Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
babiky!!! x-) neuveríte čo sa stalo... x-) x-) x-) síce mi vzali komp,keď som došla z obedíku,aledoniesli mi už aj nový...teda nový ako nový :-N ...ale je môj pod mojím menom a mám aj svoju adresu a heslo...jupiiiiiiiiiiiiii x-) x-) x-) dokonca mám aj záložný zdroj...asi sa zbláznim od radosti...ani sa mi domov nechce ísť :-N :-D :-D :-D
šéf sa tu aj ukázal ale mal iné starosti,tak sme to odložili na pondelok...
qietocek...ja som to všetko brala ako srandu... ;-) to na predošlej strane,tak nevymýšľaj...cheche... :-p :-D :-D :-D
:-D :-D :-D mirka...chichi...som rada že zdieľaš so mnou radosť...si ma mala vidieť ako som sa smutne pozerala keď mi brali počítač...vôbec som netušila že mi prinesú iný... =-) :-N :-D ale reči aj na porade boli také,že praktikantom nič netreba... :-N :-x
ale ešte nestihli všetko poprepisovať,takže mám pri svojej adrese napísané že som "majster skladov MTZ" :-D :-D :-D .....po ňom som zdedila počítač...to je haluz,keď to niekto prečíta tak sa popučí... ;-)
;-) to je dobre...ja som sa v noci budila...stále som v sne niekam cestovala a nestíhala na vlak,potom bus a tak...a pritom boli 3 hod. v noci... :-| :-( som z toho nevyspatá...chcela som si spraviť aspoň kafíčko,no včera sme mali odstavenú vodu v práci a tečie ešte taká hrdzavá... 8-( :-p
tak toja som konecne spala ja babo zaspala som hned po velmi krehkych vztahoch a pred 22:00 som sa presunula do postielky x-) a buvalaaaaaaaaaaaaaaaaaa |-| |-| |-|