Čaute baby.... tak som sa rozhodla, že aj ja si založím vlastnú tému :D snažím sa totiž schudnúť do svadby mojej kamošky, ktorá sa vydáva 12.9. a stále mi to akosi nejde ]-( skúšala som už aj 90 dňovú, ale schudla som len 2 kilá a zostala som stáť :-( ....a potom sa to stalo....na nete som našla dvojtýždňovú diétu....pripadá mi to dosť veľa 8 kíl za dva týždne, ale potrebujem to a skúsim to....takže, ak by ste mali niektorá záujem, môžete sa ku mne pridať, začínam v pondelok ;-)
@majcu ano pocula som ze sa nema chudnut..nechcela som diety, len pekne stravu upravit na pestru a 5x na den, lebo nie som zvyknuta tak jest...a urcite nebudem cvicit :D ja sa nehrniem do toho zase, len tou stravou a pohyb aspon s kocikom dufam :) vdaka za prispevok :) dam vediet ci sa podarilo
@reni1512 jasne :)
vyskusaj ten parny hrniec :), a napr. ja medzi jednotlivymi jedlami ked som hladna tak pijem odstavene ovocie a zeleninu, to tiez vrelo odporucam :)
drzim palce :)
Ahojte, na chudnutie je dobra aj Chlorella.Ja ju uzivam uz par rokov a som s nou fakt spokojna. Je to vhodny 100% prirodny doplnok. Objednavam ju zo stranky www.zelenazdraviu.sk. Moja mamina, svokra, svagrina a manzel schudli aj vdaka nej, lebo im pomohla upravit travenie.
Ak chcete vyskusajte, ja s nou mam pozitivne skusenosti :-)
Ono to funguje na príncípe, že 2 týždne držíš diétu, potom týždeň pauza a opäť 2 týždne. Mimochodom, vyskúšala som, riadna hladovka to je a bohužiaľ, žiadnych 8 kíl to nebolo, schudla som len 2 kilá
ja som túto diétu skúšala, a za prvý týždeň som zhodila cca 4kg... ale horalky a čokolády boli silnejšie ako moja vôľa, tak som to potom vzdala :P :( treba skúšať ...aj ked som hned po tom začala byť častejšie chorá :P
@beruska171 ahoj ja som tuto dietu drzala uz nie raz..a vysledok?..prvy raz som ju drzala 6tyzdnov prestne podla pokynov a schudla som cca 7kg..no po roku som pribrala dvojnasobok a trpim aj zaludocnymi problemami ..doktorka mi povedala ze som si tou dietou sposobila vredy takze asi tak nejak...:(
Ano, len sa to pije... na zmenu chute mozes este pit matovy caj... ide vlastne o detox tela a vedlajsi ucinok je chudnutie. Co je skvele. Nie je to nijak nebezpecne. No ide o to, ci to clovek vydrzi... nic si nepohryzkat... ja som si potom musela dat aspon zuvacku, lebo hlad som nepocitovala, len ten pocit si zakusnut do jedla ...
Vydrzala som 8 dni, schudla som zo 68 na 61,5 a 1kg sa mi vratilo. Samozrejme pri zdravom zivotnom style.
Jaj a este treba dat pozor, ze ak by si mala tento detox, nesmies cvicit, lebo sa telo zastavi a chudnut nebudes.
Je to dostat kupit cez net alebo aj v auparku v tom zdravom obchodiku na prizemi ako je Terno. Spolu so mnou to drzali este tri kamosky, dve to po dvoch dnoch vzdali a ta tretia vydrzala so mnou tych 8 dni, povodne sme chceli 10 dni, ale to uz fakt neislo vydrzat... a ako hovorim, nehladovali sme ... ide skor o psychiku :)
podporovať lenivosť to je také slovenské! ženy začnite sa hýbať a varte zdravšie a nie sa pcháte prkotinami ... naše mamy, babky, prababky nemali na takéto chujoviny čas a dobre im bolo! športu zdar!
ked chcete snudnut rychlo a bez jojo efektu odporucam hlavne zmenit jedalny listok a zacat cvicit speedfitnes, staci cvicit 20min ale ste spotene a vypotene ako cvicenim hodiny a pol v posilke ;-) no a potom v tom samozrejme pokracovat nemusi az tak intenzivne ale pokracovat :-)
@majcu odstavene ovocie je kaloricka bomba.Vynechavas vlakninu, ktora zasyti a zbytocne prijmes kalorie zo 4-5 ks ovocia vo forme stavy. Radsej zjedz 1 jablko. ;-)
caute baby, ak mozem poradim ;-) ( neveriacim dolozim aj fotky 8-) ), za 4 mesiace som dal dole 23 kg a zial, sklamem tych, co cakaju zazracny recept, nie, taky neexistuje, po celozivotnom boji s kileckami, prisiel som na jediny recept - radikalna uprava stravy ( ja osobne som uplne vylucil chlieb, cukor - vo vsetkych formach - kolace,akekolvek cukrovinky... ) - pravidelnost - kila zeleniny, ovocie striedmejsie, ziadne vyprazane,mastne, majonezy a podobne zalezitosti - a musim povedat, ze jem viac ako kedykolvek pred tym, no s tym rozdielom, ze ziadne kraviny a uz mi aj celkom chuti " trava " :) ... v neposlednom rade - 2,5hod tvrdeho treningu denne ( hodinka kardio + 1,5 hod silovy trening ), no to nie je dobre takto, osobne som take tempo vydrzal 3 mesiace, tak som skolaboval, teda odporucam, neprehanat, no minimalne 4x do tyzdna a poriadne, 3 a menej, alebo par minut denne, nema vyznam, resp. nema taky efekt, organizmus zacne spalovat az po priblizne 20min cinnosti ... tak drzim prsty a zelam hlavne, pevne nervy a odhodlanie, no na samom pociatku - treba nastavit sam seba a vnutorne prijat, ze skutocne chcem a idem nieco zmenit :) ... poslednych 15 rokov som mal odtlak akurat tak na prste od prepinania TV a skoro prelezaniny od gauca a milion X vyhovoriek, ako sa to neda, takze viem o com hovorim ;) ...
Miro
ahojte prosim vas chcem sa spyatat ked nelubim sparglu co si mam dat ?? a ananas musi byt cerstvy bo nieje vzdy zohnat ananas a ked nie cerstvy ani plechovkovy tak za ake ine ovocie mozem vymenit???vdaka
ja odporúčam stravovanie podľa Mačingovej. Mala som donášku jej 28 dňového stravovania a bolo to super. Schudla som cca 8 kg a potom má udržiavajúce stravovanie. Ale môžete si kúpiť aj knihy a variť si samy podľa nich - Najedzte sa do štíhlosti. :)