Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@cherrymania ahojky chery a všetky dukanky, dobré ránko prajem, u nás 10 st. a hmla
Včera som robila vaše milované Tiramisu, no, ešte som ho nejedla, lebo sa chladí, ale vyzerá to tak, že bude aj moje milované
Len sa idem opýtať, lebo táto otázka pri mojoích schopnostiach "pekárky"je na mieste - aj vám vyjde malá piškota a veľa veľa plnky?????? Vživote som piškotu nepiekla, ale myslím, že to nebolo ono
Prosííííím, o radu17. júl 2012včerajšie menu B-deň
R: jogurt otruby
D: káva s mliekom
O: grilované kuracie prsia + 1 ks karička syrokrém
O + V : tuniak vo vl. šťave + cibuľová žemlička (ja robím cesnakové) + kúsok cibuľky
: cesnaková žemlička + pomazánka (zabudla som názov, ale Light čerstvý syr z Lidl)
: čaj štíhla a fit
dnešná ranná váha 73,4 kg, úbytok -5,6 kg, do cieľa ??????17. júl 2012- Sponzor fóra
@zuzana018 dobre ranko , áno piskota je tenka a veľa veľa plnky tam je mnaaaam
teraz som na ceste do prace, poobede pridam foto môjho tiramisu
dnes váha zase nižšia 64.4 neverím
teším sa na večeru bolo tiramisu
pekny deň prajem všetkým
17. júl 2012@cherrymania super, vopred ďakujem, lebo som si tým mojím nie istá..ale zasa na druhej strane, jedno ako vyzerá, hlavne aby dobre chutilo no nie???
pa a nech ti to v práci rýchlo ubieha17. júl 2012Dobre ranko Dukanky, ahoj lajby
Po vcerajsom zazracnom tiramisu -0,1kg
na mna to asi nefunguje. Este mam polovicu na dnes. Vcera vecer som bola vo fitku na pase -400kcal. Dnes odcvicim Jillian.
R- prvy krat som robila otrubovu kasu, jogurt jablkovy
D- 2 kiwi+ 4 male marhulky
O- este dojedam z vikendu xi, kacacie prsia kapusta, kacaci vyvar
Ol- zvysok tiramisu,
V-konecny tofu-cuketove placky
Pekny dnik vsetkym17. júl 2012@alore mne sa Tiramisu chladí, a budem dúfať, že pre mňa bude tiež zázračný, nech to už klesá dole rýchlejšie
Dnes budem bez detí, tak si chcem zacvičiť a háááádam sa konečne vytrepem aj na bežiaci pás17. júl 2012@zuzana018 zuzi mozno nefunguje na mna preto ze som nemala tvaroh a dala som tam len 250g ricotti a 120 g bieleho jogurtu, cize aj plnky mam polovicne mnozstvo ako ty a cherry. Ale chuti vyborne to je hlavne
Jaaaj zajtra idem pokupit veci do zasoby lebo uz skoro nic nemam, posledny jeden jogurt a platkovy syr. Ja si tak vzdy spravim zasobu na 2 tyzdne, obsadim celu jednu chladnicku17. júl 2012@alore Ahoj Alore a dukanky
My ženy sme hroznéneuspokojíme sa s ničím
som zvedavá, čo budem robiť ja, keď budem mať 65kg
aaa potiahnem to ešte naaa hmm...
17. júl 2012@alore že celú jednu chladničku..to ich máš koľko doma????
ja som včera vbehla do Lidla, a poobzerala som sa po niečom inom, ako som zvyknutá, mali takú nátierku, vraj z čertvého syra, nízkotučné 0,5 % a tuším ako novinka to bolo uvedené, som to hneď aj doma skúšala, celkom fajn to chutí, niečo medzi tvarohom a syrokrémom, také jemné, termizované.
Áno, do Tiramisu ide veľa tvarohu, ale ja som dala len 2 tegliky = 500 gr. a aj tak toho bolo hooodne, až zbytočne...ale prišiel akurát môj ocino, ktorý je už tiež na DDa veľmi rýchlo zvyšok krému poriešil
Ozaj - a zasa sa budem pýtať ako debil, ale fakt som to robila včera prví krát - piškotu aj želatinu - no, a otázka znie - tá želatína mala síce trocha inú konzisteniciu ako voda, ale ja som čakala, že to bude trasľavé a pevné, proste ako želatína...no, a nebolo.... vy to máte aké????17. júl 2012@zuzana018 3
))) zuzi ja som tam zelatinu nedavala. Prvy krat v zivote som ju robila pri tejto dietke ale nech ju robim na horuco na studeno vzdy ju mam taku ako ty. neviem preco. cize sa s nou moc nekamaratim
17. júl 2012@lajba ahooj lajby ako? Jasne ze mi zeny nebudeme nikdy spokojne, aspon mame o zabavu postarane
)) co budes mat dnes dobreho?
17. júl 2012@alore no, tak som rada, už som sa tak uspokojila s tým, že to len ja proste neviem piecť a veci tomu podobné
17. júl 2012kočeny, nesúvisi to vôbec s dietou, ale idem sa vám posťažovať, lebo ešte teraz som z toho vyklepaná - v práci som bola prevziať jedno zariadenie a popodpisovať papiere s technikom a jemu sa pri odchode stal úraz - rozseklo mu prst na nohe a má ho aj zlomený....juuuj, nepríjemné...chudák, keby sa nehanbil, tak sa pri mne aj rozplače...a ja som sa skoro rozplakala keď som mu to spolu s požiarníkom ošetrovala
17. júl 2012@zuzana018 @alore Ja som mala s nou tiez problem a pak mi tu jedna kocka vysvetlila ako s nou narabat a teraz ju pcham skoro do vsetkeho
Ona ma byt taka o nieco hustejsia ako voda.No ked ju zapracujete do tvarohu napr.na tiramisu,tak pocas chladenia pekne zhustne v tvarohu a bude to cele take este mnamkovejsie
17. júl 2012- Sponzor fóra
Ahojte baby,po dlhsej odmlke som znova tu,este som vas nestihla ani docitat.....
dnes mam 82 den a konecne sa mi aj vaha rozhybala, dlho pre dlho som stala no potom sa mi podarilo prekrocit cez 60kg a zase sa nic nedialo a teraz znova som sa pohla takze vaha 58,7kgeste kilo a 3 faza juj uz sa tesim
Vcera som bola v lekarni kupit si k bionu 3 este aj zinok pretoze uz druhy mesiac mi hrozne vypadavaju vlasy tak uvidim ci mi pomoze-DD sa nevzdamzhodila som 11kg to sa mi este pri ziadnej diete nepodarilo.
pozdravujem vas17. júl 2012@alore Nuž ja som mala ráno kašu z otrúb so škoricou, desiata jogurt, obed mám šunku a cibuľovú žemličku (nechcelo sa mi variť) a na olovrant si dám určite našľahané mlieko s bolerom
a na večeru ešte neviem
Už druhý týždeň flákam cvičenie
ale už začnem sakra
17. júl 2012@alore Jestli to nebude tím, že už hubnout nemáš co
Já budu tiramisovat od zítra
Dnes budu péct...Tak jsem zvědavá jestli zapůsobí tak jako tehdy
17. júl 2012@zuzana018 želatina je za tepla vždy tekutá
Jinak bysme ji těžko smíchávali s krémem
Ztuhne až po pár hodinách v lednici
17. júl 2012@locikaaa locika nestras ma ja musim schudnut na 58 aj keby som nejedla
17. júl 2012@panthera skús piť pohár teplej vody hneď po prebudení na lačný žalúdok ... Mne to pomohlo, predtým som nemohla ísť na záchod viac ako 2 x do týždňa a teraz v pohode každý deň ... Je to trošku nechutné , ale pomôže to... Možno nie hneď prvý deň , ale netrvá to dlho ...
17. júl 2012@panthera neviem, co teraz myslíš , že čo mi pomohlo ? Ť
Tá tepla/vlažná voda áno , pijem aj psilium pre istotuale na wcko chodím uz v pohode
a váha sa mi po troch týždňoch pohla asi naozaj vďaka tiramisu
17. júl 2012ja som dnes ale jaka hladna...az mam pocit viny ,ze som sa prežrala
ranajky-cottage,zemlicka
obed-lečo,zemlička
olovrant-mozzarela,acidko
vecerat uz radsej nebudem.
Kupila som si aj čaj na podporu travenia,tak uvidime.Kazda tu chudne behom tyzdna a ja nic....a to ani sladke ani ovocie nejem.....
17. júl 2012@cherrymania inak to tiramisu
)))))mmmmmm,ale este nedrzim dietu tak dlho
17. júl 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@raduska23 ahoj drzim ti palce, nech ti to ide co najlepsie ale lespie si davat mensie ciele postupne, aby si z toho nezosalela