Fotograf 06.06.2020 TRENČÍN

25. máj 202011

Dobry den, hladam fotografa z Trencina a blizkeho okolia na termin 06.06.2020 na civilny sobas + foto mladomanzelov a rodiny. Za kazdu ponuku budem vdacna🙏🏼

• 😉

• Dobrý deň prajem, Váš termín mám zatiaľ voľný môžete si pozrieť aj moju tvorbu tu na mojom profile alebo viac nájdete na fb stránke Michelle D. Photography. V prípade záujmu cenník viem poslať súkromne do správy. 🙂 😉

• prijemny dobry den 🙂 termín mám voľný ... posielam ponuku do internej pošty 😉

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň, tento termín sa nám uvoľnil, do TN je to na skok 🙂 V prípade záujmu nás kontaktujte

• @tenessi04  pekný večer prajem, tento termín sa mi uvoľnil. Pokiaľ Vás zaujme moja práca, rád poskytnem viac info. S pozdravom

• @tenessi04  Váš termín sa mi nedávno uvolnil. Skúste si pozrieť viac z mojej práce, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.

• Dobrý deň,
    Váš termín mám voľný. Skúste sa pozrieť na moju stránku, kde nájdete všetky potrebné informácie. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám plne k dispozícii.

S pozdravom a prianím pekného dňa
    Peter Školník - skolnikphotography

• Ak by ste mali záujem termín svadby máme ešte voľný

• @tenessi04  Dobry vecer, tiez sa mi dany termin uvolnil a tak Vam mozem ponuknut moje sluzby - viac info o foteni si pozrite na mojom webe

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov