Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo ne ne ne, iba 1 clovek - admin - to moze oznacit.... iba my vidime zelenu hviezdu.... a vsetci (myslim) vidia to Vybrali sme pre vas
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka tak skusene nahravanie aj v inom a tam to islo v pohode. takze bude zrada niekde v ie asi.
Odpovedať
Profilova fotka
maji ty pouzivas IE? :-o som myslela, ze chrome mas
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ako mam win7, tak pouzivam ie @janocka este mam dotaz. tu v hlavnom zozname mi pise, ze mam 30 fotiek v albume s kuchynami http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/ooo/ ale tu zase pise, ze 31 http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/o... a 31 je snas spravy pocet.
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeezis. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji ja mam tiez win 7 a pouzivam vsade chrome... chrome ti cez win 7 nejde?
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo hahaha :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo kurnik maji, na co ty dnes este nedojdes? :-D :-p hadz to, pls. vsetko do tych errorov.... kedze to ale nie je priorita, neviem kedy to bude vyriesene.... a nevies ci to robi aj inym ludom? alebo tebe pri inych albumoch?
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo jaaa som to vzdy vravela, ze IE je na faka :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka neurazaj mi ie :-D :-P nechcem frflat, ale ako buduca zena programatora s niekolkorocnymi skusenostami viem, ze za to vacsinou moze zly kod. :-P pokial je to tip top naprogramovane, tak to musi pod kazdym prehliadacom ficat na 200%. ale uz moc mudrujem. :-N viem, ze je za tym kopec roboty a nervov. to poznam. obcas je ten moj mladeznik suci na navstevu pinelovej nemocnice. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka no a zabudla som, co vsetko som mala do pripomienok pre chalanov napisat. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo toto pridavanie fotiek nie je - podla mna - zlym kodom ale flashom.... ten robi sarapatu.... lebo ked prepnem uzivatelom nahravanie fotiek na neflashove, fici vsetko tip-top.... a ked sme stranku testovali, tak pod vsetkymi prehliadacmi, dokonca JA som sa podujala testovat IE 6, kedze taku starinu nik nemal.... my sme to doma mali, kedze to nepouzivame, tak sme neupdateovali.... a ficalo secko.... teda az na adminovske veci nejake, malo to skaredy design... napr. IP adresy uzivatelov som mala v takom divnom ramceku, zvysok bol ok
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka inac doma mi matko vravel, ze mam ist robit nejakeho testera, lebo ja beznym uzivanim pc ho bud uplne odrovnam, ze ho musim restartovat alebo uplne preinstalovat. :-D ani virus k tomu nepotrebujem, aby som ho zlikvidovala. co mam teraz comp, tak par rokov bezal ako server. nebol nikdy vypnuty, stale na nom nieco bezalo a teraz som ho dostala do ruky ja a uz ma chudak nejaky problem. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
inac musim sa pridat po vcerajsku ku skupine, ktorym chyba v bazari "kupim". potrebujeme akurat dost urgentne zohnat tu zumpu a viem, ze tu by sa mi niekto na to ozval... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
a vlastne nie po vcerajsku. uz aj pred tym som nieco zhanala, len si uz nepamatam co. :-N
Odpovedať
@janocka ...tady ho máš! x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jeeeej, to je maly elias?
Odpovedať
@ooo jj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aky je zlaty. x-) ten sa im fakt vydaril. x-)
Odpovedať
mě fascinuje, jak čumákuje chvilku po porodu, navíc není vůbec zmuchlaný, oteklý... kouká tu jako by mu všechno patřilo :-N :-D , to je na té fotce to nejhezčí x-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo hej, prave som pozerala, ze co som videla nejake deticky po porode, tak to boli maly cinankovia pokrceni. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fuuu, som sa zdrzala v otazkach pre adminov, nejako vela ludi po mne tuzilo ]-( @nikka.vo dakujem velmi pekne za fotku.... WOW, maly je uzasny.... pozera ako velky pohodak, ze sak co, ze sak som tu, no a? :-D ziadne privrete oci a skumavy pohlad na svet, ale oci dokoran na styl: sak na to mam oci aby som sa pozeral :-N maly iKarkulko je fesak, aj nos ma velmi pekne.... a tie oci... ja z nich nemozem..... ale ved aj kaja aj jej Milan maju pekne oci, takze maly ich ma mat po kom pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo maji a v katalogu firiem nie je nik kto by take nieco ponukal? a netusis nick toho uzivatela, kt. septik/jímku ponukal? bo uz sa daju pozriet aj zmazane inzeraty uzviatelov..... tak ak by sme vedeli nick vedeli by sme to dohladat
Odpovedať
Profilova fotka
Jani, katalog som nepozerala, lebo nove nechceme na tych par rokov. Je to dost drahe.
Odpovedať
Profilova fotka
maji, tam v bazari co bolo, tak to bolo nove..... oni to dodavali.... a myslis, ze ti niekto preda pouzity septik? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeej maly eliasek nema chybu , naprosto uzasny x-) x-) x-) @nikka.vo takze Sofulka ma uz aj napadnika :-D x-)
Odpovedať
@nikka.vo , Eliasek je krasavec x-) To jsi navstivila Karkul osobne nebo ti poslala fotku? A kdy je pusti domu?
Odpovedať
Ahojky, malý od Káji je kouzelný x-) ty kukadla x-) Já jsem po ránu hned nas..., udělala jsem ten rodokmen a napsala mi manželova sestřenice jak si to dovoluju, ať ji okamžitě smažu, aby se nepos... :-p No nic, zase letím, věnovat se dětem, než nám zbouraji byt :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo je nadherny x-) x-) x-)
Odpovedať
@krista Tak smaz jeji mail a nazdar :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?