Svadba v Septembri 2008. Kedy začať s prípravami?
- Sponzor fóra
Ahojky, aj mi tu na Floride máme už jeseň už je tu len 32 stupňov a pofukuje vietor,
ale ja by som sa zlého počasia tiež bud. rok nebála, určite bude krásne, celý september, vybavíme cez konexie v nebi ok
šatičky - ešte nie, trošku sa aj bojím lebo ja korzetove necem, a tých je stráááááášššne veľa, a také čo by som chcela ja, tých je menej, takže ešte si ich chcem predstavovať kým sa pustím do reality. takže asi až tak na jar.
joj som teraz moc moc šťastná lebo drahý mi zavolal že príde o týždeň skôr to znamená že sa uvidíme po troch mesiacoch už tuto nedeľu, veľmi veľmi sa tešííím
krásny večer papa...6. sep 2007ahojky - ja som mala na jednej svadbe korzetové šatočky, a necítila som sa v nich príliš dobre, chýbajú mi ramienka, a stále som mala pocit že si ich musím naprávať, pritom mi sedeli, a cítila som sa príliš obnažene,a stále dávať pozor na štólu, to sa mi na svadbe nechce
síce som si kúpila teraz, korzetové šaty na promócie, ale chcem si k nim dať ušiť nejaký čipkovaný kabátik,
dobru nocku7. sep 2007lilusiatko - páčia a mi u teba v albumiku šatočky svadobné tie štvrté čo je tam troj obrázok, tak ten horný malý - smiešne som to popísala, taká čipka ku krku
a chceš biele alebo takéto krémové
ja by som chcela biele, ale ja som dosť sama biela ako mlieko, a nedá sa mi opáliť, tak ešte uvidíme ako mi budú sedieť, ale v bielej sa cítim dobre, lebo predsa len je bledšia ako ja takže vyzerám trošku opálená7. sep 2007- Sponzor fóra
dobre raano
v tomto niesom rozhodnuta, pacia sa mi aj biele ale velmi sa mi pacia aj kremove, uvidim ako budem v ktorych vyzerat
ani ja nechcem korzetove lebo v korzetovych satach mam presne take pocity ako ty...stale ten korzet len natahujem a posuvam a mam pocit ze spadne aj ked mi sedi dobre
este som nemala na sebe saty s odhalenymi ramenami,ktore boli vsak vkuse usite,som zvedava ako sa budem v takych citit
prajem peknu sobotuuu
8. sep 2007je to zeleznicne uciliste v trencine, baby tu o nom pisali, ze je to dost obsadene a dobre, tak ked sme uz isli na vikend do tn, tak som sa tam isla pozriet a nahodou bol riaditel aj v sobotu v robote, tak sme hned isli za nim a poznacil si nas, cize som super hyper rada, lebo som mu nakukala do kalendara a mal tam dost obsadenych vikendov. hlavne, ze uz to mam zajednane a nemusim sa bat, ze co ak by som tam isla o tyzden a mali by uz obsadene.
10. sep 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahoj jania
aj mna straaasne laka skusanie siat a vzdy ked idem okolo nejakeho svadobneho salona tak by som tam behla a skuuusala
tak vazne zacnem saty pozerat az buduci rok ale tiez neviem kedy