zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@danu Mne taky :-(
Damy, je mozny nekoho blokovat pro blbost?
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema... - ona zaklada temata zasadne s nic nerikajicim nazvem jako Poradte nebo Nevite? Nejlepe tak 3 dny za sebou totez 8-(
@mmmk Market napomen ju do ip, napis jej tento bod z pravidiel
Ak vytváraš tému, daj jej taký názov, ktorý vystihuje o čom daná téma je. Nehanbi sa využiť viac ako dve slová pre názov témy. Názvy typu "Pomôžte mi!","Ako ďalej?" a podobne, nikomu nič nevravia.
Ak zadávaš Otázku:
1. Nezabudni, že otázka musí končiť otáznikom
2. Nezadávaj čiste subjektívne otázky ako napr. "Je krajšia červená alebo zelená?"
3. Nezadávaj otázky, ktoré iba vyvolávajú hádky ako napr. "Prečo je bývanie v dome o ničom?"
4. Nezadávaj otázky, ktoré vyžadujú dlhú diskusiu.
5. Otázky neslúžia na vytvárenie ankiet alebo prieskum trhu, ako napr. "Ste za ihrisko v centre Martina?"
Pravidla fora bod č. 7 a 9, a ak zalozi este jednu lbu temu blokni
@danu dani, mne ide kon v pohode.... v ramci moznosti teda.... mam trochen spomalene secko uz par dni - naznak toho, ze po 2 ci kolkych mesiacoch by som mohla meča opat na noc vypnut nech sa vzchopi :-D
@domika007 domi, ked som si pozrela nahlad toho albumu tak prve co mi napadlo bolo, ze vykradla zitnansku.... podobny album bol totiz minule leto na MS :-N
@latvia pokracovanie z Co s touto temou.... no to je skor vynimka, ze to zabralo.... ved v teme o kocikoch bexa som sa aj ja vynervacila a aj ikke a asi aj emjee..... furt sme ich tam napominali a nic..... ale ked som raz do nejakej temy napisala, ze prosim firmy XX a XY aby sa tu nedohadovali, ze to ma byt pre uzivatelov tema.... ale v akej teme to bolo neviem... v dakej kocikovej ale neviem presne v kerej
@krista ja som opat adminom uz davno :-D ale nie je jasne dokedy, lebo v robote adminovat nemozem a doma cez tyzden nestiham (vstavam rano o 4, domov chodim o 15 ked sa akurat Matejko zobudza z poobednajsieho spanku, potom sme do 20 spolu a ukladam sa do postele s nim :-D)
@emjee uaaaaa ze o 4 vstavat..... uf, to by som ja nevykryla..... aj keby som sla spat hoci o 20h - co by som urcite nesla - tak by som umrela keby som mala tak skoro vstavat =-)
a ako si zvykol na to, ze nie si doma s nim? v pohode?
Cože se to tady testuje? :-D jsem mimo :-D
@emjee aha, já vím, že chvilku to byl omyl a teď teda už to omyl neni, tak vítej zpět x-) :-D vstávání ve 4h je masakr, to jsem si párkrát zkusila s dětma, no každý den bych to nedala, teď mi stačí ta jejich 5h 8-( :-S a dnešní noc celá prořvaná, bože :-N
Jak se máte při pátku? :-N Zítra jdu na celý den s holkama se SŠ, dáme obídek, bowling, kulečník, těším se a na všechno tady už kašlu :-D
@krista teri, testovalo Kto ma spomina.... ci je to uz aj v adminclube medzinarodne, lebo vcera nebolo, blblo to.....
sa stretavate viacere spoluziacky zo SŠ? to je dobre.... my sme boli zly kolektiv....
my na vikend ideme k nasim - potrebujem ist ku kozme a do kvetinarstva objednat kyticu na buducotyzdnovu kamaratkinu svadbu... ufff 2 tyzdne po sebe ist k nasim, to bude zataz na nervy... take nieco nebolo uz roky :-p
@janocka právě že my jsme byli taky špatný kolektiv :-N jdeme 4, ale kdyby mělo víc holek čas, sešlo by se nás asi tak 7?? Možná i 10, ale ze 30ti holek je to bída :-D nesnášeli jsme se strašně, jak já jsem ráda že jsem vypadla :-x
Tak ať to u rodičů zvládneš :-N :-D jakou budeš dělat kytičku? x-)
Aha tak super s tím adminclubem x-)
@krista teri, my by sme sa ani 4 nezisli.... a 10, to je ciste sci-fi :-D
kamoska ma rada tulipany, tak skusim nieco take objednat.... ale neviem ake to bude drahe, kedze nie je tulipanova sezona..... :-S
@janocka ikke by ti mohla nějaký poslat z Holandska, i když ona tam zrovna asi neni co :-D
Fakt ne? Ani tak málo by se vás nesešlo? :-N ani jednu kamarádku tam nemáš nějakou dobrou? A co jste si udělaly? :-N
@krista My jsme byli na stredni taky takovy blby kolektiv. Nebo ja tam poradne nezapadala mezi holky. Ony planovaly svatbu, zatimco ja cestovani, vysokou a nechtela jsem slyset o svatbe nebo detech :-D Jediny, co jsem planovala, byl pes a kocka :-D
Ale s deckama z vysky (drtiva vetsina chlapu) delame skype-kruhovky :-D Treba jednou do mesice se domluvime treba na 10 vecer a klabosime po skypu :-) Byvalo povinne pivo nebo sklenka vina k tomu, ale co jsem otehotnela, byla jsem od tehlo povinnosti oprostena :-D
Buuu, ja videla dneska v telce tenhle spot a furt si to musim zpivat :-D http://www.kswiss.de/
@mmmk no tak to je paráda to kecání po skype!!! :-) to mě teda ještě nikdy nenapadlo, ale mám pocit, že my ženský bychom řvali jedna přes druhou akorát :-D
@krista Bez zvuku je to obyc. reklama, ale ta pisnicka je potvora takova chytlava :-D
Skype je super. Ani tak nerveme pres sebe jako na realnych kruhovkach nekde v hospode, kde rve hudba :-D
Jezdila jsem tu pred chvili Maxovi kolem hraci deky s medvedem na koleckach (z tchiba) a koukam, ze mam vic divaku :-D Lara se Spaskou sedely jak dve pecky a koukaly taky :-D
@krista teri nooo, nie ze by sme si nieco urobili.... my sme boli velke skupinky od zaciatku.... uz v prvom rocniku bolo asi 10 - 15 bab, akoze modelecky - riesili furt chlapov, kto s kym, kedy, ako, namachlene chodili, vystih od nevidim do nevidim, sukna ako sirsi opasok a ja som sa nejako nechytala :-N mali sme hodiny rozdelene na anglictinari a nemcinari, ze spolocne predmety sme mali tak max. 3 za den, niektore dni ani jeden... takze ani nebola prilezitost vytvarat dake vztahy....
s niektorymi - asi 5 som sa stretavala aj po skonceni skoly, s jednou som sa pred 2r. prestala bavit lebo ma nasrala ked mi klamala do oci - mala frajera, zaplietla sa s inym a mne tvrdila,ze to nic nie je, ze su to len flirtiky ]-( ..... hovorili sme si vsetko, tak ma strasne rozculilo, ze ked som sa jej na to viackrat pytala tak mi klamala.... a s tym chlapom je dodnes.. tak to nebudu asi len flirtiky....
so zvysnymi som sa prestala stretavat ked som sa odstahovala od rod. a 1 kamoska mala vzdy komplikovanu povahu, ona je taky samoser..... pytala som sa jej pred rokom velakrat ci nema cas na stretko, nikdy nemala.... ked som isla na dovolenku, tak akurat vtedy mala, zorganizovala stretko s dalsimi exspoluz. co su v BA.... a ked som sa jej na ferovku opytala, ze wtf, ze sak nech mi povie co sa deje, tak ona, ze niiiiiiiiiiiic, len to tak naaaaaahodou vyslo.... stretla som ju pred par tyzd. v rak. na kupalisku a to sme len take formalne reci, ze ako v praci :-|
tak take kravky mi nechybaju..... mam 2 super kamosky zo ZŠ, stretavame sa dodnes, mám super kamosku z vedlajsej triedy z OA (Nikola) a mam par super kamosiek, kt. som si nasla v BA.... takze tak je to so mnou..... ja som bola vzdy ina, vzdy divna, nikdy som nejako nezapadala :-x