Život so sebou prináša zmeny a naša téma „Nuda v práci - ružový salaš“ bude čoskoro uzamknutá…
Na základe všesalašovej diskusie sme sa zhodli na názve novej témy „Word“.
a na vysvetlenie názvu
x-) poniektoré sa až tak v práci veľmi nenudíme ale kecať tu na fóre stíhame
x-) bezpečnostné dôvody - na lište je predsa len menej kričí Word ako Nuda v práci…
najviac ma dorazilo keď som došla na izbu a oco si sám musel dať injekciu do brucha 8-( |-| jednému pánovi čo ležal tiež s ocom na izbe dokonca dali zlú infúziu a privodili mu cukrovku...psycho,čo? ]-(
krasne ranko dievcence x-)
lubka ja mam podobne zazitky s nemocnice ked som lezala po operacii. tiez spolupacientky so mnou chodili na zachod lebo sestricka len na mna pozrela,ze co otravujem. alebo akoze nemam lieky proti bolesti ci mi ma klepnut po hlave s kladivom aby ma to prestalo boliet. ]-( ]-( ]-(
Ahoj, Kici ;-) To sa fakt moze stat len na SVK ]-( Kedy si bola v nemocnici?
Ja som bola v polovici 90-tych rokov a vtedy nebola situacia este taka zla. Sice na konci si trochu pokazili dojem.
Ahoj kici :-) ...no to je úžas s tými nemocnicami ]-(
mirka a to má náš oco ešte výhodu,že sme v KE a keď niečo potrebuje stačí zavolať...ale chúďatá čo sú z okolitých mestečiek a dedín... :-| :-(
Ved to, Lubka. Aj moji stari rodicia boli v nemocnici vari minuly a predminuly rok a lezala tam aj pani z Kysuc a tiez som bola rada, ze stara mama nas ma tak blizko.
tí pacienti by si aj žašli do bufetu,ale ako keď všetci ležia na posteliach s niečím polámaným?... :-S aj kávomat majú,ale pod schodami...nechápem prečo im ho nedajú aspoň na chodbu na poschodie :-( :-|