tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
nestalo sa mi nic, len ma z nicoho nic zacalo boliet lytko, tak sme sa so vseobecnou zlakli ci to nie je zapal zil ako pred 2 rokmi.. nastastie nie....
auticko je u uja servisaka a uz ho skrasluju... bez neho som stratena ... som prejazdila dnes 600 sk na taxikoch, lebo nemozem teda chodit.... a ma posielala krizom krazom cez celu BA, mytna, ruzinov, petrzka, domov... ]-(
janne no maco sa niekedy vyziva v chodeni v kosielke a slusnych gatoch.. skor to bude o tej hudbe x-)
janka no este ze ti nic vazne nie je.. kedy budes mat auticko?
ani ja som vas uz dlho nestihala citam, inak dobre sa mame.... :-) ... s manzelom :-D ale teraz este cakam na materialy od kolegu a budem doma pracovat :-(
:-( a co vy co mate v globale nove?
jani niiiic, ale klabosime tu priebezne o nicom :-D
musis vecer dohnat? ja sa tiez od obeda priebezne flakam, takze si ma to pocka zajtra skoro rano.. :-(
jani a inak sa to ako vyvija? dobre?
inak teraz su tu tri janky zasa :-)
mna robota vzdy dobehne, ale snazim sa nebrat si ju domov.. a uz sa zacinam aj ja citit blbo, takze pojdem rovno domov do postele...
stretko urcite dame.. idem popozerat terminy.. ;-)
baby TERAZ som na to prisla, preco sa mi zda v poslednom case, ze som hlupa.. to bude tym, ze som postupne zosvetlovala a zosvetlovala vlasy a teraz mam dost svetle :-D :-D :-D
No a? Ja sa za to nehambim. Obcas mi to nezpaluje. Ale ja to vzdy nejako ospravedlnim. Napr. dnes je pondelok a uz je porkocily cas. Bez kedy sa chystas domov?
ajojte babule.. konečne som tu po dlhšom čase.. nejak bolo strašne veľa roboty.. otvárame nové pobočky, tak som zaškolovala a zaškolovala.... a nedostala som sa na net.. čo tu máte nové??
uf, ako sa to tu rozbehlo... moj manzelik ma 17.12. narodky a vyrocie - 4te mame vo februari, my sme Valentinkovy parik x-) :-p
sisi: mne neprisiel recept v IP... ci to bol nejaky z tych mojich? =-)