Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo no a komu by sa nebacovalo? :-D inak mne nas najvyssi zadrel, ze si ma mozno necha 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 boze moj. to je debil, tak najprv tu cloveku stres robi a teraz zase opat? a co mu zase do hlavy voslo?
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo ja neviem, ako kukala som na neho ako puk, ale ja to teda ostat nemienim :-. lebo tak mame sa stahovat do tych piti priestorov pri sklade a to bude kancel taky jak 2 zasadacky a bude tam sediet miro a ked bude daco cistit tym smradidlom, tak tam aj pokapeme...on je uplne chory na hlavu co ti poviem :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 kde sa mate stahovat?
Odpovedať
Profilova fotka
1.oktobra je vypovedana zmluva jaaj , ze kde? no tam ku skladu co su nejake kancle, ze tam sa malo stahovat najprv, ale potom isli sem hore
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 tam pri tych smradlavych zachodoch co sa tade ide dozadu?
Odpovedať
Profilova fotka
ja netusim kde to je, vobec som tam nebola a ani tam nemam chut ist :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 a co sa stalo s napadom ist do sale?
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo hmm...tak do sale sa mozno presunie len stanka, sklad ostava tu, miro bude tu a on bude mat home office...ale to je vsetko len dohad, lebo on sa nevie konkretne vyjadrit...
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 mal by si spravit v hlave poriadok a potom nieco vymyslat.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo asi tak nejako, som to ucto hovorila, ta len ocami gulala a pritom ona oficialne stale nevie, ze koncim, ale pritom ja vypovedne papiere mam, mozno on dufa, ze si ma necha, preto jej to nehovori, ale tak je to nespravodlive voci mne, lebo mi da vypoved a potom nasledne zadre, ze si ma mozno necha? :-o sak kde sme toto
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 takze vlastne tebe normalne bezi vypovedna lehota a potom sa uvidi, ze ci ostavas alebo nie?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@krista Vis, moji starsi bratranci jaksi postradaji soudnost ;-) Segra pro ne delala u sebe doma oslavu narozenin (pac mamka je u nich doma nesnese a ostatni pribuzenstvo je tez nerado) a oni si normalne privezli krabice a sbalili vsecko, co se nesnedlo a ani se ji nezeptali :-N A k narozkam ji jen potrasli ploutvi, ani darek nebo kytku ji neprivezli. Husty, co? Zdalo by se, ze jsou to stari mladenci, ale ne, oni maji rodiny, ktere s sebou vsude tahaji. Myheritage jednoznacne. Jak pise Majka, spravujes to vsecko pres net a mailem to muzes sdilet s dalsima pribuznyma, kteri treba muzou doplnit data narozeni nebo detaily o dalsich clenech rodiny ;-) @ooo Majko, jsem o chlup dal - 1799, ale hloubeji uz se nedostanu, protoze o tom dotycnem neni nikde vic informaci.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo asi tak nejako, mne proste 30.9. uplynie vypovedna a koncim
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ze o chlp. :-D ja som uz obvolavala matriky, ale treba ist najprv tu v bratislave do nejakeho archivu a su to strasne vybavovacky, aby nas tam pustili, tak sa nikto do toho nejak nehrnie, kto by to zacal vybavovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 a co robotka? nic zatial nove?
Odpovedať
@mmmk no ty jsou hustý :-N =-) rodokmen už mám téměř hotový, pošlu to bratrancům ať mi doplní infos x-) x-) díky x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo zatial nic nove :-S stale pozeram a posielam CV, ak najdem nieco normalne, ale odpoved ziadna....
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 to je klasika, ze nikto ani buuu nenapise... ja som mala stasie, ze mi matisek vybavil pohovor v tej firme a ze baba uz nikoho nebrala na pohovor a rovno sme si ruky podali, ze sa 2.9. vidime...
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo ako boli aj taki co hned napisali, ze nie dakujeme, ale ini ani prd... tak to si mala stastie, ale tak si bola doma 3/4 roka...no ja som zvedava, co bude
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ale priznam sa, ze som uz po par mesiacoch ani moc nehladala. obcas ak ma nieco zaujalo, tak som poslala, ale uz som na to nemala nerv. ale teraz sa hodi normalny pravidelny prijem, ked uz mame aj druhu hypo, tak nech to neplati vsetko matko sam.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo sak jasne, ja tiez nechcem ostat doma a nechat mangela, aby ma zivil, ale ked proste nie je ziadna normalna ponuka, tak co narobim?
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ja som mala fajn, ze som nebola uplne bez prachov, mala som podporu 3 aj nieco mesiaca a bola som u matka zamestnana na dohodu, takze sme s firmy vytiahli prachy...
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo tak to ano, to si mala fajn, lenze ja asi na podporu narok nemam ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 aha fakt. nemas este 3 roky odrobene, ze? ale dostanes aspon nieco zo socialky, su to smiesne peniaze, ale na kavu bude...
Odpovedať
Profilova fotka
nie nemam, sak robim tu len 2 roky :-| takze to sa budem musiet ist na UP prihlasit co?
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 hej. tusim do 7 dni, ci do kolkych.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo ved jasne, aj tomas tak musel...som aj zabudla...
Odpovedať
Profilova fotka
halo halo.... kto chce bojovu ulohu? chcem byt o vsetkom informova - ake prekvpanie, ze? :-D tak kto mi spravi kazde 2 strany vycuc o com ste kecali? chcela by som si aj ja s vami pokecat namiesto s debilnymi uzivatelkami..... waaaa, potrebujem dovolenkuu :-N
Odpovedať
Toto fakt, jo? http://www.modrykonik.cz/bazar/kojene... Kdo koupi pouzity dudlik?!
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?