zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ja som bola na jipke 24h - az ked ma prvy krat postavili a dali na mna pozor, kym som sa osprchovala, potom uz ma prelozili na normalnu izbu a doviezli mi krpca na furt
@mmmk jj, odsavat by mohla aj na jipke,ak ma odsavacku, nech ju pouziva....
@janocka vyhoda cisarskeho? hmmm, nemas kontrakcie niekolko hodin ,urcite ta nenastrihnu a nezosiju zle a viacere sa boja ze sa pri sponte udusia ich deti v porodnych cestach....ale to, ze ta vsetko boli ako pisu holky vyssie, ze hrozia klasicke operacne komplikacie ako krvacanie do brucha,tvorba abscesu v rane a dalsie, ze pri dalsom mimi sa moze stencit jazva na maternici, ze niektore zeny citia bolesti v jazve aj niekolko rokov po cisarovi pri zmene pocasia, niektorym sa vytvoria zrasty a maju chronicke bolesti brucha ....to viacere nechcu ani pocut....niektore mali cisara v pohode, dalsi den uz behali jak srnky a doteraz im nic nieje...niektore zase maju problemy aj niekolko rokov.... je to indi vindi, chapem obavy zo spont.porodu, ale asi by som sa dobrovolne nedala rozrezat ked ani neviem ci by som nemala rychly porod :-N
@mmmk já přišla o zuby teď při kojení |-| ale jen o 3 :-N 8-( zbytek se mi šíleně láme |-| bohužel s tím nic neudělám dokud budu kojit |-| máme to dědičné takže sem se s tím už smířila....
@aguaverde Ja v tehotenstvi prisla uplne o jeden a dva dostaly "podminku s vytrahnou." Ja mam celkove blbe zuby, i kdyz se hodne staram, takze i tak mi tri chybi.
@mmmk já měla zuby docela dobrý než sem otěhu pak to šlo z kopce :-N =-) no co nadělám Chár mi za to stojí
jen mě sere J. ten si zuby čistil snad jen 2x za tu dobu co jsme spolu a nemá žádný kaz, zuby krásně bílé, žádný problém 8-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
@aguaverde agu, tak to je nefer toto :-N nedavno som niekde - uz neviem kde - citala daku studiu, kde bolo, ze zuby su dost o genetike a potom o strave, ktoru clovek je.... ze ked ma clovek zdedene, ze zle zuby, tak moze cistit kolko chce a budu zle.... nasi predkovia + domorodci africki - necistia si zuby roznymi pastami super speci a maju super chrup - nejedia tolko "sjarajtu" ako vyspele krajiny
@janocka jani - nevies mi povedat, ci chalani pozerali tie moje prispevky? co som spominala, ze mi na streche ukazuje pocet prispevkov 0 a ze na MK mi zase znizili pocet...
@aguaverde Agu, tak nezbyva, nez vasi cacorce poprat, at ma zuby po tatkovi. My mame s M. oba zuby na houby, aspon se mi podarilo trochu zastavit dalsi kazeni (doufam), ale stve me to porad. Zubare mam ze vsech doktoru nejmin rada :-N Mi ani gynda tak nevadi :-D
ahoj holky,
poslední dny jsme trávili u našich, tak jsem neměla tolik času. Jako dočítat nebudu, tolik času nemám, tak snad mě omluvíte.
Doufám, že se všechny máte dobře :-)
@mmmk market, jeeej ake pekne slovo, ze cacorka :-) to si niekde zapisem a budem pouzivat :-p
ja mam zuby nastastie ok, este pred cca rokom som mala iba 1 plombu z 32 zubov..... teraz mam 2 zuby bez nervov lebo som mala kravu zubarku, kt. reventivky riesila takto: hmmm, to je maly kaz... alebo to ani nie je kaz,... ak by ta to bolelo tak pridi, ak nebude boliet, tak uvidime o rok co to bude robit.... takze fasa pristup.... zubarov som sa nastastie nikdy nebala, dokonca som k nim chodila rada.... len teraz som taka zdesena lebo MUDr. aj dentalna hygienicka mi odporucaju dat si vybrat osmicky lebo ze sa zle cistia a od nich sa potom siri nakaza.... no a ja si neviem predstavit, ze pridem o 4 zuby |-| tak som povedala, ze kym to nebue nevyhnutne nechame to tak.... lenze ked to bude nevyhnutne hrozi, ze sa mi pokazi viac zubov ako tie 4 osmicky :-S
@kalerat market, ako sa vam dari? co noveho? ja sa mam fajn, az na to, ze ma seru uzivatelky - nevedia pochopit zmeny v bazari, beru to strasne osobne, ze sme im pokazili biznis a pod.... od stvrtku som odpisala na min. 100 Ip a to sa tykalo iba SK kona.... este ma to caka na CZ tam to bude este asi horsie :-N
@janocka Jani díky, daří se nám dobře, akorát je to náročný, takže se k netu dostanu fakt hodně málo. Když už to vypadá, že bych si mohla chvíli sednout, tak si buď Kuba chce hrát a nebo se vzbudí Valča a chce papat.
Jejej tak to máš práce nad hlavu. Abych pravdu řekla, že tak teď adminování moc nezvládám, ale snad se to časem zlepší
info od Káji, zdá se že má lepší náladu :-) :
Ahoj Veru, vstát jsem musela už druhý den odpoledne, tj. ani ne 24 hodin po porodu. Šlo to líp, než jsem myslela. V neděli dopo mě už přeložili na normální pokoj, naštěstí mám nadstandard. Eliáška mám u sebe, dneska poprvé i na noc, snad to zvládnu. Mlíko, zda se, na cestě. Já se hojim skvěle, Eliášek ráno trochu zežloutl, tak je celý den u okna. Když to půjde dobře, tak nás ve středu pustí
@nikka.vo děkuji za optání. Byli jsme po narození na kardiologii a dr. říkala, že to vypadá dobře. Operace bude nutná, ale pokud to vše zůstane tak jak to je, tak někdy v předškolním věku. Na další kontrolu jdeme v říjnu.
A vy zvládáte?
Ahojky :-)
Držíme @ikarkulce palce ať se dobře hojí a ať jsou brzo doma v klídečku x-) těším se na fotečky Eliáška a tak vůbec :-)
Ani nevím co se tady řešilo, zuby? :-D
Já se budu vdávat, tak teď budu načuhovat dost na beremese :-D :-D :-D x-) x-) x-) x-)
@aguaverde Promiň :-N taky dostala na prdel :-| nechala jsem mobil u ní v pokojíku a když se vracím tak tam ťukala do všeho možnýho a já klikla na to červený sluchátko aby to vyjelo a najednou koukám délka hovoru 0:07 tak říkám do háje 8-( máme tě uloženou jako aguaverde, čili hned první v seznamu :-S vzbudila jsem vás jo :-(
@krista ježiš nemusela si ji bít :-N :-D mě to bylo jasný...já první vyletěla že je to J. pač jel zase na služebku, pak vidím že ty tak sem přemýšlela zda se zbořil kůň či co že voláš tak to vemu tam chrastění tak říkám asi děti a rychle sem to položila ať ti to nežere kredit :-D :-N :-N :-N =-) =-)