Hladam fotografa na 26.9.2015 z okolia Trenčína

12. júl 2015110

Nakolko nam dnes nas fotograf,ktoreho sme mali zajednaneho oznamil ze bude mimo sr hladam sikovneho fotografa..viete poradit?? 🙂

• Dobrý deň,
    Váš termín máme ešte voľný. 🙂
    Trenčín poznáme nakoľko tam chodíme. Sme tím ľudí a organizujeme svadby podľa požiadaviek klientov.
    V prípade, že máte na mňa otázky rada Vám odpoviem.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Ja by som ti poradila Mariu Jakusovu...Pozri na FB, foti krasne 🙂

• Dobrý deň, termín máme voľný, ponúkam Vám naše služby, veľmi rady nafotíme vašu svadbu. Ak Vás naša práca zaujala napíšte nám do IP a pošlem bližšie info 🙂

• Sponzor fóra
  • @mayrush  Dobrý deň, od internej pošty som Vám poslal ponuku. Ak by ste mala akékoľvek otázky rád Vám na ne odpoviem 🙂

• Rád Vám ponúknem svoje služby, v prípade otázok ma kontaktujte...

• Dobrý deň, Váš termín mám voľný. V prípade záujmu ma kontaktujte. Momentálne mám aj zľavu na kompletné svadobné fotenie.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Zdravicko. Ak chcete byt s fotografom aj fotkami nadmieru spokojní, skuste si prezriet moj profil 🙂

• Dobrý deň ... naša firma má tento víkend takisto voľný ... ponuku som zaslal v internej pošte a je to iba na vašom rozhodnutí 🙂 balík je veľmi pestrý, pomer cena kvalita vynikajúca ... je to fakt už iba na vás 😃

• Dobrý deň taktiež vám rada ponúkam služby nášho ateliéru v mesiaci Júl ponúkam aj 30% zľavu na svadobné balíky moju tvorbu si môžete prezrieť aj na facebooku.

• Radi prídeme natočiť alebo nafotiť Vašu svadbu v profesionalnej kvalite.
    V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
    Ceny mame na našom webe dostupne.
    S pozdravom

• Dobrý deň, tiež si dovolím ponúknuť Vám svoje služby. Termín mám zatiaľ voľný a ponuku Vám posielam do IP. Prajem Vám príjemné rozhodovanie. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Roman Budai
    Celé Slovensko
    Svadobný fotograf
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov