zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@nikka.vo Ty jo, ve spinalu je to podobny mazec, ale potirani bricha desinfekci az tak necitis. Ja to mela vsecko takovy sice desinfikovany, ale rodinny, hrejivy, prijemny. Kdyz mi takovy moc sympaticky anesteziolog pichal spinal, drzela me PA, co se o me cely ten den starala, za ruku a behem operace me drzel za tu volnou ruku Martin a za tu prikurtovanou ten anestezilog a ten i komentoval, co se tam zhruba deje. Jak Maxe vytahli, hned ho zabalila PA do takoveho mekouckeho rucniku a ukazovala nam ho, pohladili jsme si ho a oni ho sli s Martinem umyt a predat pediatrum, kteri si ho odvezli na JIP (mel podezreni na infekci ode mne, byla uplne zelena plodovka). Vsichni nam gratulovali a vlastne celou dobu se pak mluvilo o tom, jak je velky, pekny a ze vypada, ze je uplne v poradku, coz se posleze potvrdilo. Primar s anesteziologem me prendali z te operacni konzole do postele, potrasli mi rukou a PA s M. me odvezli zpatky na pokoj. Tam jsem byla asi dalsi 2 hodiny, nez jsem dosla k sobe. To bylo docela husty, vlastne ted se mi na to tezko vzpomina, ta euforie to uplne prebiji :-) Vim jen, ze jsem se zacala uplne klepat a PA na me dala takovou hodne teplou deku. Zkousela jsem hybat nohama, ale neslo to. Chtela jsem jeste napsat, ze ta bolest byla ukrutna, ale dochazela postupne. Cisar byl mezi 21.-22. a druhy den rano uz jsem chodila a jela za malym na JIPku, teda pro jistotu na koleckovym kresle, docela me pohyb vycerpaval.
dani janka sa nedavno pytala, ze kto by chcel MK tricko, tak som povedala, ze jasne, a to mi ho nosi uz pomaly mesiac, lebo vzdy na neho zabudne :-N ale neboj je ich dost, aspon je dovod zorganizovat stretko x-)
@danu heh, takto to funguje pri nas s jankou,nakolko inak to nevieme dat dokopy :-N fuu, ale idem ja asi hajde postel, jaksik ma hlava boli, asi z toho busu |-|
ufff, konecne som vas docitala.....
@ikarkulka kaji, velkaaa gratulacia :-) najskor som bola v soku, ze jakz to, ze si mi nepisala sms ale tak vidim, ze na to nebol priestor, ze porod neprebiehal podla planov..... nech sa Eliasovi dari a nech je to pohodve dieta x-) x-)
8cm je na porod malo? rodi sa ked je otvorena na 10, nie? (ak si dobre pamatam z Chicago Hope a Emergency :-D) a tie 2 cm hore dole, to nie je jedno =-)
@nikka.vo ty si preco vlastne mala akutny cisarsky prvy porod?
@krista teri no ja by som si teda netrufla robit si gelace sama, nie som taka zrucna.... a gelace som mala parkarat na odnaucenie od hryzenia nechtov no nepomohlo... lebo ked mi dali dolu gelace, moje zive nechty boli otrasne makke... naposledy som mala gelace na svadbe a potom som si povedala nikdy viac, po 2 tyzd. som si ich sama spilnikovala, este neboli moje nechty total znicene.... mne na gelacoch vadi, ze je to take hrube :-/
@danu dani, triciek MK je doooost..... v Skupinke je tema o stretku, mohli by sme to dat niekedy teraz ked je ikke este na SK, jej to vyhovuje 24. 08 - v utorok a mne tiez, nemam nic..... v pondelok je o 17h schodza bytova (preco to dali na 17h nechapem) tak sa uz teraz preventivne nasieram aby som tam potom nevybuchla :-D
a Ella nerada cestuje? v lietadle je to ok, v aute nie?
@latvia isla by som niekedy na vychod, nikdy som tam nebola... teda bola som raz na sluzobke v PO ked som na MŽP robila.... isli kolegyne, ja som sa sefa opytala ci mozem ist aj ja.. a on, ze preco? moj argument bol: nikdy som na vychode este nebola, tak chcem ist :-D KE, MI, BJ, SV a pod., tam som nikdy nebola..... a v UA su aj normalne obchody ci len smelinari? ja vnimam PL, UA, RO asi tak ako zapadniari slovensko - ze je tu koniec sveta :-N
haha, nezvyk, ze po 3/4 roku sa da oznacit preco bol prispevok editovany.... a tak to aj vyzera.... hned som si v adminclube upravila svoj prispevok ako Neodbocuj od povodnej temy.. no pekne :-D
@ooo maji, to ti neslo na svadbe? ja ze na koni/streche :-N so svadbou sa nerobi nic, ta verzia uz dožíva, takze to neopravovali urcite......
ked sme uz pri tych prehliadacoch.. pobavila ma 1 uzivatelka, kt. pouzivala IE 6 a nesli jej pridavat fotky.... odporucila som jej najskor flash, nepomohlo... iny prehliadac - chrome - a ona mi na to napisala: tak ja som si uz chrome nainstalovala a stale mi to nejde... pozriem cez admin a stale sa prihlasovala cez IE... tak som jej odporucila nech ho aj skusi pouzit :-D potom jej to uz fungovalo
@janocka to bolo na svadbe. ked som si dala vyhladat ip alebo nejaky nick, tak ma to hodilo na uvodnu stranky svadby. strecha a kon admin mi ide v pohode.
@janocka Jani ja som teraz do konca augusta s Ellou doma kedze ma zavretu tu skolku a Michal uz ide od pondelka do roboty, cize s Elly asi tazko kedze by robila len bordel :-N
V aute vydrzi kratko nechce sa jej tam sediet, v lietadle des, ale nejako sme vydrzali, i ked sa priznam ze let spat s Elly bol katastrofa myslela som ze ju tam zmastim ze az, hanbim sa ale je to tak :-S
@danu dani, pokojne ju vezmi, ved si s nou nejako poradime :-D
a co vyvadzala v lietadle ked si ju chcela vymastit? plakala alebo nejako trucovala?
ja som zvedava ako svagrovci prezili let s Lindou... isli vo stv. na dovolenku na kretu, letecky.... snazili sa ju cez den vynicit, ze zaspavala pomaly po stojacky ale nedovolili jej zaspat, nech spi v lietadle.... tak snad sa im to podarilo, lebo tak ona neobsedi a ak nespala tak ak obsedela vzlet tak je dobra lebo ona neobsedi