Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Jeanka a co sa ti stalo?
    A auticko uz mas opravene?

• nestalo sa mi nic, len ma z nicoho nic zacalo boliet lytko, tak sme sa so vseobecnou zlakli ci to nie je zapal zil ako pred 2 rokmi.. nastastie nie....
    auticko je u uja servisaka a uz ho skrasluju... bez neho som stratena ... som prejazdila dnes 600 sk na taxikoch, lebo nemozem teda chodit.... a ma posielala krizom krazom cez celu BA, mytna, ruzinov, petrzka, domov... 😠

• No pekne. Veru auto uz nieje luxus, ale nevyhnutnost. Tak daj rychlo nohu doporiadku 😉

• Sponzor fóra
  • janne no maco sa niekedy vyziva v chodeni v kosielke a slusnych gatoch.. skor to bude o tej hudbe 😵
    janka no este ze ti nic vazne nie je.. kedy budes mat auticko?

• cau herecka 😃 hlavne ze ti nic nie je, dali ti nejaky gel na to?

• No a tu hudbu, to by uz vobec nezniesol 🙂

• taky ale len cisto prirodny musim a som ako vojak z pustnej burky obviazana..... 😃 😃
    moj swistik bude hotovt az vo stvrtok asi... 😢

• Swistik. Vsetci to auto tak volaju. Super mu to sadne.
    A inac sa mas dobre? Som ta tu dlho nestretla.

• ani ja som vas uz dlho nestihala citam, inak dobre sa mame.... 🙂 ... s manzelom 😃 ale teraz este cakam na materialy od kolegu a budem doma pracovat 😞
     😞 a co vy co mate v globale nove?

• jani niiiic, ale klabosime tu priebezne o nicom 😃
    musis vecer dohnat? ja sa tiez od obeda priebezne flakam, takze si ma to pocka zajtra skoro rano.. 😞

• A co je s tym stretkom? Kedy bude nejake?

• som pisala do tej temy prave.. bola debata ze by mohlo byt piatok, ale nepamatam si ci padli nejake konkretne datumy

• jani a inak sa to ako vyvija? dobre?
    inak teraz su tu tri janky zasa 🙂
    mna robota vzdy dobehne, ale snazim sa nebrat si ju domov.. a uz sa zacinam aj ja citit blbo, takze pojdem rovno domov do postele...
    stretko urcite dame.. idem popozerat terminy.. 😉

• no ja mozem stale. Ak ma neskoli migrena 😉
    Ja musim ist dnes este do skoly 😢 Boze vobec sa mi tam nechce 😞 Uz nech to mam za sebou

• janne terminy stretka kuk v nasej stretkovej teme.. teda samozrejme vsetky stretavania chtive babule 😃

• Sponzor fóra
  • Bez ja som sa preto pytala, lebo vazne neviem aka je to tema. Pls help. Napis nazov temy.

• bratislava - zajdeme na kafčo? 😉

• No a co ked som blondina 😠

• jani dufam ze sa uz konecne stretneme aj my dve 😉

• No to dufam 😵
    Ale ako som tak pozerala, tak ak to bude v piatok, tak ja budem len chvilku.

• jani nebud 😃 ved aj ja som blondina a co 😉
    nedala som ziadny piatok, neboj

• baby TERAZ som na to prisla, preco sa mi zda v poslednom case, ze som hlupa.. to bude tym, ze som postupne zosvetlovala a zosvetlovala vlasy a teraz mam dost svetle 😃 😃 😃

• No a? Ja sa za to nehambim. Obcas mi to nezpaluje. Ale ja to vzdy nejako ospravedlnim. Napr. dnes je pondelok a uz je porkocily cas. Bez kedy sa chystas domov?

• jani uz aj idem.. zoberiem ta?

• Vdaka, ako tak pozeram na pocasie a co sa chysta, tak tu asi posedim. Musim do tej skoly. Len som myslela keby si sla neskorej 😉
    Pekny zvysok dna.

• jaj jasne.. papa aj vam este pekny vecer.. vecer som spat 😃

• ajojte babule.. konečne som tu po dlhšom čase.. nejak bolo strašne veľa roboty.. otvárame nové pobočky, tak som zaškolovala a zaškolovala.... a nedostala som sa na net.. čo tu máte nové??

• uf, ako sa to tu rozbehlo... moj manzelik ma 17.12. narodky a vyrocie - 4te mame vo februari, my sme Valentinkovy parik 😵 😛
    sisi: mne neprisiel recept v IP... ci to bol nejaky z tych mojich? 🤔

• zuzi poslem ti ten recept?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém