Ahojte,neviem ako vy ale ja sa neviem stále rozhodnúť,kedy tak začať intenzívnejšie s prípravami...
Chcem to mať všetko krásne a podľa mojich predstáv.. ;-)
Podľa mňa je teraz skoro na začínanie príprav,len sa bojím aby nebolo potom už aj neskoro a nakoniec to nestihnem...a to by ma štvalo...neviete mi poradiť?? :-D
Mne svadobne saty zacnu sit v marci uz sa neviem dockat :-) Salu si ideme zarezervovat nabuduci týzden,výzdobu si vybavujem uz teraz.Hudbu som uz vybavila minuly týžden,skoro som dosatala porážku ked mi povedali že do 13.9.2008 su uz obsadeni.Mala som stastie :-)
zalezi od toho kolko penazi do fotografa chcete investovat :) ci vam stacia len fotky z atelieru,alebo len fotky z obradu, hostiny alebo celeho svadobneho dna
Planovali sme malu svadbu ale ako sme zacali pocitat tak nam vysiel cislo 70 takze to nebude ani mala ani velka svadba :-) A Ty budes mat velku svadbu?
zatial viem len to,ze nechcem korzetove satky, pacia sa mi rozne strihy,takze uvidim podla toho ako budu na mne sediet :) a farba moze byt aj biela aj kremova, tiez uvidim podla toho ako mi sadnu...a ty si natom ako?
Ahojte septembrove nevesticky,
tak aj ja sa k vam pridavam :-) . Nas den D je naplanovany na 06.09.08'. S pripravami sme ako tak zacali,mame zarezervovanu restiku. Zijeme v Irsku a tak su nase moznosti trosilinku obmadzene, no i tak verim, ze to vdaka nasej super rodinke vsetko dobre dopadne ;-) .
v zasade nic okrem fotografky co som spominala trosku vyssie, je to moja kamaratka tak s nou som uz davno dohodnuta:-) ale inak nie, vsetko zacne asi az dakedy na vianoce:-) a neskor :-p
sabina ani nie nebojim sa ze bude zajednana, je to na dedine kde je do roka asi pat svadieb takze sanca ze bude sala objednana v januari alebo tak je dost mala:-)
lilusiatko,
ano som rada ze sa mam na koho spolahnut. Saty, uz som bola skusat x-) - doma , len som chcela vediet ci mi vobec sedi taky styl ;-) .Tu som este nepozerala< ceny >........ale pravdepodobne doma.