Svadobný veľtrh v Bratislave 2011. Ako sa vám páčil?
- Sponzor fóra
@luminis taky malinky stanocek asi tri krat 3 metre stoji na den 500,-eur. Ale to uplne bez vsetkeho, len "zem". Ak chce niekto este aj tie tri "steny" dookola, tak raz tolko
Inak ja som nebola az taka sklamana, co ja viem - siat tam bolo milion, doplnkov tiez dost, aj obrucok, mozno trosku viac mohlo byt svadobnej vyzdoby... Ja som bola v piatok okolo obeda a ludi tam nebolo vela, takze pohoda7. feb 2011@mita9 neda sa tam platit kartou, ak myslis v stankoch.. ALe je tam bankomat
7. feb 2011happygirl, nerozumiem troška tomu problému so vstupenkami, lebo nám aj tento rok Incheba na výstavu zaslala 50 voľných pozvánok, ktoré si tam vymeníš za vstupenku. Doobjednávala som ešte 20 a všetko sme to dostali zadarmo. Teraz sme mali aj na svadobný veľtrh pozvánku - kamoška robí v Fun radiu a oni pravidelne dostávajú pozvánky skoro na každú výstavu v Inchebe. Tak som rada, že sme tam boli aspoň zadarmo
S parkovaním máš však úplnú pravdu, aj my keď sme boli vystavovať sme parkovali pri Auparku. Nebudem sa vôbec čudovať, keď to tam o chvíľu spoplatnia, lebo počas výstav je to vždy plné a keď chce ísť niekto do Auparku, nedá sa zaparkovať... A tiež plne súhlasím s tým, že v ČR je to o dosť lacnejšie! Pôsobíme aj tam a majitelia sa tiež veľmi čudovali, koľko to stojí na SK, keďže tu boli prvý raz... Jednoducho náš národ je taký, že každý myslí len na to, ako rýchlo zbohatnúť. Nemyslí však už na to, čo bude o rok, o dva, o desať... Lebo ozaj môžu zrušiť výstavu, kde ľudia nepôjdu, lebo stojí za prd...
7. feb 2011@malaberuska
no tak to si natrafila na riadne trdloSamodrzky som zhanala aj ja ale nevidela som tam nic. Aspon viem, ze som nebola slepa
Skusala si pozriet aj tu na bazare ? Ja ano ale 10e sa mi zda moc lebo ich potom isto nevyuzijem tak neviem co teraz
7. feb 2011@angieska
vazne ? mne sa tam tych siat zdalo teda hodne. Mozno preto, ze som ich videla takmer v kazdom 3 stanku. Ale jasne - ide o to ake hladas. My sme vybavili prstienky - Trencianska firma - boli strasne zlati a dlho sa nam venovali. Aspon sme to mali s vystavnou zlavou. Neviem, preco sa dievcatam zda toho malo. Je to skor vystava ako realny obchod takze by som povedala, ze je to skor na inspiraciu ako na realne nakupy7. feb 2011@zuzikak ved pisem, ze siat bolo vela
skor tam chybalo nieco ine.... ja som isla len na vystavu, pre inspiracie, ale bohuzial, moc sa inspirovat nebolo cim
7. feb 2011@angieska
viac sa clovek inspiruje asi na nete - tu je toho teda riadne7. feb 2011@zuzikak bola som dnes v tescu a mala jedine samodrzky aj to za 12 eur a boli onicom
7. feb 2011@kast presne tak....
7. feb 2011@malaberuska
12e ? to je dost na taku sprostost nie? ja pevne verim tomu, ze niekde nejake lacnejsie zozeniem7. feb 2011@zuzikak
@malaberuska
skuste pozriet svetpancusiek7. feb 2011- Sponzor fóra
- PRO
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
8. feb 2011 @corinno ja som si ich kupila tiez, mala som ich oblecene a uplne v pohode
8. feb 2011@jucuska 10-20% max... my sme dostali 20 Eur zlavu (10Eur / prsten)
8. feb 2011- PRO
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
8. feb 2011 @marcelhudecek no radsej si pobeham v klude obchody ako este raz ten salon co bol v inchebe .
8. feb 2011marcelhudecek, tak nemám pocit, že vďaka tomuto "veľtrhu", ako sa to honosne nazýva sme sa ušetrili nejakého behania! Jediné, čo sme vybavili sú tie obrúčky. A sorry, ale to môžem vybehnúť aj na Obchodnú, tam je šperkov plná ri* a som vybavená. Dúfala som, že tam vybavím aj svadobné šaty, ale bohužiaľ môj dojem bol taký, že to boli väčšinou neidentifikovateľné veci vysiace na vešiakoch, čo si nemal ani predstavu ako vyzerajú a skúšať sa skoro nikde nedali. Takže ja sa znovu opakujem - ľutujem ľudí, čo za to museli zaplatiť 5 Eur vstupné... Presne súhlasím s babami, čo to vyššie nazvali tržnicou a pod.
8. feb 2011@marcelhudecek
ale jasne ze nenakupili8. feb 2011@marcelhudecek no ja som si na veltrhu kupila len krowky
a vstupne ma stalo 5 €, je pravda, ze po obchodoch sa mi lietat nechce ani nemam kedy, preto som sa spoliehala na veltrh...ale tak, internetove obchody tiez nebudu zle
9. feb 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
boli sme tam a kedze sme nic neocakavali a nic sme tam nesli hladat tak sme ani neboli sklamani
))))
bol tam aj nas hotel kde bude hostina a pobrala som si zopar letakov kv dekoracke a vizazisti atd...
mne sa to celkom pacilo ale to urcite preto lebo ja som fakt nic necakala