. apr 2008Ahojte žienky
lolofonka no do škotska na jahodky asi nepôjdem, bo mi nikto nedá 2 mesiace dovolenku.
A minulý rok tam bol frajerov brat, a bola tam zima. brrrrrr Ja som slniečkový typ, ja potrebujem slnko k životu. Takže sa teším na leto že sa budem vyhrievať na slniečku a frajer nech si maká v škótsku.1. apr 2008yvetta...ahoj...takze asi ti tiez mraz prechadza po chrbte pri myslienkach - skoti a zima
atinkaa........aaale ta nechtikova tema...radsej by som tam uz nekukla. Bol tam doterz klud, len jedna slecna tam prisla a urobila prievan. Asi taka mala provokaterka. Ja som tam prisla az po tej hadke. A nedalo mi, aby som nevyjadrila svoj nazor, kedze v tej hadke tam spomenuli aj mna.no nezareaguj potom. len som mala pocit ze, sa musim obhajit. Ale doslo mi to aj komicke...ved kde je vela zien... sak to pozname vsetky.
1. apr 2008caveski no k tym nechtikom mam dotazy..ak mozes
ja nemam rada nic umele...snad sa nedopracujem potom k zubomlebo budem musiet prehodnotit svoju strategiu
nemam farbene ani trvelene vlasy, nemam velmi rada malovatka a tak si neviem rady s nechtikmi.....bola som na manikuru a maam na ruckach cosi..co pani vysvetlila, ze je uplne ina technologia nez akryl a gel...vies o niecom
hladam ti to na nete..aale zakial nemam2. apr 2008Ahojte babule ja som akurat teraz na 3tyzdne na juhu Francuzska,je tu teplucko,more len na skok,ludia vyzeraju prijemne,ale v takej UK alebo v Skotsku nemate depky z toho pocasia? Ja by som asi mala,daleko od domova a este ked tam nemate nejaku spriazdnenu dusu tak to musi byt fakt hrozne
2. apr 2008evitka ztial ma depky nechytili
ja som asi zvlastna osoba, mna dazd do depresii nestiahne...
horsie to je s klabosenim o blbostiach i vsedej starosti... tak dost casto zhavim linky..aj v mobile a na nete. rodina aj kamaratky mi dost chybaju. tu su sice slovacky, ale nejako som s nimi nenasla nic spolocne, su to zvacsa babenky 20rocne a tie maju ceeelkom ine starosti a radosti ako mam ja2. apr 2008
ahojte..no ako ste strávili tento super krásny slnečný dníček?