Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani, nenarocna si. ale kecali sme o svadbe, potom o rodokmenoch a potom o robote. staci? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam otazku. nahrala som si do albumu tuto foto a zrazu tam mam anglicky aj popis pod fotkou. je mozne, ze sa mi to tam pridalo spolu s foto? pisat som to urcite nepisala, lebo popis pisem len slovensky. http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/o...
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk market, no neviem kto to kupi ale je toho dost.... aj pouzite flasky sa predavali.... neviem, no to by som nekupila :-N @ooo maji co o svadbe? a co o robote? ja som sa dnes rano zamyslala nad rodokmenom, ze to je strasne, ze nase (teda moje uz nie :-N ), po celej PD zname priezvisko nebude mat pokracovatela..... tak mi bolo z toho smutno :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani, mne to minule tiez prislo luto, ze nasi nemaju aj syna. preto som si chcela nechat svoje priezvisko + matkove. matkovi sa to ale nejak nepozdava. sak ale nechcem si nechat len svoje a vsade budem pouzivat jeho, len nech mi ostane aj moje. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji, to je divne toto.... ked nahravas foto, nahra sa bez popisu.... akoby sa mohla nahrat foto aj s popisom? nerozumiem teda.... skus tu istu foto dat na kona - vytvor si sukormny fotoblog a tam ju supni a uvidis.... ja mam tiez (myslim) sukormny fotoblog tu na koni, pouzivam ho ked nieco potrebujem vyskusat.... keby som sa vsak pomylila a dala ho ako verejny, tak sodoma-gomora lebo tam nemam ani jednu foto detsku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka oki, to ma nenapadlo. idem skusit.
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani, pridal sa tam aj popis. http://www.modrykonik.sk/fotoblog/ooo...
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji ja som bola rada, ze sa zbavim pôvodneho priezviska lebo ked som bola v PD tak na ZŠ aj na OA som od ucitelov pocuvala otazky: a ktoreho Babiaka si dcera? JUDr.a alebo MUDr.a? liezlo mi to na nervy..... alebo u kadery dakej ked som sa objedanavala, tak to iste.... vravela som si, ze sak mam brata, ze on bude pokracovatel.... lenze... pravdepodobnost mala.... ale ktovie no, mozno motyka vystreli a rod bude mat pokracovatela =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo jeeejda maji, tak to je aka dobra fičura toto, ze sa ti prida pod fotku aj popis ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka pozrela som info z obrazka a je tam nadpis + predmet napisane to, co mi pridava. snad to bude vidiet.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo hej hej maji, je to vidiet..... obrazky maju aj predmet? ze som si to nikdy nevsimla.... teda pravdupovediac, malokedy klikam na podrobnosti obrazka
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji , vybrala som tvoj album x-) je uuuuzasny x-) x-) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/o...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janocka ani ja to normalne nepozeram, ale tak teraz ma to napadlo, ze ci tam je nieco take pisane @domika007 aj mne sa paci :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo fakt uzasne kuchyne, uz , aby ste nejaku vybrali a mozem ju prist okukat nazivo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 tak ti mozem prezradit, ze usporiadanie bude ako na druhej foto, ale bez tej pravej casti, tam davame barovy pult a skrinky by mohli byt ako na prvej foto. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
inac som sa dost natrapila, kym som tam nahrala vsetky fotky. musela som po par, lebo sa mi to seklo, ze nahrava fotku, uz bola na 100% a nechcelo to ist na dalsiu, tak som to po cca 4-5 fotkach nahravala. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo pockaj, tolko informacii idem postupne a otvaram si jednotlive obrazky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo mne nahrava fotky v pohode, zvyknem si nahravat 4 - 5 fotiek :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ja som nahravala teraz vela naraz a nejak to nezvladol, tak som musela tiez tak po par.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo fuuu maji ake soky.... idem na strechu, ze kuknem tvoj album a vidim, ze kto ma spomina - 7 . . . tak reku kto co chce, kto po mne tak tuzi.... a to si bola nastastie ty :-p to s tymi fotkami - dobre vediet, lebo to robi nejakym uzivatelkam tiez... nevyhlasilo ti to error, len to jednoducho zamrzlo? skus pls aj iny prehliadac aby sme vedeli ci je chyba u nas alebo v prehliadaci alebo v com.... ty si PC zdatna, takze vyskusaj to pls vsade mozne kde mozes.... nam v asmire totiz vzdy vsetko funguje, tak casto nevieme, ze je dakde problem.... a minule som takto navigovala uzivatelku, ze nech namiesto IE 6 skusi chorme a ona, ze: uz som ho nainstalovala a stale to nejde.... tak som jej musela napisat nech ho skusi aj pouzit :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@janocka jani, stale nemam stiahnuty prehliadac iny, ale budem si davat este nejake fotose do noveho albumu, tak potom to skusim v inom. a este som si vsimla, ze neregistovanym pridava 2x ten isty prispevok, co napisu. uz minule som si to vsimla a dnes to iste. uz som im ale ten jeden vymazala, nech to tam nie je 2x
Odpovedať
Profilova fotka
jani ty co tu vyvadzas? :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani? :-D ozaj, som sa chcela spytat. to vybrali sme pre vas ako funguje? staci, ak jeden clovek vyberie nejaky album?
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji napis to pls do temy surne ulohy pre programatora.... a oslov napr. ceresnam :-p @domika007 aaale domi, nudim sa :-D neee, len som potrebovala otestovat niekde ci pri vymazani temy ostane dovod vymazania, kedze Misko - kolega - nieco prerabal na fore, tak sme to potrebovali vyskusat
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ach tak :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji, som ti nehhovorila ako to funguje? vyberat mozu iba admini zatial.... a nemali by to byt hociake albumy ale fakt, ze top, ze inspiracie pre inych... ze ked pride niekto cudzi povie si nieco na styl: hmmm, to je dobre.... vedel/a by som si vybrat..... zaujimave inspiracie.....
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ahaaa, ja som myslela, ze to funguje tak nejak, ze my mozme + normalny uzivatelia, len ak ich urcity pocet oznaci. neviem, kde som to nabrala. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sakris, nemozem pisat odtialto zo strechy, lebo ma irituje ten nulovy pocet prispevkov :-.
Odpovedať
Profilova fotka
ale musim tu ostat, lebo okukavam kamoskin album :-D :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?