Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
My sme boli v sobotu u mojich rodičov, oca pustili z nemocnice, tak sme ho boli navštíviť a prišiel aj brat s bábätkom, tak sme sa hrajkali ;-) :-) :-D
Ako sa volá sestrin chlapček?
Včera sme boli navštíviť manželíkových rodičov a poobede na prechádzku...keďže psíka nemáme,tak sme sa boli "vyvetrať" navzájom :-D :-D :-D
vola sa maxim,
my sme si psika zaobstarali tak pred mesiacom, vsetci do nas vyryvaju, ze sme si mali radsej babatko hihi, vsak aj to raz bude ;-)
tak si mala prijemny vikend, len mohol by byt dlhsi no nie? :-D
Ahojte Lubka a Soni ;-)
Az teraz sa mi podarilo od rana ozvat. Mam aj robotku, aj stranka strajkovala.
Vikend bol celkom fajn, ale tiez by som prijala este jeden den. V sobotu som bola domka s manzelom, porobili sme nejake domace prace aj sme si trosku oddychli. V nedelu som bola v Tescu a stretla som sa aj s rodicmi a starymi rodicmi.
vidim, ze aj ty mirka si prezila prijemny vikend :-) , aspon clovek nacerpa nove sily na tie pracovne dni, skoda, ze nemozem mat 2 mesiace letných prazdnin hned by som brala :-N
ja pracujem tak do tretej ale potom este cestujem busom domov :-| takze podla toho aky stihnem som doma ale do tej 17te urcitej :-N
jej a kam ides na sluzobku a nieco dobre mu navar, mozes aj mna inspirovat