Augustové manželky 2007. Stretávajme sa naďalej!

9. dec 20083300

Takže pre tie ktoré už prežili svoj veľký deň. Snád nezanevriete na MS a budete sem chodiť kým sa neprehlásite na MK 😃

• ahoooj...sa hlasim do klubu🙂)))

• Ahojte
    aj ja sa hlásim do klubu šťastne vydatých žienok 😉

• tak ako sa cítite ako panie? dochadza vam to? lebo mne nie zatial 😬 akurat mi je smutno za dnom D 😞

• Sponzor fóra
  • ani mne to ešte nejako nedochádza 😒 Akurát som minulý týždeň dostala list a tam bolo napísané moje nové priezvisko, tak som kukala jak blázon 😃 Ale tebe sa ani nečudujem,že si si nezvykla,veď si mala svadbu len teraz. Aj mne je straaaaaaaaaašne smutno za tým krásnym dňom, ešte by som si to zopakovala ale samozrejme s tým istým mužom 😃 😃 😃 A samozrejme bez stresov. 😒

• mne to este stale nedoslo..... to az neskooor....

inak..ja by som to tiez zopakovala 🙂

• kočky to je kvoli tomu že sme mali úžasnu svadbu všetky keby sme nemali peknu svadbu nechceli by sme si to zopaknuť - môžme byť šťastné že to všetko tak krásne vyšlo a mame uchvatných chlapov doma...

sonulka beriem aj cd s fotkami... na vymenu 😃 ja pošlem aj dvd moju adresku maš tak potom pošli a ja tiež pošlem

dufam že zajtra okolo obeda sa nam sem prihlásia nové manželky ktoré si teraz užívaju zrejme odčepčenie 🙂 ach ach ach jo - aj ja chcem 😢 dnes som počula svadbu a som si aj poplakala od ľútosti - teda nie že som vydata ale že ten krásny deň s mojím drahým bol taký kratučký... a pritom sme to plánovali teda skôr plánovala a zariadovala viac ako rok 😢 😢 😢

ale teraz nas určite čakajú dalšie krásne chvílky pri zariadovaní, výbere autíčka, a snad tak za rok dva aj príchod dalšieho človiečika na tento svet s našim menom 😉

• jerryjanka poslem cd s fotkami... pockas ested na dalsiu varku od fotografa? uz by aj mohla byt🙂)

mas pravdu...bolo.. a cakaju nas ine krasne chvile....byt...zariadovanie...auto... a o 5-6 rokov babo 😉 u nas sa voooobec nic nezmenilo... vsetko je tak ako bolo...spravilisme velmi dobre ze sme zacali pred svadbou spolu byvat....

• u nas sa tiež v podstate takmer nič nezmenilo vlastne len moje priezvisko, doklady - a sme spolu o niečo častejšie ako predtym. Ale vlastne je to tak ako predtým... a tak to ma byť ak niekto čaka po svadbe veľku zmenu nie je to dobré môže byť sklamaný

babo tak neskoro 6 rokov čakať??? ja dufam že sa buduci rok stretneme na modrom konikovi 🙂

počkam na všetky fotos

• ahojte hlasim sa do klubu vydatych zienok z augusta 2007 🙂

• jani.. no ja o rok urcite nie..este babo nechcem...najprv treba zriesit byvanie a trosku si uzit jeden druheho 🙂

• sonula človek mieni... 😃

tak dufam že manželky nezanevru na ms 😃

• jani nem nem nem.... 😉

• tak už sa skončili všetky autustové svadby. Dúfam,že sa sem pridajú viaceré vydaté žienky 😃

• ahojte, ja som nevedela, že už je nová téma, mne je tiež smutno za svadobným dňom, aj keď som nejak zvlášť prípravy neprežívala, netešila sa...tak to bolo tak úžesné, že mi bolo a stále je ľúto, že už je po....ako si užívam manželský život? S obviazanou rukou a sama.......ale milášššššik sa má dnes vrátiť po prá dňoch..... 🙂

• pavianca: s obviazanou rukou? a čo sa ti stalo?

• Sponzor fóra
  • sťahovali mi nechet a teraz mám obviazanú a opuchnutú ruku- pozostatok zo svadby 😃 , ale zlepšuje sa to...

