zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@ooo kurnik maji, na co ty dnes este nedojdes? :-D :-p hadz to, pls. vsetko do tych errorov.... kedze to ale nie je priorita, neviem kedy to bude vyriesene.... a nevies ci to robi aj inym ludom? alebo tebe pri inych albumoch?
@janocka neurazaj mi ie :-D :-P
nechcem frflat, ale ako buduca zena programatora s niekolkorocnymi skusenostami viem, ze za to vacsinou moze zly kod. :-P pokial je to tip top naprogramovane, tak to musi pod kazdym prehliadacom ficat na 200%.
ale uz moc mudrujem. :-N viem, ze je za tym kopec roboty a nervov. to poznam. obcas je ten moj mladeznik suci na navstevu pinelovej nemocnice. :-D
@ooo toto pridavanie fotiek nie je - podla mna - zlym kodom ale flashom.... ten robi sarapatu.... lebo ked prepnem uzivatelom nahravanie fotiek na neflashove, fici vsetko tip-top.... a ked sme stranku testovali, tak pod vsetkymi prehliadacmi, dokonca JA som sa podujala testovat IE 6, kedze taku starinu nik nemal.... my sme to doma mali, kedze to nepouzivame, tak sme neupdateovali.... a ficalo secko.... teda az na adminovske veci nejake, malo to skaredy design... napr. IP adresy uzivatelov som mala v takom divnom ramceku, zvysok bol ok
@janocka inac doma mi matko vravel, ze mam ist robit nejakeho testera, lebo ja beznym uzivanim pc ho bud uplne odrovnam, ze ho musim restartovat alebo uplne preinstalovat. :-D ani virus k tomu nepotrebujem, aby som ho zlikvidovala. co mam teraz comp, tak par rokov bezal ako server. nebol nikdy vypnuty, stale na nom nieco bezalo a teraz som ho dostala do ruky ja a uz ma chudak nejaky problem. :-N
inac musim sa pridat po vcerajsku ku skupine, ktorym chyba v bazari "kupim". potrebujeme akurat dost urgentne zohnat tu zumpu a viem, ze tu by sa mi niekto na to ozval... :-|
mě fascinuje, jak čumákuje chvilku po porodu, navíc není vůbec zmuchlaný, oteklý... kouká tu jako by mu všechno patřilo :-N :-D , to je na té fotce to nejhezčí x-) :-)
fuuu, som sa zdrzala v otazkach pre adminov, nejako vela ludi po mne tuzilo ]-(
@nikka.vo dakujem velmi pekne za fotku....
WOW, maly je uzasny.... pozera ako velky pohodak, ze sak co, ze sak som tu, no a? :-D ziadne privrete oci a skumavy pohlad na svet, ale oci dokoran na styl: sak na to mam oci aby som sa pozeral :-N
maly iKarkulko je fesak, aj nos ma velmi pekne.... a tie oci... ja z nich nemozem..... ale ved aj kaja aj jej Milan maju pekne oci, takze maly ich ma mat po kom pekne
@ooo maji a v katalogu firiem nie je nik kto by take nieco ponukal? a netusis nick toho uzivatela, kt. septik/jímku ponukal? bo uz sa daju pozriet aj zmazane inzeraty uzviatelov..... tak ak by sme vedeli nick vedeli by sme to dohladat
Ahojky,
malý od Káji je kouzelný x-) ty kukadla x-)
Já jsem po ránu hned nas..., udělala jsem ten rodokmen a napsala mi manželova sestřenice jak si to dovoluju, ať ji okamžitě smažu, aby se nepos... :-p
No nic, zase letím, věnovat se dětem, než nám zbouraji byt :-x