Ste tu tiež aj mladšie ročníky? Okolo 1976?
- Sponzor fóra
ja si zase hovoim nech ma uz aspon 17 - 18 rokov, lebo zacinam byt vycerpana z jej energie.
ja som bola dost skoro mamina a veeelmi som si uzivala babatka. mna to velmi bavilo. a aj som chcela viac deti, ale som sa velmi skoro aj rozviedla a tak som bola na vychovu dietatka sama. co sa asi teraz vsetko odzrkadluje. Do nedavma som este mala v umysle, ze po svadbe sa vrhneme na babatko - ale ten elan ma nejako teraz opusti, lebo dcera ja niekedy fakt neznesitelna svojimi vykyvmi nalad.Tak som si povedala, ze uz viac deti nie. A drahy stoji za mojim nazorom. nehovorim sice,ze sa to mozno casom nezmeni, ale momentalne mam fakt co robit.
29. mar 2008ako sa povie - male deti , male starosti / velke deti, velke starosti.
Ja neviem, uz som normalne rozmyslala, ci to je normalne. ci netreba vyhladat psychologa. stale zvysuje pre vsetko hlas a ine nepocuvam, ako ju nechapem a podobne.
Bojim sa aj dost toho, ze casom to moze vyustit do horsieho. aby si nezacala hladat pochybne partie...
Nerada by som urobila nejaku chybu. Ale mam sestru co ma teraz 17rokov a ked bola mladsia, viem ze mala tiez hrozne vykyvy nalad..dnes je uz chvalabohu kludna a k nicomu zlemu nedoslo. Dokonca ma prekvapuje svojou zodpovednostou a s nazorom na zivot. Lebo ona bola vzdy riadne rozmaznavany milacik rodiny. Tak ako moja dcera teraz. Ma snad vsetko a predsa ma pocit ze ine deti sa maju lepsie ako ona.29. mar 2008to: lolofonka.k
proste som si len priratala 70...citim sa priserne staro totizto - vycerpana zivotom
...dufam, ze sa to s tou tvojou dcerou nejako utrasie - ved s kazdou z nas sa utriaslo, nie? je pravda, ze v dnesnej dobe su decka ine - ja by som sa v jej veku neodvazila povedat mame, ze ma nechape
...verim ti, ze sa o nu bojis - nastrah je asi viac, ako bolo za nasich mladych cias (jemine, ako strasne staro to znie
)
29. mar 2008lofonka:ako som ti uz pisala,pozname vykyvy nalad...tiez som sa bala zlych partii a pod.,ale zvladli sme to obe..a tiez som mala pocit,ze si mysli ako sa maju ine deti lepsie,ze ich lepsie chapu...toz puberta...aj ked naladova je stale
,ale to uz asi bude povaha a nie puberta..
urcite je to omnoho lepsie ,ako ked mala nejakych 12-14
30. mar 2008ja mam take obdobia, kedy sa citim veeelmi mlado a sama rozmyslam nad tym, ze je divne,ze ja uz mam dceru v puberte /ked ja sama som taaak mlada/
.... a inokedy mi je zase do placu, ako sa citim zo vsetkeho vycerpana, unavena, ze uz len zakopat. Teraz som tiez mala take dni, tak som si zobrala 3dni volna. Hura. Vcera som vytiahla malu na nakupy. Baby , ja som jej kupila jej prvu podprdu
A ona si vybrala taky svetrik bielo cierny pasikovy s veeelkym vystrihom, holym pupkom a bedrovu mini s takymi istymi pasikmi a farbou. Pod to dala nove pradielko a tak sa tu producirovala potom cely den. Poraza ma z nej niekedy.
30. mar 2008baby...všetky sme mladé. A ked budeme mať 70, tak aj vtedy budeme mladice
Možno si aj nejakého frajera 25 ročného nabalíme
lolo...akurát dnes som vravela mužovi, že jak sa mi dobre máme, že podprdy a vložky nebudeme musieť kupovaťAle aj tak by som radšej dcéru. Ona je taká viac prítulnejšia ako chlapec.
30. mar 2008- Sponzor fóra
mam volno 3dni ........to som nemala ani nepamatam. tu to inak funguje tak, ze do tyzdna - od nedele do soboty musis odpracovat /alebo by si mala/ 37,5hodiny. a je jedno ako si to rozplanujem. a ked aj tolko neodpracujem, tak mi zaplatia to, co mam odmakane. Dnes mi prisla posta, konecne mi tu schvalili rodinne pridavky na dceru.
31. mar 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
44 u muzov je dobry vek. zrely muz - ale pozor - hrozi druha puberta