Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
tahle? http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Teď jsme se shodli :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehehe, naraz :-D
Odpovedať
Domi já tě viděla :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, do svadba nie je len na mne. :-D ale ja to vidim tak na r. 2012
Odpovedať
@ooo jinak je krásná, jsem na tebe zvědavá na nevěstu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista cooo? :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji som to nejako nepochopila toto : domi, do svadba nie je len na mne. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista aj ja som na seba zvedava ako na nevestu. :-D to bude teda. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aaaaaa uz som na to prisla, ked zmazem svoj prispevok tak ,mne to zmaze rovno 3 moje prispevky to je nejake divne, nie? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 si pisala, ze kedy je len na mne, tak som napisala, ze nie len na mne. aj mladeznik sa musi vynadrit. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak teď mě ten rodokmen dostal, prej ta e-mailová adresa patří členovi už =-) :-N nikdy jsem tam nebyla tak to poznám až mi přijde heslo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo mladeznik :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 sa naprdim a bude to 1.9.2012. sice je sviatok, ale snad nas niekto zosobasi.
Odpovedať
@domika007 no cooo nedělej neviňátko, kdopak tady zneužil adminpráva :-D to je teda sakra divný ty tři příspěvky =-) :-x @ooo a mladeznikovi se moc nechce? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo to je dobry datum ;-) zabijes 2 muchy jednou ranou
Odpovedať
@ooo Hezký datum, děti půjdou do školy, to se dobře pamatuje :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nam sa obom nejak nechce. :-D najprv sa chcelo. v r. 2009, ale sme to prelozili a prekladame to doteraz kvoli stavbe.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no ved nedelam :-N :-D nechapem, je to fakt divne, tak sak chalani napisu, ked budu mat cas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista to budem mat akurat 30tku, tak to bude jednou ranou :-D
Odpovedať
@ooo mě bude taky skoro 30 na mé další "svatbě" :-D Mě nejde ten rodokmen, máme to trošku komplikované, z otcovi strany každé dítě jinou matku a nejde mi to prostě asi to ten PC nechápe :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo a ja som chcela napisat, ze v 2012 budem mat 25-tku, ale pak som si to preratala a dobre, ze som to nenapisala :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, v podstate to bude 25tka, ale uz siesta.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo no jo, ale ja som myslela seba... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ano uz citam. mi tam nejak v hlave skocilo ze "budes mat" a nie "budem mat" :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 inac ty si jak matko. ten sa ma kazdy bozi rok pyta, ze kolko ma rokov. :-D a to sa nepyta len tak zo srandy. :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo ach tak :-D a co uz sa tesis do novej robotky?
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ale aj hej. aj ked sa mi doma dobre bacovalo. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo to vazne? ale tak ja vek neriesim, mozno tak v 45 - 50 -tke ma to bude zaujimat, teraz mi je to jedno :-N ved aj ked sa ma naposledy MUdr. pytala, ze kolko mam rokov, tak som normalne vahala :-x
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?