Ahojte,neviem ako vy ale ja sa neviem stále rozhodnúť,kedy tak začať intenzívnejšie s prípravami...
Chcem to mať všetko krásne a podľa mojich predstáv.. ;-)
Podľa mňa je teraz skoro na začínanie príprav,len sa bojím aby nebolo potom už aj neskoro a nakoniec to nestihnem...a to by ma štvalo...neviete mi poradiť?? :-D
ahojte, ja som tohtorocna septembrovka a zacali sme tusim na jesen pozerat restauracie a bola som skusat par siat, ale rezervovat sme zacali v januari, a to sme v bratislave a tu je to asi vacsi problem.. ale zavisi od toho ako sa tesite a neviete dockat, nejake drobnosti sa daju aj skor vybavovat, len potom sa moze stat, ze nebudu niektore z nich pasovat k zvysku..
ja prave v robote velmi nemam cas semka byt len tak sporadicky ale domka ked mam prilezitost tak sedim len tu a dorby neboj stihame obe temy uz som tam coby dup:-)
no uz som to niekde pisala ale nie je porblem napisat znovu:-) koli otmu ze potom v pondelok je statny sviatok:-))))))))))) a je to realnz datum z financeho hladiska a najdolezitejsi faktor je ze v auguste by mi mali zlozit zo zubov strojcek...
xi tak premyslene je aj u nas, to potom budu uz len take zaistovacky, je mijasne kde bude obrat, viem kde bude hostina, bude treba vybavit predmanzelske nauky, milacikovi asik dispenz bo je len krsteny, potom oblecko, doladit menua zajednat kuchara..vsetko ostatne je malickost:-)