• Ja sa tiez pridavam do klubu cerstvych vydatych paniciek 😃
    Inak ja som po svadbe asi este stastnejsia ako som bola... pre nas sa to zmenilo k lepsiemu... uvidime co da zivot... 😉
    Kati... to mi je luto, no skoda ze si nemohla prist na to stretko... ale hadam este dake spachame... 😛

• Tak aj ja som sa uz dostavila a musim povedat ze vsetko sa mi zda hrozne davno. Bolo to krasne ale kratke.

• Ahojte uz som tu 🙂 pridavam sa, ako cerstvo vydata pani 🙂 🙂 🙂 este stale mam pocit, ze sa mi to sniva a ze vsetko prebehlo tak rychlo a jednoducho.

• Ahojte,hlasim sa k augustovkam. No podobne si to velmi neuvedomujem, a tiez mi je za tym dnom smutno, zbehlo to strasne rychlo, svadobne saty sa mi nechcelo vyzliect 😃 , citila som sa v nich tak skvele. Ach jaj...

• jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj...ani nehovorte...... stale pozeram na moje meno ako na uplne cudzieho cloveka...

• to sonula: ja som stratila identitu- mám najbežnejšie meno aj priezvisko (začínam zmenu mena ľutovať... 😞 )
    fakt to ubehlo rýchlo, ani neviem, že bola svadba..

• No ja som si dnes bola vyzdvihnut posledny doklad na nove meno a tie fotky na tom 😕 nemozete sa ani usmiat a odfotia vas ani neviete kedy a tak zblizka, Des vyzeram tam ako vystrasena a opuchnuta ropucha 😃 Ale inak co sa tyka manzelskeho zivota, som uplne kludnejsia a je to nieco ine. Aj ked sme spolu zili aj pred svadbou, teraz je to uplne nieco ine. Zatial si manzelstvo uzivame a mozno je to aj tym nasim babom, ktore rastie ako z vody 🙂

• Radus.. to mate super, my si s manzelem ani neuvedomujeme, ze jsme svoji... pripravy jsme zadne velke nedelali neb jsme daleko, svatba byla kratka a ted jsme zase tady a ja porad funguji na stare jmeno 😐 . Jeste minuly tyden jsme kolegum rikala....my boyfriend.... a oni na to snad husband ne? 😃 takze asi tak si to uvedomuji..... 😒

• pav. kdy uvidime fotky.... ja uz se tesim 😃

• to cechulinka: a ty si prečo zmazala album? Mali ste krásne fotky a ten účesík...chcela som sa ešte pokochať, lebo ja som ho pozerala tak narýchlo...
    Neviem, kedy budú fotky a DVD, nejak som to nechala na chalanov, nech sa s tým pohrajú, ale potom urobím asi album, lebo posielať to po jednom by ma asi zabilo.... 😃 , skúsim koncom týždňa zavolať/napísať, kedy to bude...

• cechulinka - ja sa tie este predstavujem starym priezviskom a moj manzel ma tiez svojmu znamemu vcera predstavil, ako priatelku 😃 😃 😃 aked som mu podavala ruku na privitanie, tak som sa mu predstavila ako manzelka a Risko vtedy 😬 hanba a hovori, ze si nevie zvyknut.

Pav - ja tiez som hodila len foto od jedneho rodinneho znameho a nemozem sa dockat od profesionala kedy uvidim, ale tiez som vravela nech si da cas, nemusi sa nahanat. Ved nam spravil vyse 1000 foto

• Prave som si doniesla fotky na novy obcanak,dnes ho idem vymenit, vyzeram na nich desne (nie si v tom sama, Radka 😃 ), ale je to len na mesiac, potom menim trvaly pobyt. Ale tesim sa nan, som zvedava, ake to bude pozerat na moj ksicht s novym menom 😃 Ale uz som mala moznost raz sa predstavit novym menom, trochu som sa pri tom smiala ale bol to skvely pocit. Ako sa vam predstavuje, nemylite sa 😉 ?

cechulinka: budes mat este svadobny album (nestihla som ho)? som zvedava na vase fotky, ta mala vyzera zaujimavo...

• Anais - este sa budeme mylit, ved zrazu po tolkych rokoch jednym ano a tolko sa v nasom zivote zmeni.

• ja som sa od prvého dňa naučila pekne hovoriť nové meno, ale keď som zdihla zamyslene telefón, tak zo mňa vybaflo samozrejme to staré 😃 ....ale teraz som sa na chvilinku vrátila k starému menu, lebo nemám ešte zmenené doklady a behám po lekároch s tou rukou so starou karičkou poistenca, tak aby neboli zmätky....

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém