Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
uz som doma z vyletiku, musela som sa rychlo napapat lebo inak jedavam najneskor o 18tej, ale hadam nepriberiem vela som toho nachodila. Nakupila som na dva tyzdne do zasoby nizkotucne vecicky, ladnicka uz praska vo svikoch
Nakoniec som stihla aj desiatu mala som melon a na olovrant par gumenych cukrikov teraz k veceri som mala cottage mnam sto rokov som ho nejedla 2 platky syra plus jogubellu visnovu light, idem hodit sprsku a ficim do fitka18. júl 2012@cherrymania nemam vzor, chcem sa pacit sama sebe (ja som iny narcis
) ak by som si mala vybrat tak jednoznacne Victoria Beckham (pacia sa mi anorekticky vyzerajuce zeny
)
18. júl 2012- Sponzor fóra
@alore haha tak to sme dve, ja mam vzor seba , 5 rokov dozadu
ked budem vyzerat tak ako som vyzerala vtedy , budem spokojna
keby som si mala ale vybrat,tak asi Jennifer Aniston18. júl 2012@cherrymania gratulujem
fajn...takže na postave rýchlo vidno výsledky?
18. júl 2012@lekvarovabuchta no mne ano, zadok , stehna a prsia ovela pevnejsie, pomarancovu kozu uz skoro nevidiet... takze sa tesim , aj drahy mi stale ocumuje zadok
a brucho mi ide najlepsie, inak som ti chcela povedat, ze aky mas dobry nick, taky ''dietny''
18. júl 2012tak odfitkovane prave dopekam korpus na tiramisu
@cherrymania z toho si nic nerob aj ja mam niekedy, najme cez vikend pocit ze si pisem sama so sebou
sprav si salatik so syrom, to mas super rychle na pripravu
Ja mam zajtra BD netesim, aspon vaha klesne18. júl 2012@cherrymania este nie,zajtra idem na to...neviem ktoru myslis tu čokoladu?a tebe ako isla vaha na zaciatku?
18. júl 2012jej kočeny, ste sa rozpísali, radosť mi robíte
lekvarovabuchta - vitaj a veľa šťastia prajem...inak, neskutočne milučký Nick
Alore - nerob chute s tými gum. medvedíkmi
inak kočeny, včera som počúvala, aká je táto diéta pre organizmus nebezpečná - nenazvali ju priamo že ide o dukanovú diétu, ale proste bolo to o nej - len bielkoviny, vylúčené akékoľvek sacharidy a podobne.....no, nebolo mi všetko jedno, nie pekné veci hovoriliAch jááj
19. júl 2012@cherrymania áno, Jenifer má fajn postavu, inú ako modelky, ale peknú, zaujímavú...
keď som mala o 20 kg menej, vraj som sa na ňu podobala
kdesi som mala svadobné fotky a k nim samé komentáre, že ako Jenifer
ale mne sa to nezdá, vždy som len krútila hlavou, že či sú všetci slepí
ale jej postavu by som brala19. júl 2012@cherrymania ja idem dnes zapekať cuketu - vydlabem stred (je to taká stredná veľkosť, skôr väčšia), a naplním ju = na panvičke si orestujem šampióny, kápiu, malé kúsky vopred pripraveného kur. mäsa..dáva sa aj šunka kto má rád...toto potom premiešam syrokrémom light, (skúšala som to aj s paradajkovým pretlakom a s oregánom) štipka vegety, korenia - naplnim tým cuketu a spolu zapečiem v rúre. Býva to mňaaaam
19. júl 2012- Sponzor fóra
Baabyyy, co sa mi stalo... konecne som sa odhodlala do obchodov, lebo ma baby zdrbali ze kde mam rit a co to mam za otrasne rifle... a mam rekord 28/32 rifle na prvu supu, to sa mi dlho nestalo a ake v nich mam pekne stehna.. normalne ze sa tesim
a velkost som upravila o jedno cisielko, 38 saty su mi ako lusk, krasnucke, normalne som v nich vyzerala dobre, len dumam kam by som si ich tak obliekla, okrem nasej svadby sa nic nechysta
ziadne vacsie oslavy, ale jedny fesne do skrine by som si mohla kupit, nie?
ale happy som happy, pomaly nabieham na normalnu stravu, teda bez priloh a obmedzujem mnozstvo a tuky, vaha stojiv sobotu po zurke este aj klesla.. do svadby musim odlozit bike, mojim kolienkam sa nieco prestalo pacit, ale moze to byr aj tym pocasim.. dnes by som to mohla hecnut s tymi bielkovinami
drzim palce a pekny den.
19. júl 2012@juanna super, teším sa s tebou...budeš krásna a štastná nevesta
19. júl 2012@zuzana018 dobre ranko dukanecky, dnes som si luxusne pospala trosku dlhsie
Zuzi prave preto jem aj sacharidy, doobeda ovocie, inak som niekde citala ze to co zjes medzi 9-11 doobeda od toho sa nepribera
A gumenych medvedikov si neviem odpustit mam ich skoro kazdy den max. 15 kuskov, niekedy si nedam, bud nemam chut alebo zabudnem.
Dnes -900 g 60,7 jupiiiiii milujem moje vylletiky vzdy po nich schudnemVecer som napiekla aj tiramisu s kopou tvarohu. Rozdelim si ho na 3 dni, lebo dnes budu palacinky a tam ide tiez skrob. Dnes BD moje menu:
R- otrubova zemlicka (jupiii konecne po dvoch dnoch) chrenova pomazanka ,3 platky syra
D- pol kila melonaaj vcera som mala a schudla som, milujem ho najviac na svete
O- palacinky s mojim domacim rebarborovym dzemom , plus jednu si dam aj s milka philadelphiou
Ol- tiramisu
V- tuniak ?
Krasny dnik19. júl 2012@alore že - 900g, tak to je krááááásne, aj ja chceeeeeeem
Aj ja milujem melón....a kukuricu....a medvedíky.... a zemiaky....a čokoládu....a a a....juj, to by som tu mohla vypisovať hodiny
od 9 - 11 a nepriberieš??? no idem ja pozrieť do našeho bufetu veru...dnes mám fakt chuť na niečo dobré..asi zhreším19. júl 2012@zuzana018 nehres co si sisi, keby viem tak ti to nenapisem
ked chces hresit daj si melon male zlo, aspon odvodnuje a ma viac vody jak cukru
19. júl 2012@zuzana018veru ,aj ja som to videla v refleexe......
19. júl 2012@panthera Biela cokolada:
POTREBUJEME :
*150 g nízkotučného sušeného mlieka
*12 lyžíc nízkotučného mlieka
*vanilkovú arómu
*sladidlo (stévia,xylitol,umelé sladidlo)
POSTUP :
1. Najskôr zamiešame mlieko so sušeným mliekom, potom pridáme vanilku a sladidlo.
2. Dobre premiešanú hmotu vylejeme do nádoby, najlepšie silikónovej a dáme stuhnúť do chladničky.
3. Po stuhnutí nakrájame.
Mala rada:
Ja som to ponalievala cez lievik do silinoknovej nadoby na lad a dala do mraznicky, lebo v chladnicke sa s tym nic nedialo... bolo to mnaaaaaaam. odporucam, v tekutom stave to chuti ako salko
A vaha mi nesla nijako extra rychlo ani v prvej faze, nepamatam moc mozno 2-3 kila som schudla. vies, nebola som nejako extra velka a vtedy chudnes ovela pomalsie ako ked ides zo 100 kg... to sa nemoze porovnavat .... ked ide niekto aj z 90 kg a niekto zo 70.... alebo 6019. júl 2012@panthera ja cvicim toto,teda uz nie, lebo som v druhom leveli a mala by som uz ist na 3. ale bojim sa ho
Da sa to stiahnut na ulozto, mne tu jedna holka poslala link, ale neviem kto to bol...ved da sa to tam urcite najst na tej stranke..19. júl 2012@alore jak děláš prosím rebarborový džem???
19. júl 2012@locikaaa Skôr je tam veľa čistých bielkovín a tie zjedené hlavne večer zaberajú
19. júl 2012@locikaaa ahoj ja som ten dzem robila takto
osupala som si rebarboru nakrajala na koliecka asi 0,5 cm hrube dala som ju do hrnca s troskou vody a nechala varit asi 5 minut, potom si pridala bud jahody alebo nektarinky a dovarim kym to nezmekne +sladidlo podla chuti. Ja mam jahodovy dzem sladky a nektarinkovy taky letny kyselkavy aj teraz si ho davam s palacinkami. Mnam19. júl 2012šalalalaaa-šalalala-šalaaaaalaaalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TIRAMISU JE V CHLADNIČKE!!!
ranajky-cottage,žemlička
obed-žemlička,kur.šunka,maj.lighttrošinku
olovrant-TIRAMISU
večera-asi kakavko
idem si ja lahnuť k tamagochimu,aby ked sa zobudime,sme mohli mnamku papaťKDE STE VŠETKY????????to len ja som na materskej?
19. júl 2012
Ozaj baby, dnes pri cviceni ma napadlo...
len tak ma to napadlo, hm?
Mate nejaky vzor? Ako by ste chceli vyzerat?
nejake obrazky nalepene na chladnicke a tak?